Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Éobron, Éotorn fia (kitalált)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: 26

Külső leírás: Tipikus rohani fizimiskája van: keménykötésű alkat, szőke haj és szakáll, nagy magasság. Szeme kék, és vidám. Munka közben zöld páncélját viseli, de civilben is szereti a zöld színt viselni.

Jellem: Két külömböző személyisége van. Az egyik életvidám, barátságosan viselkedik mindenkivel, és szeret jókat mulatni társaival, viszont ha egy lány közelít felé, elharapja a nyelvét, visszahúzódó és félénk lesz. Türelmes, még egy ent mondandójának a végét is képes kivárni. Az ősei emlékét nagy tiszteletben tartja, és nagy ismerője és szeretője a régi regéknek, és énekeknek. Nagy rajongója az enteknek, és reméli, hogy egyszer majd újra találkozik eggyel.

Élettörténet: Apja, Éotorn Théoden egyik bizalmasa és egyik legnagyobb hatalmú hadvezére volt. Mikor Gríma átvette az irányítást a király fölött, Éotorn az elsők között volt, aki el akarta kergetni a kígyónyelvűt, ezért felségárulás vádjával kivégezték, így fiára maradt, hogy vigyázzon anyjára és két húgára. Éobron apjához hasonlóan katonának állt, ahol a határőrséghez osztották, pontosabban az északi határhoz. Mikor egyszer a Fangorn erdő közelébenjárőröztek, rajtuk ütött egy csapat Uruk Hai, és lemészárolták őket, kivéve Éobron-t, aki bemenekült az erdőbe, hogy ott vegye fel a harcot a támadóival. Derekasan állta a sarat, de végül sarokba szorították, és kis híján végeztek is vele. Egy Hamari Berkenye nevű fiatal(abb) ent mentette meg. Miután meg is gyógyította, hosszasan elbeszélgettek, majd visszaindult Edorasba, de elhatározta, egyszer még beszélni fog Fangorn őrzőivel.

Hobby: A lovának ápolása, gyakorlás a szekercéivel, farigcsálás.

Foglalkozás: Határőr Rohan északi határainál, vagy alkalomadtán Edorasi katona

Extrák: Fegyverzete egy nagy kerek pajzs, egy rövid kard, amit jól forgat, de legfőbb fegyvere hosszú lándzsája. Íjjal nem bánik jól, de mindig van nála minimum öt-hat hajítószekerce, amit annál jobban használ. Van egy Irbum nevű fekete lova, amit még apja vett neki, ha majd követi a példáját, és katona lesz belőle, de apja régi világosbarna lovát, Uzog-ot is szereti ápolni. A gyűrűk ura Frenchise kitalált karaktere.

Képinfo: Nem saját, egy belvane nevű devianart felhasználó készítette. (The image is created and owned by a devianart user, belvane) (http://belvane.deviantart.com/art/Rohirrim-310669954)

Engedélyezve: 2014. 02. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).