Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Vishous
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Thalia

Kor: kb. 300

Külső leírás: Nagyjából 2 méter magas, teste tökéletesen kidolgozott. Kék szeme egészen ijesztő tud lenni különösen amikor fehéren világítani kezd. Fekete haját elől enyhén hosszabbra hagyva hordja, hogy eltakarja a halántékán lévő tetoválásokat. Arca szögletes és a kecskeszakálla különösen férfias de a tetoválások miatt inkább emlékeztet szadista gyilkosra mint álmaink pasijára. Bal keze fehéren világít és halálos érintése miatt mindig fekete kesztyűt hord rajta. A kezén és a belső combján is ugyanaz a tetovált minta van ami arcán de ha teheti ezeket eltakarja, ugyanis akarata ellenére készültek.

Jellem: Felszínesnek és szinte érzéketlennek mutatja magát, az egyetlen akinek hajlandó megmutatni gyengeségeit az a felesége Jane. Ő a csapat esze, bármilyen elektronikai dolgot meg tud szerelni, 16 nyelven beszél csak úgy hobbiból. Saját képességeivel teljesen tisztában van ahogy a hírével is, így nem csoda hogy nagyon egoista. Emellett a végtelenségig perverz és apja szadista hajlamait is örökölte.

Élettörténet: Az őrző és a vérontó közös gyermekeként született. 3 éves koráig anyja nevelte amiből semmire nem emlékszik, sokáig azt sem tudta, hogy ki az anyja, ezután apja kiképzőtáborába került. A vérontó és az őrző közös megegyezése alapján 300 évre a vérontó rendelkezett a sorsa felől és saját módszerével tökéletes harcosnak képezte ki. A vérontót sosem érdekelte a fia tényleges állapota. Vishoust a táborban rengetegszer verték és többször meg is erőszakolták, egyike volt azon kevés vámpírnak akik túlélték a táborban a gyermekkort. Amikor átváltozása után elkezdődtek a látomásai és gyilkosan izzó keze megmutatta valódi származását apja megijedt és megpróbálta nemzőképtelenné tenni fiát szerencsére sikertelenül és V.nek sikerült megszöknie a táborból is. Ezután soha többet nem ment sem apja sem a tábor közelébe, csatlakozott a Fekete tőr testvériséghez. Orvosfeleségét Janet akkor ismerte meg amikor az egyik harc után egy emberi kórházba szállították. Jane operálta meg és V kérésére testvérei a nőt is magukkal vitték a testvériség központjába, majd rövid együtt töltött idő után Jane meghalt egy támadásban. Az őrző segítségével Jane szellem alakban visszatérhetett a földre.

Hobby: számítógépek kezelése, fejlesztése, harc, Jannel lenni

Foglalkozás: a Fekete Tőr testvériség tagja, harcos

Extrák: egyik keze fénylő és elektromossággal teli, ezzel tudja Janet megérinteni, mindenki más számára halálos a kezének érintése, jövőbe lát, időnként képes mások gondolataiban olvasni. J.R. Ward Feloldozott szerető könyvéhez készült.

Képinfo: készítő: TomsGG (http://blackdagger-fandom.deviantart.com/art/Vishous-BDB-5-355979850)

Engedélyezve: 2014. 03. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).