Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hanamari Nagito
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Misa-Misa

Kor: 19

Külső leírás: Mint a legtöbb japán, Nagito is eredetileg fekete hajszínű lenne, hacsak nem festetné be folyamatosan a mostanra már jól megszokott mogyoróbarna árnyalatra. Az ok pedig a lehető legegyszerűbb: a csúf első szerelem emléke, amit mindennél jobban el szeretne felejteni. Sokszor mondták neki a barátai, vagy egy-egy koncerten valamelyik mellé vergődött új ismerőse, hogy akár elszegődhetne egy mangakához is, annyira képregénybe illő alkata van az alacsony, csupán 165 centiméter magasságával és talán ötven kilójával. Milyen furcsa dolog, hogy szinte első látásra kiszúrják, hogy tipikus uke, ami persze neki furcsa érzés, hisz első látásra megmondják még ismeretlenek is, hogy meleg. Először persze csak viccből, aztán pedig csak nevetnek rajta. Legtöbbször a szinte páratlan, nagyon világosbarna szemszínét szokták kiemelni rajta, mint másik különlegesség. Amikor nagyon szeretne valamit, akkor sose mernek belenézni azokba a szempárokba, mert akkor teljesen biztos, hogy beadják a derekukat, persze ez is a célja. Először összefonja a két vékony és törékenynek tűnő kezét, aztán oldalra dönti az enni való, ám de még is valamiféle érzékiséggel körülvett lapos felsőtestét. Ha ez nem lenne elég, az ellenállhatatlan szemrebegtetéssel a hálóba csalja az áldozatát. Néha hangoztatja az iskolában, hogy délutánonként konditerembe jár, de ez a valóságtól kicsit távol áll, ugyan is, az a része még igaz, hogy bemegy a terembe, de hogy ott nem csinál mást a szemezgetésen kívül, az vitathatatlan. Ugyan olyan gyenge, nőies, S alakú "kisfiú", mint az új hobbija –az az a pasik lesése- előtt volt, ezért sokan nem is hisznek neki. Kiegészítők terén nem valami színes, csupán egy karkötőt és egy nyakláncot szokott hordani, mindenképpen ezüstöt, illetve mind a két füle ki van lyukasztva, a jobb oldalon pedig még plusz kettő van, a porc szélénél felül, illetve egy tragus piercingje, amit két hete csinált, így még elég érzékeny.

Jellem: Ennyire féltékeny személyiséget még nem hordott magán a világ. Ki nem állhatja, ha a barátja leáll valaki mással beszélgetni, legyen az férfi vagy nő, esetleg egy kiskutya, a bökkenő ebben csak az, hogy nem mutatja ki, hanem magában szenved, aztán egy nem várt pillanatban kiönti minden félelmét az illetőnek. Aztán ismét csend. Mint egy őrült nő férfi testben, bár még így is van valami férfias benne, de ő se tudja megmondani, hogy még is mi az. Olyan fajta ember, aki ragaszkodik ahhoz, hogy az uke uke legyen, a seme az seme, így még egy befőttes üveget sem hajlandó kinyitni, bár az is igaz, hogy nem is lenne rá képes. Sajnos, az is benne van a pakliba, hogy ezek szerint neki kéne főznie, de ez azt vonná maga után, hogy felrobbantja a konyhát, ha nem az egész házat, ennek ellenére minden egyes alkalommal megpróbálkozik ezzel. Ilyenkor mindig csak mosolyogni kell és azt mondani később az odaégett rántottára, hogy nagyon finom volt, mert; Különben dühbe jövünk! Egy nagy merő szeretetbomba. Nagyon gyorsan barátkozik, viszont nagyon gyorsan is felejti el őket, hogyha komolyan megbántják. Ha szerelemről van szó, mindenben a párja kedvére akar tenni, néha túlságosan is ezért sokszor megfeledkezik a saját igényeiről és háttérbe szorítja a saját boldogságát.

Élettörténet: Átlagos város, átlagos iskola, átlagos környék ámbár a legkevésbé sem átlagos szülőkkel rendelkezik. Édesanyja egyetemi lektor édesapja pedig pszichológus mégsem sejtette egyikőjük sem, hogy fiuk meleg lenne, vagy legalább is, egyszer sem említették. Nagito végig tisztában volt ezzel, már az óvodában is próbált közeli kapcsolatot teremteni velük, viszont ezt mindenki csak annak tudta be, hogy nagyon barátkozós személyiség. Tizenhat éves volt, mikor egy ebéd közben felállt az asztalnál, ahol a szülei és egy szem nővére étkezett, és tömör tíz perc alatt kimondta a lényeget. A várt hatás hihetetlen volt. Az édesapa kivett a zsebéből egy köteg pénzt és az anyja markába nyomta, mindezt Nagi –ahogy a barátai hívják- csak kidülledt szemekkel figyelte. Mint később kiderült, egy-két hónapja fogadott a család két tagja, hogy vajon az-e vagy sem és végül Nanami 300 dollárt zsebelhetett be. Innentől kezdve általában csak az idősebb testvérével volt ez téma, sokszor kibeszélték a dolgokat, de sohasem érezte emiatt kényelmetlenül magát a jó kezdet miatt. A legtöbb ismerőse jól viselte, vélhetően azért, mert szinte lerítt róla a dolog. Általános iskolás korában három évet az Egyesült Államokban élt, így az angol nyelv az erőssége lett később Japánban, de sajnos nincs hol kamatoztatnia. Jelenleg a tokiói egyetemen tanul digitális grafikát, bár az is igaz, hogy plusz bevételt könyvek angolról japánra fordításából szerez. Ez a kevés pénz pontosan arra elég, hogy kifizesse a lakását, a tandíj költsége így a családot terheli, de szerencsére nincsenek rossz anyagi helyzetben, ezt még megengedhetik maguknak.

Hobby: zenehallgatás, rajzolás, klip szerkesztés, hintázás

Foglalkozás: fordító, tanuló

Extrák: Tervez két bátorító tetkót a közeljövőben, egy skorpiót, ami a horoszkópja, illetve egy Always keep the faith feliratot a lapockájára. // Egy törpehörcsög büszke tulajdonosa. // Egy hete elkezdett főzőtanfolyamra járni, de esélyes, hogy kicsapják, mert életveszélyes helyzetbe hozza a többi társát. // Imád a két utcával arrébb lévő játszótéren hintázni. /// Ukica

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 22.
2014. 03. 24.

Módosítva: 2014. 03. 24. 15:50:34
Módosította: Misa-Misa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).