Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Matsuoka Gou
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 16

Külső leírás: Tökéletesen átlagos testalkatú a maga 163 centijével és 50 kilójával. Hosszú, sötétvörös haját mindig lófarokba kötve hordja, oldalt és elöl pár tincs kilóg és keretet ad arcának. Szemei vörösek, szemöldöke vékony. Bőre világos, általában iskolai egyenruhában látni. Ha nem az egyenruháját viseli, akkor szereti a vidám színeket, a lányos darabokat. Iskolai egyenruhája világosbarna szoknyából, fehér ingből, azon világosszürke kardigánnal és sötétszürke blézerrel, nyakában piros masnival, lábán fekete cipővel és hosszú kék zoknival.

Jellem: Gou egy elég lelkes, és optimista lánynak mondható. Ösztönzőleg hat az emberekre a környezetében, ők is mindig próbálja a maximumot adni a munkáiban. Segítőkész és kedves személy, aki nagyon aggodalmas tud lenni, főleg ha a bátyjáról van szó. Könnyen zavarba is lehet hozni. Képes nagyon szigorú és komoly is lenni, főleg ha az úszóklubbról van szó. Rossz tulajdonsága a kíváncsiság, és hogy mindenbe bele akarja ütni az orrát.

Élettörténet: **SPOILER**Van egy bátyja Rin, akivel régebben közel álltak egymáshoz. Gou nagyon szerette a bátyját. Az édesapjuk halász volt, de egy nyáron ő is egy volt azon sok halász közül, akik halálukat lelték a tengerben. Rin elutazott tanulni Ausztráliába egy úszóiskolába, hogy olimpiai úszó lehessen, de Gou rettenetesen aggódott érte, mert a bátyja egyre jobban változott. Abban a reményben hogy majd tudnak segíteni Rinnek, Gou felkereste régi barátait, hátha észhez térítik a bátyját. Ennek az lett az eredménye, hogy Gou lett az Iwatobi uszóklubb menedzsere. Végül Rin és a többiek kibékültek egymással, de a versenyekre járások ugyanúgy folytatódnak szóvaé Gounak állandóan van munkája.

Hobby: menedzseri munka kitölti az ideje nagy részét

Foglalkozás: tanuló/úszóklubb menedzsere

Extrák: Nem szereti a fiús nevét, ezért jobban szereti, ha Kou-nak szólítják (ugyanaz a kanji) || Rossz szokása a hallgatózás || Egyszerűen oda van a férfi izmokért || A horoszkópja bika || Érdekesség, hogy míg neki fiús neve van, a bátyjának és az úszóklubb tagjainak, meg fiúként lányos neve || anime: Free!

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (google)

Engedélyezve: 2014. 03. 03.

Módosítva: 2014. 03. 02. 19:11:56
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).