Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gilbert Gray
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Eshii

Kor: 18 éves

Külső leírás: Átlagmagasságú srác, kreolos bőrrel. Izomzata fejlett a korához, felesleg egyáltalán nincs rajta. Haja dús, erős szálú, s koromfekete. Nem kell sokat vele bajlódnia, ha a nap elején kezével megigazítja, úgy is marad. Ajkai férfihoz méltóan teltek, remekül áll neki, mikor teli szájból mosolyog. Orra pisze, amitől kicsit kisfiúsabb, szemöldöke vastag, de szép ívű. Sötétbarna szemeit hosszú, dús szempillák keretezik. Arca markáns, kiütközik rajta az indiánvér: roppant jóképű srác. Ékszereket nem hord, karórája akad csak, melyet apjától örökölt, de az iskolában nem hordhat. A személyes tárgyainál pihen egy dobozban. Szereti a fehér, egyszerű pólókat. Az akkori divat szerint hózentrógert hord a nadrágjaihoz, kivétel a farmerek. Megesik, hogy egy sálat is a nyaka köré csavar, olyan rosszfiúsan, csak mert menő. A lábára mindent felhúz, csak kényelmes legyen. Ámbár ez már édes mindegy, ugyanis az iskola területén kötelező az egyenruhát hordania, amit ki nem állhat.

Jellem: A kezdetleges visszafeleselő, enyém az utolsó szó srácból az iskola előhozta a csendes tűrő gyermeket, aki a büntetés elkerülése érdekében fogát szívva, de tűr. Azt azonban senki nem tudja kiölni belőle, hogy mindenbe a lehetséges mentőövet, lehetőséget keresse. Remek a memóriája, így minden lehetséges kiskaput jól az elméjébe vés, amit később felhasználhat. Ravasz és csak a megfelelő pillanatra vár, hogy otthagyhassa az egész kócerájt. Rég megbánta, amiket tett, s úgy gondolja vezekelt már eleget. Undorodik a felnőttektől, sőt, szinte mindenkitől. Egyedül magában bízik, s jól tudja, senki nem segít neki. Nem csapatmunkás, egyedül szenvedi a dolgait. Legalább ha valamit elront, jogosan kap ki érte, nem pedig azért, mert a többiek elintézték neki. Érzelmeit próbálja elnyomni, együttérzést nem mutatni, mert az csak gyengíti. Ha valakivel együtt érzel, máris egy csapatot alkottok, amiből jó nem sülhet ki, ő pedig óvatos, s nem kockáztat. Ettől függetlenül igenis vannak neki érzései, s jobban megviseli ez az egész, mint ahogy mutatja. Hisz jó színészként az egész világnak azt mutatja, semmi sem érdekli.

Élettörténet: Édesanyja sokszor mesélt neki arról, hogy sok-sok évvel azelőtt az egyik ükapja beleszeretett az ő ükanyjába, egy indián nőbe. Gilbert mindig büszkén gondolt arra, hogy csörgedezik az ereiben egy kis ősi amerikai vér, bár sosem dicsekedett vele. Normális gyerekkora volt, bár apját, akire oly nagyon felnézett, ritkán látta. Katonaként nem tartózkodott sokat otthon, így a feleségére hárult a makrancos fiú nevelése. Édesapja a vietnámi fronton vesztette életét, mikor tíz éves volt. Ekkor kezdődtek Gilbert viselkedési problémái: nem tudta feldolgozni apja halálát, s gyengéd, de azonban lelkileg gyenge édesanyja is csak nehezített ezen. Leromlott a tanulmányi átlaga, egyre több panasz érkezett az iskolából. Tizennégy éves volt, mikor az édesanyja újra férjhez ment. Ekkor kezdődtek az igazi bajok, amelyek komoly bolti lopásoknál végződtek. A kisfiú csak fel akarta magára hívni a figyelmet, segítséget kérni, csak éppen a maga módján. A bíróságon úgy döntöttek, hogy visszaeső lévén minimum két évet az Arthur G. Dozier Bentlakásos Fiúiskolában kell lennie. Ekkor volt tizenhat éves, s bár lassan letelik a „büntetése”, ő nem látja az alagút végét. Egyetlen barátja akadt, Woody, aki azonban csakis az első fél évben volt mellette. Utána eltűnt a Fehér Házban. Eleinte telesírta az iskolában a párnáját, de hamar rájött, ha engedelmeskedik a verési esélye csökken. Csak egy valakivel nem számolt: a felügyelőjével, Mr. Robinsonnal. A férfi kedvence lett, csak ő ennek egyáltalán nem örül…

Hobby: Az iskolában nem nagyon hagyják nekik, hogy lefoglalják magukat, így nincs hobbija.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Utálja a biológia szertárat. Nem egyszer hagyta ott a felügyelőtanár estére, a sok löttyben úszkáló, kitömött vagy éppen csontváz állat között. Az pedig csak mellékes mikre kényszerítette a tanár úr a „meghitt” helyen… Bár legjobban a „Fehér háztól” retteg, ahogy a többiek is. Még nem járt ott, de pár barátja már igen. Nagyon jól tudja, hogy mik mennek ott, ahogy azt is, megesik, hogy nem jönnek onnan többet vissza. *** Senkivel sem ápol igazán jó kapcsolatot. Ő a „magányos farkas” életmódot folytatja, eddig sikeresebben, mint bárki más. Kevesebb verés van a listáján.*** Azt ígérték neki, tizenkilenc évesen kikerülhet onnan. A bíróságon nem ezt mondták neki, így nagyon is jól tudja, hogy Mr. Robinson keze van az ügyben. Ő már nem bír várni, fél attól, hogy úgy végzi, mint az egyetlen barátja, Woody. „Tüdőgyulladásban” meghalva, eltemetve a kistemetőben… *** Sokszor viszik őket egy közeli farmokra dolgozni. Azt valamennyire még kedveli is, szeret az állatokkal lenni. *** Legtöbbször azért büntetik meg, mert nemtörődöm stílusban vonogatja a vállát, vagy nem néz a tanárra, mikor vele beszél. *** Remek zsebtolvaj. *** Uni. Partnertől függ.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2015. 03. 16.
2018. 05. 17.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:23:33
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).