Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aldo
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 18

Külső leírás: 165 centiméter magas, a testalkatát tekintve vékony, de formás és egy cseppet sem izmos. A haja ezüstszürke, amit mindig gondosan ápol, hogy szép fényes maradjon. A szemei sötét arany színűek, igazi macskaszemek, mert tökéletesen lát a sötétben is. Az arca arányos, az ajkai rózsaszínűek és szépen formáltak. Lenyűgözően kecsesen képes mozogni, a legvékonyabb peremen is végigsétál, de ha akar akkor egy csábító vadmacskaként tetszeleg mások előtt. A ruhatárát tekintve azt hordja amit megszabtak neki, nem igazán érdekli. Az egyetlen "kellék" amit mindig kötelező viselnie az a nyakörv, mert ez jelzi az alárendelt szerepét és hogy valakinek a tulajdona. Különlegessége első ránézésre szembeötlik, a fülei és farka nem egy közönséges macskára hasonlít hanem egy tigrisre.

Jellem: A személyisége elég összetett, korán megtanulta mi kell a boldoguláshoz. Egyrészt még mindig felfedezhető benne a természetéből adódó vadság, ezzel szemben viszont engedelmes is. Mindenkivel, aki őt birtokolja aszerint viselkedik, ahogy azok vele. Nincs benne félelem a gazdáival szemben, mert a különlegessége miatt tudja, hogy nem tennének benne komolyabban kárt. Viszont ha jól bánnak vele, akkor ő is engedelmes, bár soha nem szívből teszi. Tudja mit várnak tőle és mi a kötelessége. Sok olyan személy birtokolta már, akinek csak egy mutogatni való különlegesség volt, de voltak akik a testi vágyaik kielégítésére használták. A testiséghez úgy viszonyul, mint egy szükséges rosszhoz, nem tudja élvezni, mert elég sok durva férfit ismert már ilyen téren. Tökéletesen el tudja játszani, hogy élvezi a szexet, de gyakran még ezt is nehéz elérnie. Szeretetet sosem kapott, így nem tudja milyen érzés lehet és el sem tudja képzelni, hogy valakinek annyira számítana. A külsejét tekintve magabiztos és egy pici szégyenlősség sincs benne, mert már minden ilyesmit kiöltek belőle. Meztelenül éppen olyan természetesen viselkedik, mint ruhában.

Élettörténet: Az apja és az anyja is nekok voltak, azzal a különbséggel, hogy az anyján végeztek bizonyos kísérleteket. Megpróbálták keresztezni egy fehér bengáli tigrissel, de nem sikerült nekik. Pontosabban ezt hitték, míg Aldo meg nem született. Öt éves koráig a laborban élt, mert teszteket végeztek rajta, de azóta sem sikerült még egyszer ugyanez, így az ő értéke az egekig szökkent. Mikor testileg elég fejlett volt, vagyis úgy 7-8 évesen piacra dobták és egy csillagászati összegért kelt el. Az egész világon egyedi különlegességnek számít, így nem is bántak vele úgy mint a többi egyszerű nekoval. Először nehezen viselte, hogy használati tárgyként kezelik, de fokozatosan hozzászokott és alkalmazkodott. Már elég sokan birtokolták a kora ellenére, mert volt már hogy ellopták a gazdájától, egyszer ő maga szökött meg de elkapták, eladták, elvesztették fogadáson vagy éppen csak meghalt a gazda, így ismét piacra dobták.

Hobby: heverészés, alvás, az gazdája figyelése és megismerése

Foglalkozás: "élvezeti cikk"

Extrák: Lát a sötétben, és ha fél vagy dühös előbújnak a karmai. Sok tekintetben átvette az emberek szokásait, ügyesen alkalmazkodik, de ha rosszul bánnak vele akkor nem lesz kezes bárány. Ha jól érzi magát dorombolni kezd, de mindig csak akkor ha egyedül van. Mivel a gazdái jelenlétét vagy érintését soha nem képes élvezni, nekik nem dorombol. Imádja a meleg tejet, a kakaót, a puha szőrös takarókat és mindent ami vanília illatú.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 21.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).