Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jolie Kirké ´Rikki´
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 21

Külső leírás: Egy gyönyörűen magas nőről beszélünk, aki a száznyolcvanöt centijével, és ennek köszönhetően szexi, hosszú lábaival párját rikító. Vékony, szálkás testalkatú, bőre alatt kemény izmok feszülnek, amiket nem fél használni. Visszatérve bőréhez, ami rózsa illatú és hívogatóan puha. Idomai nem valami nagyok, és nem is annyira kerekek, inkább az a körte típus, de őt ez sose zavarta, így is szexinek érzi magát. Vállán a bandájának logója van, ami egy pók, teste helyén szívvel és angyalszárnyakkal. Arca hosszúkás, vékony, szemei gyönyörű élénk kék színűek, amit fekete tussal emel ki. Ajkai teltek és szélesek, általában vigyorog is, vagy nyelvével kacérkodik. Haja rövid, tépett, világos rózsaszín színű, elöl frufruja vörösre van festve egy csíkba. A vörös a kedvenc színe, és ez öltözködésében is látszik. Punk-rock zenekar énekese, természetes ezt külseje is tükrözi a fűzős ruháktól kezdve a tépett darabokig és a szíjjakig. Imádja a kiegészítőket, minél vadabb, annál jobban bejön neki. Hétköznapokra sem vesz fel kevésbé kirívó darabokat.

Jellem: Vad és zabolázatlan nőszemély, neki nem lehet parancsolni, megy a saját feje után, és tudja, hogy nem mindig jól dönt, de neki ez így jó, nem vágya tökéletessé válni. Az álmainak és a céljainak él, és meg is szándékozik valósítani azokat. Szenvedélyes, élettel teli és hangos személy, mindig nyíltan kimondja amit akar, ami a szívén az a száján. Csípős nyelve van, és elég mocskos szája. Kissé erőszakos is tud lenni, és könnyen felkapja a vizet, de lenyugtatni se nehéz. Nem volt könnyű gyerekkora, ezért sose bánt meg másokat szándékosan, és nem tipor bele mások lelkébe, nem adja vissza azt a fájdalmat, amit neki okoztak. Sokaknak példaképként szolgál, hisz híres, a műsorokban, a sajtóban illedelmes, jól megválogatja a szavait és elbűvölő, mindig mosolyát villogtatja, azt a gyönyörű mosolyát, ami azt hiheti az emberrel, ő boldog. Pedig nem. Alig akad egy két ember, aki tudja, hogy milyen fájdalom és magány ül a szívén. Nem sír, már nem, de mérhetetlen szeretethiánya van, vágyik mások érintésére, ölelésére, törődésére. Ezt főleg egy éjszakás kalandokban keresi, komolyabb kapcsolatot nem mer újra kialakítani.

Élettörténet: Egy átlagos, szerető családba született, míg nem négy éves korában édesanyja megbetegedett, és elhunyt. Édesapja hét éves koráig nevelte Jolie-t, de felesége elvesztésén nem tudta túl tenni magát, és lánya annyira emlékeztette őt rá, hogy nem bírta tovább látni őt nap mint nap, hiába szerette őt nagyon. Hagyott neki egy levelet, és rábízta nővérére. Pár nap múlva öngyilkos lett, bár ezt Jolie sokáig nem tudta meg. Nagynénje és annak férje nevelte fel továbbiakban. A nő nem bánt igazán jól a gyerekekkel és szörnyen szigorú is volt, nem sokat szólt Jolie-hoz, próbálta elkerülni a lányt. Férje szeretett felönteni a garatra, és mindig furcsán nézett Jolie-ra, amitől a fiatal lány undorodott. Jolie tizenhárom éves korában megszökött tőlük, és egyik osztálytársának nővéréhez ment, aki mindig is kedves volt hozzá. Az a lány akkor tizennyolc éves volt, és ugyan először nem tetszett neki az ötlet, de magához vette végül a lányt. Se a nénikéje, se annak férje nem kereste Jolie-t, így nyugodtan folytathatta az életét. Sam, akinél lakott tényleg törődött vele és szerette is a lányt, de vonzódott is hozzá egyben. Sose ért hozzá egészen tizenöt éves koráig. Akkor kimutatta a vonzalmát, amivel Jolie-nak semmi baja nem volt, és viszonozta is. Pár évig boldogan éltek, komolyan tervezték a jövőjüket, és őszintén és megunhatatlanul szerették egymást, de hiába ismerünk évek óta valakit, sosem ismerhetjük meg eléggé. Amikor Jolie elkezdett a zenével és az énekléssel foglalkozni, elkezdett punkosodni, levágatta és átfestette a haját, már tizennyolc éves volt. Sam-nak nem tetszett ez, és amikor ezt megmondta Jolie-nak, akkor a lány már elég határozott volt ahhoz, hogy kiálljon magáért. Ez volt ő, és szerette volna, ha így fogadja el, és szereti továbbra is. Először úgy tűnt Sam belemegy, de egy este Jolie korábban jött haza, és Sam nem volt egyedül. A lány, akivel megcsalta, mérhetetlenül hasonlított a régi énjére. Hosszú, szőke haja volt, és lányosan volt felöltözve. Jolie még aznap összepakolt, és otthagyta Sam-et. Akkor már megvolt a zenekara, akikre az életét is rábízta volna. Sokáig sírt még, de a zene feledtette vele a fájdalmat, és a barátai is mellette álltak. Ma már nem sír, és csak az éneklésre koncentrál.

Hobby: gitározás, rajzolgatás, dalszövegírás

Foglalkozás: énekesnő

Extrák: ~ Bár szinte mindig utaznak bandájával, van egy kutyája, Bleky, egy kis fekete öleb, akit mindig magával hord ~ Mind a négy tagnap a bandájában megvan ez a tetoválása, ami neki is ~ Szeret néha inni, de nem bírja nagyon jól ~ Nem szeret férfiakkal szexelni, próbálta párszor, de nem élvezte igazán ~ Imádja a rajongóit, és természetes már számára, hogy olyanok veszik körül, akik imádják ~ Rikki-ként ismeri mindenki, és mindenki így is hívja, ez az előadó neve, igazi nevét nem tudják ~

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 21.
2017. 12. 05.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:23:32
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).