Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: I. Harden, Anglia királya
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 28

Külső leírás: Magas, kellemesen izmos testtel rendelkezik és rendkívül vonzó megjelenése van. Az arca arisztokratikus, királyi vonásokkal rendelkezik és világoskék szemeivel igazán tekintélyt parancsolón tudja szemlélni a környezetét. Az ajkai szépen íveltek, amik az estélyek során mindig csábító mosolyra húzódnak. A haja feketén csillog és a válláig ér, amivel csak még jobban kiemeli a szeme színét. A öltözéke mindig méltó a rangjához. Ezzel is szereti hangsúlyozni a hatalmát és fölényét mások fölött.

Jellem: Jellemében igazán különleges és nagyon szeszélyes. Ő az a férfi akitől soha sem tudod, hogy mit várhatsz. Kemény kezű uralkodó, aki nem tűri ha őt, vagy az országát becsmérlik. Az ellenségeinek és az árulóknak nem kegyelmez, de azokkal szemben akik a kedvében járnak és a kegyeibe férkőznek rendkívül bőkezű is tud lenni. Élvezi, hogy a hatalom az övé és az uralkodást Istentől származó jogának tekinti. A legjobban azt gyűlöli, ha valaki meg akarja neki szabni, hogy mit tehet és mit nem. Ezt senkitől sem tűri el, és még a kritikát is csak egyetlen embertől fogadja el, a legjobb barátjától és tanácsadójától, Wyattől. Természetes ezt mind csak négyszemközt. Egy királynak ritkán vannak barátai, ezért meg is becsüli ezt az egyet, de a kapcsolatuk túlnő a barátság határain.

Élettörténet: A 15. század végén született a Whitehall palotában, Londonba a király elsőszülött fiaként. Született két húga is, de az egyikük még kicsi korában meghalt. Már öt éves korától arra nevelték, hogy egy napon majd király lesz, ennek szellemében taníttatták, hogy mire elérkezik az idő felkészült legyen. Éppen emiatt nem igazán volt gyermekkora sem barátai, mert mindenki csak a leendő királyt látta benne. Egy napon azonban, amikor íjászatot gyakorolt, felfigyelt egy fiúra, aki minden nap elhaladt a tanoda mellett. Egy napon aztán magához rendelte, majd rögtön meg is kedvelte az őszintesége miatt. Wyatt lett az első barátja és az egyetlen, akinek szabad volt véleményt mondania a tetteiről, és Harden gyakran ki is kérte azt, mert Wyattnek rendkívül jó meglátásai voltak. Annak ellenére, hogy nem nemesi születésű, nagyon okos volt, de amikor a királyi seregben kezdett szolgálni sajnos kevesebbet tudtak találkozni. És bár Harden senkinek sem mondta - mert azt tanították neki, hogy egy királyhoz nem méltó, ha egy alacsony származásúval törődik - de ő nagyon aggódott a barátjáért, hogy ne essen bántódása a harcmezőn. Mikor nemsokkal később meghalt a király és Harden lépett a helyére, rögtön maga mellé kérette a barátját és megtette tanácsadójává. Azonban történt valami, amire ne számított. Valamiért egyre inkább vonzódni kezdett Wyatthez, olyan dolgokra figyel fel ami más férfin egyáltalán nem érdekelte: hogy milyen szépen formált teste van, milyen érzéki ajkai és milyen sötétek és titokzatosak a szemei. A király elfojtotta magában ezeket a vágyakat, ehelyett udvarhölgyek és nemes kisasszonyok karjaiban keresett élvezetet, de mindig Wyattre gondolt, miközben velük volt. Egy estélyen azonban igen csak sokat ivott és ekkor már nem bírta visszafogni magát többé és végre megkaphatta azt, amiért már jó ideje sóvárgott. Innentől kezdve nem is tartott más szeretőt, csak Wyattel élvezték a gyönyöröket, aki legalább annyira szenvedélyes volt, mint maga a király. A kapcsolatuk bizalmassága kiterjedt a tanácskozásaikra is amiket minden jelentős, vagy épp hétköznapi döntéssel kapcsolatba folytattak, mert a király megbízott a véleményében és a hűségében is.

Hobby: lovaglás, vadászat, bűnös élvezetek, estélyek

Foglalkozás: Anglia kiráya

Extrák: Wyatten kívül más férfit soha nem hívott az ágyába és nem is akar. A kapcsolatuk mindenki számára titok. *Foglalt.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 03. 02.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 06:43:30
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).