Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Pijotr "Peter" Rasputin/Colossus (Kolosszus)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: Nem tudom, látszatra a harmincas éveiben jár, talán több

Külső leírás: Egy igazi bodybuilder alkatával rendelkezik: nagy izmok, széles váll, vastag tagok. Haját rövidre nyírva hordja. Szeme kék, bár ez nem igazán látszik, mikor képességét használja. Jelmeze kissé kirívó, de engedi szabadon mozogni, ami igen fontos a harcmodoránál.

Jellem: Félénk és visszahúzódó. Mérete ellenére az az árnyékban mozgó típus. Ő a legkevésbé agresszív az összes X-men között. Ennek a csöndes jellemnek azonban megvannak a maga hátulütői is: nem merte beismerni Kitty nevű csapattársának iránta táplált érzelmeit, és sajnos a lány is félénk volt.

Élettörténet: Egy szovjet farmon született. Bátyja Mikhail Rasputin, húga pedig Illyana Rasputin, avagy Magik. Ők is különleges képességekkel rendelkeznek, csak ők rossz célra használják azokat. Felnőtt korában Pijotr-rel kapcsolatba lépett Xavier professzor, ugyanis egy új X-men csapatot szervezett, hogy megmentse az eredetit Kraoka veszélyes szigetéről. Ekkor kapta a Kolosszus kódnevet. A mentőakció sikeres volt ugyan, de utána az eredeti x-men nagy része elhagyta a csapatot. Pijotr ott maradt az egyesült államokban, hogy támogassa új barátait név szerint: Ciklon, Árnyék, Farkas, Viharmadár, és Vészmadár. Segített nekik a csatáikban, és a Xavier intézetbe érkező fiatal mutánsok kiképzésében. (A története valójában sokkal hosszabb és komplexebb, de ennyire van igazából szükség, és nem akartam végignyálazni az egész adatbázisát.)

Hobby: Festés, eredetileg a testvéreivel (akikből azóta bűnöző mellett híres festő lett), de az intézetben is sokat fest.

Foglalkozás: "Tanár" a Xavier intézetben.

Extrák: Képessége egyfajta biológiai fém páncél felöltése. Erejét igazából a sok edzésnek köszönheti. Akár másfél tonnát is meg tud emelni. Sok harci mozdulata leginkább birkózásra emlékeztet. A Marvel képregénysorozat szereplője.

Képinfo: Nem saját, az adatbázisából vettem (http://marvel.wikia.com/Piotr_Rasputin_%28Earth-616%29)

Engedélyezve: 2014. 02. 28.

Módosítva: 2014. 02. 27. 21:10:01
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).