Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Grace Plumbrey
Kategória: Hentai
Feltöltő: Gwen

Kor: 17

Külső leírás: Grace, mindig azok közé a lányok közé tartozott, akik tudták magukról, hogy szépek, de nem érdekelte őket. Természetesen foglalkozott mindig is a külsejével, de nem az volt a fő célja, hogy mindenkinek tetszen, hanem hogy megtalálja a stílusát. Régen előnytelen frizurát csináltatott magának, és sötétre festette,mert azt hitte az jól fog állni neki. Aztán az édesapja beíratta egy lányiskolába, ahol megtalálta a helyét. Lenövesztette a festéket, hogy az eredeti, fakó szőke színében pompázzon. Puha, egyenes tincsei alig érnek a vállai alá, frufruja alól éppen kikandikálnak szürkés-barna szemei. Ezek a halvány színű szemek, hosszú, dús szempillák mögött bújnak meg, tussal ki is emeli őket. Nagyon büszke a szemeire. Orra apró, pisze, kislányossá teszi arcát. Ajkai rózsaszín szájfénnyel vannak mindig kikenve, alsó ajka teltebb, mint a felső, tökéletesen alkalmas, arra, hogy lebiggyesztve bűntudatot ébresszen az emberekben, még ha nem is tettek semmit. Bőre sápatag, csuklójánál látszanak az erek, nagyon hamar leég. Körmei szépen rendben vannak tartva, mindig az aktuális kedvenc színére festi ki. Öltözködése nőies, bár ritkán visel az iskolai egyenruháján kívül mást. Maga az egyenruha, egy zöld szoknyából, - combközéptől bokáig érő hosszban is van szoknya - halványkék ingből és egy ugyanolyan árnyalatú blézerből áll, mint a szoknya. Az ő szoknyája térd fölé ér jó 5 centivel, a blézert soha nem veszi fel és az ingujja feltűrve. Nagyon szép alakkal rendelkezik, combjai hosszúak, ott van benne anyag ahol kell, egy grammnyi felesleget nem találsz rajta. Ő úgy tökéletes ahogy van.

Jellem: Eléggé összetett jellem. Mondjuk, ki nem? Elég titokzatosnak mondható, senkinek nem szeret magáról beszélni, ha a múltja jön szóba teljesen bezárkózik. Nagyon jó színésznő, bár prefektusként ez együtt jár a munkájával, neki kell összefognia az iskola lány közösségét. Mivel a St. Lavender Leányiskolában nincsen igazi házirend, valakinek a lányok élére kellett állnia. Nem szabad bizonytalannak, vagy gyengének tűnnie, mutatnia kell a példát a lányoknak a nap minden percében. Magabiztosnak láttatja magát, igazi belevaló csajnak. Ám ha végre egyedül lehet, előtör belőle a kislány, elgyengül, leveti a gondosan magéra öltött álcát, és végre önmaga lehet. Belül igazi gyerek, aki soha nem akar felnőni, gyerekes, harsány, türelmetlen, meggondolatlan. Senkinek nem hagyja, hogy belásson az álcája alá, mert fél a többiek véleményétől. Jó a humorérzéke, hamar megtalálja a közös hangot a többi emberrel, rendkívül népszerű. Ha valakit egyszer leteremt, arra a szidásra azaz ember egy életen át emlékezni fog. Soha nem káromkodik, figyel a beszédstílusára, szerinte nagyban minősíti az embert, az hogy hogyan fejezi ki magát. Ha valaki beszól neki visszaszól, valamit rendkívül önfejű, és nem lehet eltéríteni a céljaitól. Nem igazán szereti az előítéleteket, próbál sztereotípiák mentes életet élni. Azokkal az emberekkel, akikkel nagyon bensőséges a viszonya, annak mindent elmond, azzal előzékeny, és felettébb kedves.

Élettörténet: Nem tudja ki az édesanyja, az édesapja azt mesélte neki, hogy egy kosárban hagyták a bejárati ajtaja előtt. Grace gyakran kérdezte tőle, miért fogadta be csak úgy, de erre az apja mindig azt felelte: éreztem hogy tényleg a lányom vagy. Ebben van igazság ugyanis ugyanolyanok a szemeik. Az apuka egyedül próbálta felnevelni a gyermekét, és boldog gyerekkort biztosított gyermekének. Gracenek nagyon közeli a viszonya az édesapjával, mindig is nagyon közel álltak egymáshoz. Az apa szülei már annyira nem repestek egy váratlan unokától, de hamar megbékéltek és ők is megszerették a kis jövevényt. Amikor betöltötte a kilencedik életévét, egy nő megjelent annál az általános iskolánál ahova Grace járt. Ajándékokat hozott a kislánynak - amiket természetesen Grace nem fogadott el - próbált kapcsolatot kialakítani a gyermekkel. Végül kiderült hogy a nő Grace édesanyja és vissza akarja kapni a lányát, mert rá jött mekkora hülyeséget csinált, és maga mellett akarja tudni a gyermekét. Természetesen az Apa nem hagyta elvitetni a gyermeket, ráadásul Grace is az apjával akart maradni, úgyhogy néhány hónapnyi zűrzavar után, minden visszatért a régi kerékvágásba. Tizennégy évesen az édesapja állás ajánlatot kapott Izlandon, és kikérte a lánya véleményét az ügyben. Grace megmondta az apjának, hogy felesleges féltenie, hiszen Apja mindig is arra a helyre akart eljutni. Végül a bentlakásos lány iskola mellett döntött, amellett az iskola mellett, ahova ma is jár. Egy év után megkapta a prefektusi rangot, és minden nyarat édesapjánál tölti Izlandon.

Hobby: körömfestés, olvasás, prefektusi munka végzése

Foglalkozás: tanuló/prefektus

Extrák: Nem vágyott még kapcsolatra ** Imádja az iskolát, ahová jár ** A közelükben épült fiúiskolát össze akarják vonni a St. Lavender Leányiskolával, amit ő ellenez **

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 03. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).