Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Armand
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 29

Külső leírás: Átlagos magasságú, nem túl izmos testalkatú. A haja hosszú és hófehér. A szemei mutatják meg, hogy mi és ki is ő valójában, mert amikor a démoni tudata a felszínre bukkan sárgászölden világítanak. Általában azonban szürkék az íriszei. Az arca nagyon csábító lenne, ha nem tenné rémisztővé az-az eszelős, tébolyult mosoly ami mindig az ajkain játszik. A legtöbb embert kirázza a hideg, ha csak rá néz. Az öltözetét főleg fehér kórházi ruhák, kényszerzubbonyok és szíjjak teszik ki. Démonként a haja hosszú fekete és hullámos, a szemei sárgászöldek, a termete pedig méltó egy démonhoz. De azt a testet már nem tudja birtokolni többé.

Jellem: Őrült és kiszámíthatatlan. Az ápolói félnek bemenni hozzá, mert az egyik percben még nyugodtan ül a sarokban a másik pillanatban pedig nekik ront. Nagyon veszélyes. Volt már hogy sikerült eltépnie a gyengébb szíjakat és megfojtott vele valakit. A hangok és a képek amik a fejében örvénylenek lehetetlenné teszik a normális gondolkodást és mindenkiben az ellenséget látja. A démoni énje egy buja, csábító lélek volt, aki a halandók kívánságait teljesítette, ha neki tetsző jutalmat ígértek. Ha ne akkor csak elvette a lelküket. Ez a tudat csak nagyon ritkán jut a felszínre és ilyenkor viszonylag normális.

Élettörténet: Valójában egy több ezer éves démon, aki az emberek között élt. Hatszáz évvel ezelőtt beleszeretett egy nagy erejű boszorkányba és elhitte, hogy az álnok banya is szereti őt. Annak azonban csak a démoni ereje kellett, hogy megőrizze az örök fiatalságát, de alábecsülte Armandot, aki végül kitépte a hazug szívét. A boszorkány családja elégtételt akart az elvesztett nővérükért, ezért egyesítve az erejüket megátkozták Armandot, hogy örökké emberi testbe legyen zárva és halandóságra ítélve. Mindig mikor a teste meghal, a lelke egy másik haladóba költözik. Folyamatos őrületben él, mert a halandók elméje nem bírja elviselni azt az évezredes halált és emlékeket amit magában hordoz. Mostanra szinte teljesen átalakult a tudata az árulás, a folytonos halál és újrakezdés terhe miatt, és mindezt az ereje nélkül. A démoni testét nem lehetett elpusztítani, ezért a boszorkányok elrejtették valahová, de az erejét nem tudták megszerezni belőle. A mostani modern korban egy veszélyes esetek számára fenntartott elmegyógyintézetben van és csak néhány "tiszta" perce van, amikor tudja, hogy ki ő valójában. Egy hatalmas démon, aki véres bosszúra szomjazik.

Hobby: a kockákat számolni a gumiszoba falán

Foglalkozás: -

Extrák: Álmában folyamatosan újraéli a múltját, csak az áldozatai szemszögéből. Ezért lát maga körül ellenségeket és ébredés után mindig őrjöng. Egyszer megerőszakolt egy ápolót, ezért azóta szinte folyamatosan kényszerzubbonyban van, vagy ha ez sem elég, akkor szíjakkal próbáljál visszafogni.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 03.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:35:12
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).