Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Oe Kanade
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Elég alacsony, 159 centiméterével nem tűnik ki a tömegből, na de megáldott mellméretével már igen. Persze naivan neki ez sosem tűnik fel, teljesen szürkeegérnek gondolja magát, pedig sokan felfigyelnek rá. Haja egyszerű, rövid és mindig aranyosan két copfban hordja vagy kontyban, mert zavarja a tarkójánál. Általában iskolai egyenruhát visel, otthon viszont tradicionálisan öltözködik. Ez a neveltetése miatt, a családi helyzete miatt alakult ki, de nem kellett sokat nevelni hozzá maga is szíve közepéig szereti ezeket a viseleteket. Arca valóban átlagos, főleg Chihaya mellett állva, sötét szem, kerek arcocska, de ajaki édesen rózsásak. Összességében ha egy pillanatra néz rá valaki átlagos, de ha megismered magával ragadóan aranyos.

Jellem: Rajongásig imádja a régi irodalmat, a legtöbben csúfolják/ták emiatt, hogy rossz korba született, különc, és sokáig meg nem értett volt. Ez megváltozott amikor találkozott Chihayával. Szeret mindent, ami tradicionális és ahol csak lehet szeret másokat is erre nevelni, hogy tiszteljék meg hazájuk kultúráját legalább a fontosabb eseményeknél. Nagyon csendes és visszafogott, de ha kihozzák a sodrából akkor könnyen megemeli a hangját. Mindene az etikett, és nem szereti ha ezt mások nem tartják be. Nagyon kedveli Chihayát, de nem tartja nőiesnek a jellemét. Könnyen, nagyon könnyen zavarba hozható, tántorítható de lelkesíthető is, csak a megfelelő hangot kell hozzá megtalálni.

Élettörténet: Különleges rajongásával nehezen tudott bárhova beilleszkedni. Az oskolában mindig olyan klubokat keresett, ahol hordhatott tradíciós öltözetet, de nem túl sportos, ezért sokszor ellógta az íjászedzéseket is. Egyszer megleste az éppen induló Karuta Klubot, amiben reménykedett, de nagyot csalódott amikor meglátta Chihayat és Taichit játszani. Nehezen, de végül Chihaya rávette, hogy csatlakozzon. Elvarázsolta Chihaya lelkesedése, és nem utolsó sorban hozzájárult az is, hogy néha vehetnek fel hakamát vagy kimonot, és a fő, hogy a Karuta alapja régi versek, amelyekről szinte mindent tud.

Hobby: Történelmi irodalom

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Nem tudja, de elég népszerű a fiúknál. *** Szeretne olvasó lenni, de Chihaya egy kicsi időre kiábrándította álmából amikor közölte, hogy ahhoz előbb A osztályú játékosnak kell lennie. *** November 3-án van a születésnapja. *** Nem csak az rodalomban de az életben is odavan a szerelmi történetekért, ezért is támogatja minden értelemben Taichit, amikor igazán rájön az érzéseire Chihayaval szemben. *** Anime: Chihayafuru

Képinfo: Animéből ()

Engedélyezve: 2014. 03. 02.

Módosítva: 2014. 03. 02. 16:54:51
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).