Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: William Dinan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Geneviev

Kor: 17 éves

Külső leírás: Aranyló szőkés haja már egész hosszú, annyira, hogy sokszor csattal kell hátra fognia, hogy ne lógjon bele a szemébe. Olyankor egészen kisfiús, szóval csak olyankor szokta beletenni a hajába, ha tudja, hogy senki nincs a közelben, vagy éppen a kávéházban van, mert tudja, hogy oda nem szoktak járni a sulijából, mert a város másik részén van. Csodálatos zöld szemei vannak, melyek sosem rejtik el az érzéseit, ha éppen szomorú, mintha felhők borítanák az eget, viszont mikor boldog, vakítóan ragyognak szemei. Kis pisze orra van, az egész arcában van valami gyerekes, de ez nem csoda, még mindig növésben és fejlődésben van. Orrában, szájában és fülében is különféle fémek vannak, neki is vannak saját piercingjei, viszont nővérének is, szóval leginkább mindegyik közös, csak amelyik rózsaszín, vagy túl lányos, azt nem használják mind a ketten, csak a nővére. Kivéve, ha éppen a többiekkel túlságosan buzulós hangulatba kerül, mert akkor volt már rá példa, hogy betette az egyik Hello Kittys orrpiercingjét a nővérének, de ez már más kérdés. Termetileg átlagos, se túl magas, se túl alacsony, tehát pont átlagos. Nem túl izmos, nem jár el sem edzeni, se semmilyen sportot nem végez, viszont a tesi órákon mindig jól teljesít. Még mindig próbálja megtalálni a saját stílusát, szóval jelenleg kis sima, gimis jófiúként öltözködik. Szereti a kényelmes pulcsikat, a mintás, vagy színes pólókat, és a farmerokat, de volt már olyan időszaka, mikor csak feketét viselt, sőt, olyan is, amikor csak melegítőt. Ezekre jobban szeret vissza sem emlékezni, életének sötét foltjai ezek.

Jellem: Mint minden tini, ő maga is arra vágyik, hogy önmaga lehessen, hogy megtalálja saját magát. Emiatt már elég sok mindent kipróbált, és még próbálkozik is, hiszen jelenleg egyáltalán nem érzi úgy jól önmagát, ahogy most van. Volt már rocker, volt már lázadó punk, volt már jó kisfiú is, jelenleg a félig homofób, félig buzuló tini fiút játssza. Persze, igazából nem homofób, teljesen el van a melegekkel, no, nem mintha ismerne egyet is, de na. Az meg, hogy ő meleg lenne… hát, ő inkább úgy véli, hogy sokkal inkább kíváncsi, mint meleg. Megnézi a lányokat is, fiúkat is, bár sosem volt még barátnője – de barátja sem. Nem ítéli el a melegeket, és azzal sincsen semmiféle problémája, amikor a többi fiúval buzulnak. Nem érez hányingert, sem rosszullétet, ha megérinti egy fiú fenekét puszta szórakozásból, sőt, számára inkább kellemes. Néha akadtak is gondjai egyes középen elhelyezkedő, feltűnő merevedésre hajlamos testrészével, amit néha muszáj volt elintéznie a férfi mosdóban. Eleinte hülyéskedésként kezdődött ez az egész, hogy az osztályának fiú tagjaival így buzul, de mára neki már teljesen természetes lett, viszont próbálja ezt nem nyíltan kimutatni, mert tudja, hogy a többiek hiába csinálják ezt, ők inkább kíváncsiságból, vagy a lányok szórakoztatása miatt, semmint élvezetből teszik. Egy évvel ezelőtt kezdte el ő is csinálni, eleinte nem akart benne lenni, ám aztán túlságosan kíváncsi lett. És igen… a kíváncsiság általában is elég nagy úr, pláne nála! Rendkívül kis kíváncsi srác, egy csomó mindenben benne van pontosan emiatt. Minden egyes korszaka alatt a kíváncsiság és a környezete hatása miatt kipróbált dolgokat, például tizenkét évesen cigizett, tizennégy évesen kipróbálta a drogot is, ám egyik sem jött be neki, szóval azóta inkább távol maradt mind a kettőtől. Ha társaságban van, eléggé hat rá a többiek cselekedetei, tettei, kritikái, ám közben viszont úgy van vele, hogy magasról le van ejtve, hogy ki mit gondol róla, csak mivel túl kell még élnie ezt a két évet a gimiből, muszáj részt vennie az osztály közösség dolgaiban, mert a többiekkel sokkal könnyebb átvészelni a sulit, mint egyedül. Társaságban mindig azt mutatja, hogy milyen kemény, és erős, ám igazából amióta „kíváncsiságból” a fiúk is tetszenek neki, kissé megingott az önmagáról alkotott képe. Bár… ki tudja, meginghat az önmagunkról alkotott kép olyankor, ha nincs is kifejezetten kialakított képünk?

