Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Orca Cenadann
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Yoshiko

Kor: 26 év

Külső leírás: Szó szerint színes jelenség, bár ott ahol ő él ez eléggé mindennapi. Mindig változik, mindig követi az aktuális trendet és belehalna, ha fekete-fehér ruhában kéne lennie legalább öt percig. A fekete meg a fehér szín is rendben van, ha vegyül vele legalább 3 másik. Kedvenc színei a rózsaszín, a zöld és az a fajta kék, amilyen színű a szeme. A szeme amúgy is egy trükkös testrésze, mert a fényviszonyoktól függ, hogy éppen milyen árnyalatú. Ő azt szereti a legjobban, amikor hét ágra süt a nap és az ilyenkor világos szemei csak úgy világítanak. Finom arcán, ami pattanásról még életében nem hallott folyton valami huncut mosoly játszik. Magassága épphogy átlagos, túlsúllyal sem küzd, és inkább szálkás izomzatú. A haja mindig más színű, pont úgy, ahogyan a ruhái, és imádja az aszimmetriát (még a cipőfűzői sem ugyanolyan színűek). A haját jobb oldalt választja el. A jobb oldalon rövidre nyírja és két rózsaszín csíkot húzott bele. A másik oldalt hagyta hosszabbra megnőni a haját, ám csíkok helyett a homloka alá érő rész végig rózsaszín, de nem ám abból a gyenge babás árnyalatból. Ha már szín, akkor legyen harsány és erőteljes. Rengeteg kiegészítőt hord, ahogyan körömlakkot is gyakran használ. Folyton van valami a fülében, legalább egy dolog, gyűrűt vagy hord, vagy nem, a kedvétől függ, és a karkötőit is elég gyakran cserélgeti. Két ,,örök” kiegészítője van: egy peace jeles nyaklánc, aminek nem tudja a jelentését, csak tetszik neki, és a vörös kesztyűje a jobb kezén.

Jellem: Kinézetéhez hűen színes és szeszélyes. Egyszer ilyen a hangulata, egyszer olyan és bizony sokszor elég gyerekes. Ezzel ellentétben, a munkájában precíz és semmit sem kezel félvállról, de most minek belehalni a komolyságba, ha lehet a dolgokat teljes fordulatszámon, boldogan is csinálni? Munkahelyén is, meg máshol is folyton pörög, ugrat másokat, flörtölget, kíváncsiskodik, és egyáltalán nem zavartatja magát, ha valaki antiszociális. Amúgy nagyon fiatalos, simán elhihetné az ember, hogy még csak pályakezdő, vagy csak tanuló, de nem, és ezt bizony remekül kamatoztatja a munkájában is, hiszen a fiatalos külsőhöz, viselkedéshez fiatalos gondolkodásmód is párosul. Ami azért nem hátrány, ha az ember a fejlesztő részleg egyik nagyobb csoportjának vezető helyettese, hiszen fejlesztő részleg. Szóval oda nem kellenek az életunt, beszürkült, begyöpösödött, csőlátású emberek. Meg amúgy is remek ötletei vannak, meg kitűnő kommunikációs képességekkel rendelkezik, így remekül elő is tudja adni az ötletit és érthetően elmagyarázza azokat. Mondjuk ez kicsit sem meglepő, ugyanis amióta megtanult beszélni azóta folyamatosan járatja a lepénylesőjét. A magánélete sem egy unalmas dolog. Egyéjszakás kalandoktól a hosszabb kapcsolatokig mindent kipróbált már, de csak a saját neme képviselőivel. A nőket nem tartja olyan izgalmasnak. Sosem csalt meg még senkit, ha valaki mással is le akart feküdni, akkor előtte szakított az aktuális partnerével. Amúgy egyik legnagyobb bánata, hogy a bigámia nem engedélyezett. Pedig ő úgy szeretné! Hiszen eddig még sosem talált olyan embert, akiben minden meg lenne, ami neki kell, meg hát kissé habzsolós és telhetetlen, szóval ezen nincs is mit csodálkozni.

