Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Tsubaki Petrovna
Kategória: Hentai
Feltöltő: Gwen

Kor: 20

Külső leírás: Icike-picike tündéri alacsony leányzó. Legalább is látszatra, olyan mint egy kis tündérke. 143 centi alacsony, nem is próbál magasabbnak tűnni a magassarkú cipőkkel, hiába szekálják néha apró termetével. Van rajta egy kis izom, amit a sportokkal szedett magára, hasa lapos, súlyfelesleg egyáltalán nincs rajta. Legnagyobb sajnálatára elől deszka hátul léc típus, mint egy asztallap, olyan a mellkasa. Ez az egyetlen dolog, amit megváltoztatna magán, gyűlöli, hogy nem tudja kitölteni a melltartóit. Arca kerekded, szemei olyanok mint a szén, imádja a macskákat, ehhez híven szereti a tussal kihúzott cicaszemeket. Orra lapos, ajkai teltek, szájfénnyel szokta kikenni ajkait. Haja tépett, elől frufruja van, ami belelóg kissé a szemeibe, kócos, tépett tincsei pedig a vállát verik. Tincsei szinte feketék, puhák, és vanília illatúak. Ügyel arra, hogyan öltözködik, kedveli a farmer dolgokat, valamint a nagy, feltűnő mintás pólókat, és a kockás ingeket. Általában csőnadrágokat visel, szoknyát csak nagyon ritkán vesz fel. Nagy cipő repertóárja van, szeret minden öltözékéhez külön pár cipőt felvenni. A körmére nagyon érzékeny, mindig levágja, ügyel a tisztaságára, soha nem festi ki, mert akkor úgy érzi, hogy nem kap levegőt a körme.

Jellem: Elég érdekes jellem, néhol ellentétekkel. Elég határozott lánynak mondható, vannak konkrét céljai, és nagy ambíciói. Általában nyugodt, de kevés türelemmel bír, ha feldühítik, akkor nehezen fogja vissza magát attól, hogy ne üsse meg az illetőt. Amilyen pici olyan erős, nagyot tud ütni, aminek szép kis nyoma marad. Nagyon jó a memóriája, mindent képes első hallásra, és első gondolatra megjegyezni. Elég szúrós tud lenni, mogorva, ha bal lábbal kell fel, olyankor jobb ha kerülik, mert akaratlanul is megsérti olyankor a környezetében lévőket. Szereti a gyerekeket, kisebb korában óvónő akart lenni, de lobbanékonysága miatt, fél hogy megbántaná a gyerkőcöket. Nem sokan néznék ki belőle, hogy nagyon házias, és gondoskodó, még ha szavakkal nem is mondja. Nem a szavak embere, nem szeret sokáig egyhuzamban beszélni. Vannak elég érdekes bogarai, ami miatt kissé bolondnak tűnhet. Precíz, csak tökéletes dolgokat szeret kiengedni a kezei közül. Imád kötözködni olyan emberekkel, akik nagyon közel állnak hozzá, persze csak ha poénból. Fél kezdeményezni, vagy nyitni mások felé, elég pirulós lány is, minden kis apróságon képes elpirulni.

Élettörténet: Az édesapja az édesanyját, egy nyaraláson ismerte meg. Egy kamasz orosz fiú nyaralni ment három hétre Japánba, ahol megismerte az anyukát. Mind a ketten tizenhat évesek voltak, és hamar egymásba habarodtak, miután vége lett a nyaralásnak telefonon, és levelekben tartották a kapcsolatot, aminek a japán leányzó szülei annyira nem örültek. Fél év levelezés után a fiú meghívta magukhoz Moszkvába a lányt, két hétre, karácsonyra. A fiú szülei nagyon kedvelték a lányt, ezért szeretettel várták. Karácsony után két hónappal a lány hisztérikus állapotban felhívta a fiút, hogy terhes tőle és a szülei azt akarják, hogy vetesse el a babát. A fiú is kiakadt első hallásra, de örült annak, hogy a lány nem akarja elvetetni a közös gyermeküket. Miután letette a telefont leült beszélgetni a szüleivel, akik támogatták abban, hogy tartsák meg a babát. A lány is leült a szüleivel beszélni, de a szülök kijelentették, hogyha megtartja a babát, akkor ki fogják tagadni. Mikor ezt a fiú családja megtudta befogadta a lányt, aki úgy döntött a szülei véleménye ellenére megtartja a gyermeket. Az apa a nevére vette a kislányukat, az anyuka pedig magántanulóként végezte Moszkvában a gimnáziumot, majd levelezőn a főiskolát. Mikor betöltötték a tizennyolcat összeházasodtak, hiszen még mindig annyira szerették egymást, mint mikor még az elején jártak. Tsubakit nagyon szeretik, a csillagokat is lehoznák a kislányuknak, aki nagyon hasonlít az anyjára, de jellemileg tiszta apja. Mikot Tutsubaki hét éves volt, elköltöztek Londonba, és született egy kisöccse, Nitori. Jól kijön az öccsével, sokat vigyázott rá, és egyszerűen imád Londonban élni. Átlagos általános és középiskolás évei voltak, cukrásznak tanult. Tizenkettő volt mikor egy húga is született, és így lett teljes a család. Elköltözött otthonról, de minden hétvégén hazajár, egy cukrászdában dolgozik, van jogosítványa, és délutánonként ő fuvarozza haza testvéreit.

Hobby: sütés, testvéreivel foglalkozás

Foglalkozás: cukrász

Extrák: Van két cicusa, akiket nagyon szeret, és úgy kezeli őket, mintha a gyerekei lennének. || Rendszeresen végez önkéntes munkát. || Havonta egyszer egy hosszú hétvégére elutazik Moszkvába a nagyszüleihez, anyai ágon a nagyszüleivel nem is találkozott. || A japán és az orosz az anyanyelve, angolul is anyanyelvi szinten beszél, de van egy enyhe orosz akcentusa.

Képinfo: A képet nem én készítettem csak illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 03. 22.

Módosítva: 2014. 03. 21. 17:35:10
Módosította: Gwen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).