Élettörténet: Igazából semmi érdekes nem volt eddig az életében azon kívül, hogy önmagát keresi, és azt, hogy jövőre hová felvételizzen majd. Egy középosztálybeli bankban dolgozó anyuka, és egy egyetemi tanár apuka második gyermekeként született. Hárman vannak testvérek, két lány között ő az egyedüli fiú. Mivel születi azt akarják, hogy fiúk önállóvá váljon, és ne pedig olyan felnőtté, aki még csak elmenni sem akar a szülői házból, nem hogy saját állást és barátnőt találjon, amikor elkezdte a gimit, vettek neki egy lakást, ahol jelenleg nővérével él együtt. Egy fél évet élt csak ott egyedül, ugyanis a nővére éppen akkor vált el a férjétől, és mivel pasija nem lett úgy komolyabban új, barátnőhöz meg nem akart költözni, szülőhöz vissza meg pláne nem, így nem csoda, hogy imádott kisöcsikéjéhez költözött be. A rezsit azt a szülők állják, de minden más, ami kell nekik, az a saját költségükön van, mint például a kaja, az internet szolgáltatás, vagy éppen a vékony képernyős óriás tv. Bár ő nem keres túl jól, csak annyit, hogy a napi kajára, kéthetente új ruhákra, vagy épp kiegészítőkre, a mobil számlára, illetve az internet egy részére meglegyen a pénze, ennek ellenére a lakásuk tele van mindenféle számítógépes kütyükkel, ékszerekkel, kiegészítőkkel, CD-kkel, és egy csomó mindennel, ugyanis vele ellentétben a nővére kifejezetten jól keres a Google-nél. Éppen ezért akarja a lány, hogy az ő édes, drága, egyetlen öcsikéje is oda kerüljön majd, viszont a fiú nem igazán számítógép zseni, mert bár szereti használni, meg tudja is, leginkább csak felhasználói szinten, semmint úgy, hogy ebből éljen meg. Ő sokkal inkább a történelem, az irodalom, vagy pedig a biológia iránt érdeklődik. Nővérével rendkívül jól kijön, mintha nem is a nővére, hanem anyja, és legjobb barátnője volna egy személyben, és bár a lány eléggé főnökösködő olykor, meg sokak szerint félelmetes, Billt mindig meg tudja nyugtatni, és mindig tud adni valami használható tanácsot. Húgával viszont már nem ilyen jó a kapcsolata, ugyanis a lánynak, bár nála egy évvel fiatalabb, tehát már gimis, nem kellett elköltöznie otthonról, mert őt bezzeg a szüleik elkényeztethetik, nála nem gond, ha örök életre ott maradna a nyakukon. A lány teljesen elkényeztetett kis fruska, aki mindig mindenbél a legjobbat, a legújabbat és a legmárkásabbat akarja, szóval amíg Bill tökéletesen jól elvan az ő Sony mobiljából, a húgának már rég az iPhone 5 van meg. Szüleihez minden hétvégén elmennek nővérével családi ebédre, vagy ha nem érnek rá, minden kéthetente, de nagyjából mindegyik vitatkozással végződik, hogy a húgokat elrontják. Mert amíg ők elértek valamit – Bill a bizonytalansága, és nagymenősége ellenére osztályelső, ráadásul háromszor egymás után ő volt a hónap dolgozója, nővére pedig mint már említettem, a Google-nél dolgozik –, addig a húguknak semmit sem kell tenni, és mégis ő a jó, a csodálatos és a tökéletes.

Hobby: Mikor mi, kifejezett hobbyja, amit évek óta csinál, egyedül a gitározás

Foglalkozás: Kávéházban pincér

Extrák: Szinte folyamatosan mozog, de nem úgy, hogy folyton pörög, hanem mindig mozgatnia kell vagy a lábát, vagy a kezével kell dobolnia, vagy pedig rágcsálnia kell valamit. *** Kipróbálta a dohányzást, a füves cigit és a sziput is, az elsőt a rockos korszagában, az utóbbi kettőt pedig a punk korszakában, de nem jött be neki egyik sem. Az akkori vagy nagyon rövid haj, vagy félig rövid, félig hosszú haj pedig még kevésbé, szóval egy újabb stílusra váltott át. *** Szereti a piercingeket, van egy az orrában, az ajkában, a nyelvében, a fülében pedig több fülbevaló is található. *** Van egy srác, akivel különösen jó „buzuló viszonyt” ápolnak, ugyanis vagy a srác található meg az ő ölében szinte mindig, vagy pedig fordítva. *** Kávé függő, szinte már létezni sem tud napi öt kávé nélkül, pedig aztán nem azt a jó kis amerikai löttyöt issza, ami még életében nem látott kávét, hanem jó erőset, persze egy halom cukorral fölturbózva. Hihetetlen, hogy megissza, és mégsem hízik… *** Nagyon jól gitározik, tizenegy éves korában kezdte el. Szereti az akusztikus gitárt, de leginkább basszuson játszik. Nem bandában, egyszer volt egy rock bandának a tagja, három hónap után megunta, olyan szinten nem bírta az ott uralkodó légkört és hangulatot. Sokkal jobban szeret egyedül gitározni. *** Laktóz érzékeny, szóval semmilyen tejterméket nem fogyaszthat – a túrón és a sajtokon kívül -, amiben laktóz van. *** A mogyoróra és a diófélékre is allergiás, szóval mindent végig kell böngésznie, hogy miben mi van, mert egy csomó mindent nem enhet. *** Minden tantárgyból kitűnő, és szinte semmit sem kell ezért tennie, olyan jó az agya, egyedül a matekkal kell ezért megszenvednie, de azzal nagyon. Számolni tud, meg minden, de… de egyszerűen rosszul van már a matek említéstől, vagy a kávézóban használt összeadás-kivonáson túli, magasabb tudást igénylő dolgoktól. *** Kínzottkámnak

Képinfo: las-t (http://las-t.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 03. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).