Élettörténet: Az új időszámítás szerint ezerhatszáznyolcvankilencben született. Édesapja egy szigetközileg is elismert üzem alapítója, tulaja és vezetője, ami a víz sótalanításával foglalkozik. Édesanyja a holophone-okra specializálódott, ami a digikomunikációt illeti, pedig az egész tudományág a kisujjában van. Meg Orca édesapja elég jól keres ahhoz, hogy a feleségének se kelljen halálra dolgoznia magát és, hogy a fia mindent megkaphasson. Orca meg is kapott mindent, amit csak szeretett volna, persze csak módjával, mert elkényeztetni nem akarták. Szóval vagy meg kellett várnia egy ünnepet, vagy kirívóan jól kellett viselkednie (például önkánt és dalolva takarítania kellett és jól viselkedni a suliban), ahhoz hogy megkaphassa a hőn áhított jutalmat. Kiskorában is vidám és nyitott gyerek volt. Folyton szaladgált, mindig voltak barátai, sokszor, ha nem állandóan a társaság közepe volt, aki mindig újabb és újabb ötletekkel állt elő, hogy az ezer éves elunt játékot, hogyan lehetne feldobni és újra izgalmassá tenni. Az iskolában is jól tanult, egyedül a magatartásával volt folyton baj, mert nagyon nehezen tudott egy helyben megmaradni akkor, ha valami nem érdekelte. Ráadásul, amikor már megtanult rendesen figyelni és fegyelmezni a tagjait, akkor támadtak a hormonok és muszáj volt középiskolában annak csapnia a szelet, aki tetszett neki. Az volt a legrosszabb, amikor három embernek tette ezt egyszerre, ugyanis a tanár olyankor nem bírta lekapcsolni. De meg is itta ám a levét rendesen, amikor arra szólította fel a három illető, hogy ideje lenne már kiválasztania, hogy ki is tetszik neki a legjobban. Az iskolai csoportmunkákban és azokon az órákon ahol vitázni kellett ott is kitűnt azzal, hogy remek ötletei vannak, hogy össze tudja fogni az embereket egy cél megvalósítása érdekében és a remek kis beszélőkéjével meg tud győzni másokat is. Aztán más órákon felfedezte, hogy micsoda tehetsége van a mechanikai, elektronikai dolgokhoz. Így senkit sem lepett meg, hogy ezt a szakirányt választotta a továbbtanulásban. Miután végzett szinte azonnal talált munkát és egyre feljebb emelkedett a ranglétrán mígnem ő lett a helyettes, ami annyit tesz, hogy ő kapja a munka oroszlán részét. Neki kell összefognia a csapatot, ötletelni, kivitelezni azokat, míg a főnök csak másokkal tárgyalja meg a projekteket, írja alá a papírokat, foglalkozik a kapcsolatok ápolásával. Az is nehéz, de hát, na. Orca szerint unalmas, ezért nem is vágyik vezetői pozícióba.

Hobby: flörtölés, a munkája és a divat

Foglalkozás: A fejlesztő részleg vezető helyettese

Extrák: *Hóhérkámnak ** Sosem járt még lent, de egy kicsit kíváncsi, hogy vajon milyen lehet a lenti Föld. Az iskolában csak a régi időszámításból való képeket nézegették, azokból is a régebbi fajtákat. ***Már rég nem él a szüleivel, de minden szombatot vagy vasárnapot náluk tölt, és az édesanyját minden nap fel kell hívnia. ****Néha amikor nagyon unatkozik előveszi a holotárból az ősi iratokat (pédául könyveket, vagy újságcikkeket a régi fejlesztésekről, leírásokat az androidos telefonokról, ami már eszméletlenül régóta borzalmasan elavult komminikációs eszköznek számít). Ez azért is hasznos, mert innen rengeteg ötlete támad, persze nem a régit akarja visszahozni, csak valahogy megihletődik az ilyen ősi dolgoktól.

Képinfo: tincek-marincek (deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 03. 04.

Módosítva: 2019. 06. 10. 22:08:33
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).