Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hanako Minase
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Momiji

Kor: 17

Külső leírás: Nem túl magas, törékeny testalkatú, de formás leányzó. Rózsaszín, puha bőre hívogató, édes illatot áraszt. Arca kerekded, kislányos, mégis nagyon vonzó. Ajkai teltek, édes mosoly ül rajtuk általában, aminek lehetetlen ellenállni. Orra pisze, illik cuki kis arcához. Szemei gyönyörű narancsos színűek, mint a naplemente, bennük ott csillog az ártatlanság és kacérság is egyben. Ezüstös-fehér loknijai selymesen puhák és mindig szépen fésültek, alóluk pedig kikandikál két kis fülecskéje. Haját általában masnikkal díszíti. Öltözködése tükrözi a nemesi vérét, mindig elegánsan jelenik meg, pasztellszínekben, fodros ruhákban.

Jellem: Édes, aranyos, bújós kiscicának ismeri mindenki, és tényleg ilyen is. Őszinte, ártatlan teremtés, aki mindig szerettei kedvében igyekszik járni. Imád csacsogni és nevetgélni, mindenkivel össze tud barátkozni, és mindenki megszereti, ha akarja, ha nem. Kedves, illedelmes teremtés. Mindent megjegyez, amit mondanak neki, sosem felejt, elképesztő a memóriája. Nem szeret fájdalmat okozni másoknak, nagyon érzékeny szíve van. Elég félénk, nehezen tud csak kiállni még magáért is, de igyekszik. Nagyon könnyű zavarba hozni, arcai alapból pirospozsgásak, de ha tetszik neki valaki, egészen piros lesz. Hihetetlen kíváncsi, gyakran hallgatózik szülei után.

Élettörténet: Egy nagyon gazdag, nemesi családba született, kiskorától megvolt mindene, ami kellhet, ő mégsem lett elkényeztetett, beképzelt, ellentétben bátyjával, akivel sajnos emiatt kapcsolatuk sem valami jó. Szülei nagyon szeretik őket, anyukája babusgatja, apja viszont igyekszik szigorúan fogni őket. Kellemes, nyugodt élete van, napjait olvasással, tanulással és játékkal tölti. Elég gyakran hivatalosak estélyekre és gálákra is, így ideje másik felét azokkal tölti. Már jó pár alkalommal próbálták potenciális férjjelöltnek bemutatni, de hiába, egyikük sem nyerték el a szívét, aki meg neki tetszett volna, az nem viszonozta érzéseit.

Hobby: Olvasás, tánc, hímzés

Foglalkozás: Nincs

Extrák: Nagyon szépen tud énekelni. ~ Gyönyörűen hímez és varr. ~ Az udvari gyógyítótól tanult némi gyógyító mágiát. ~ Olyan kecsesen mozog, akár egy vadmacska. ~ Gyakran álmodozik napközben arról, hogy kiszakad a nemesi életből és a kötelezettségekből és elszökik szerelmével. ~ Mindennél jobban vágyik a szerelemre.

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 07. 09.
2017. 12. 04.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:22:33
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).