Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Maxime Miller
Kategória: Yuri
Feltöltő: Momiji

Kor: 16

Külső leírás: Nem túl magas a maga százhatvanöt centijével, és ehhez párosul édesség mániája, ami miatt kicsit husi lány, de ettől csak még vonzóbb, hisz jól áll neki. Elég világos, selymes bőre van, ami mindig édes vanília illatot áraszt. Feneke piciny és kerek, combjai vastagabbak de szexik, mellei is teltek. Arca kerekded és pirospozsgás, szemei hatalmas, aranybarna színűek. Ajkai picinyek és cseresznye ízűek az ajakápoló miatt. Vörös haja melle alá ér, általában két copfban szereti hordani. Öltözködése amolyan loli stílusú, elég kislányos. Világos színek, szoknya vagy rövidnadrág, masnis felsők és füles pulcsik jellemzik. Nyalókát vagy fagyit mindig láthatunk a kezébe.

Jellem: Társaságban az a tipikus sose szólalok meg lány, aki elmerül a gondolataiba és az ábrándjaiban. Nem igazán érez kényszert, hogy beszélgessen másokkal, elvan magában, így nem is foglalkoznak vele osztálytársai, se tanárai. Nem igazán érdekli a tanulás, úgy ahogy tengődik közepes átlaggal, nem ilyenekből szeretne megélni. Cukrásznak készül. Sok minden nem érdekli őt, de ami igen, azért képes bármit megtenni. Egyetlen barátja van, akivel bármit megoszthat, ő is igazából fiú, de ez sosem volt probléma. Óvodás koruk óta ismerik egymást Pete-tel, és mára már testvérként szeretik egymást. Vele Max őszintén fel tud szabadulni, tud nevetni, viccelődni, szórakozni. Egy nagyon kedves lány, akit könnyű zavarba hozni, de ezt szinte senki se tudja róla. Nem szeret másoknak megnyílni, fél, hogy megbántják őt, újra.

Élettörténet: Egy nagyon aranyos, boldog családban nőtt fel, és él most is. Apukája egyedi bútorok készítésével foglalkozik, anyukája pedig festő. Ennek eredményeképp egy rendkívül színes és cuki házban élnek. Maxnak van még egy bátyja, Oscar, akivel testévekhez méltóan mindig verekednek meg csipkelődnek, de szeretik egymást nagyon. Kiskorában egy vigyori kis húsgombóc volt, akit mindenki imádott, hisz angyali kis teremtés volt, de ahogy idősödött sajnos kortársai gyakran csúfolták és a rengeteg fájdalom miatt elzárkózott, és mára már megszólalni se mer, de már nem is akar társaságban.

Hobby: sütés-díszítés, rajzolgatás, festegetés, lustálkodás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: ~ Jobb oldalt a derekán, ahol épp eltakarja a bugyi van egy kis eper tetoválása ~ Imádja a fagyit, a nyalókákat és a tejszínhabos epret, meg szinte minden édességet ~ Sosem foglalkozott olyan dolgokkal, hogy szerelem, de a lányokhoz való vonzódásával tisztában van,de fél bármit is tenni

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 21.
2017. 12. 05.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:24:51
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).