Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Omoi Kumiko (kitalált karakter)
Kategória: Naruto
Feltöltő: Kumiko

Kor: 19

Külső leírás: Igazi szupermodell: magas, karcsú alak, hosszú lábak, kis mellek. Hosszú, sötétszőke haja (ami inkább barnának tűnik) és kék szeme van. Khaki 3/4-es ujjú feszülő felsőt és bézs cicanadrágot visel, fejpántját övként hordja. (Ezek a képek a portfóliójához készültek, ezért visel más ruhákat. :D)

Jellem: Odaadó szülők egyetlen gyermeke, ami eléggé önzővé, hiúvá és egoistává tette, bár ez sosem vált hátrányára. Bárkit képes az ujja köré csavarni, ez nem meglepő, hisz könnyen olvas bárki gondolataiban. Épp emiatt nehéz őt kiismerni...mindig olyannak mutatja magát, amilyennek látni szeretnék, senki nem tudja, milyen is valójában. Ninjaként precíz, megbízható és sosem veszti el a fejét. Persze azért ő sem tökéletes...egyszerűen nem képes csapatban dolgozni. Kinézetével egyáltalán nincs megelégedve, Inot és Sakurát szebbnek tartja magánál, pedig több hódolója volt már, mint a kettőnek együttvéve.

Élettörténet: Gyerekkora Konohában szinte tökéletes volt. Klánja vérvonalképessége a gondolatolvasó készség. Készség, mert fejleszteni kell, nem veleszületett adottság, sőt, vannak olyan klántagok, akik sosem tanulnak meg olvasni a gondolatokban. Talán rendkívüli akaratereje is közrejátszott abban, hogy Kumiko az évek során mesterire fejlesztette ezt a képességét (az orvosi ninjává válás és a taijutsuhasználat mellett), ami hatalmas előny, nemcsak a küldetések során, de magánéletében is. Ennek köszönhető többek között a hihetetlen népszerűsége. Aki megismerte, megszerette (legjobb tudomása szerint), hisz tudja, hogyan kell valaki kedvében járni. Konohán kívül is sokan ismerik, főként a fiatalabbak, hisz ő rendezi a ninja világ legmenőbb bulijait. Rengeteg haverja van, de csak egy ember áll igazán közel hozzá (a népszerűség átka...) - Hinata, bár ezt sosem adta a lány tudtára - ő az egyetlen, akiben soha nem csalódott.

Hobby: Edzés, ismerkedés, bulik, férfiak.

Foglalkozás: Jounin, Konoha bulifelelőse.

Extrák: Retteg attól, hogy egyszer elveszti népszerűségét. Legfőbb ismertetőjegye az összetéveszthetetlen nevetése.

Képinfo: Nem én rajzoltam, a kép illusztráció. (http://lala-mot.deviantart.com/art/Naruto-OC-Lala-160841890)

Engedélyezve: 2014. 03. 02.

Módosítva: 2014. 02. 28. 22:26:46
Módosította: Kumiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).