Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Sudo Akito
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 18

Külső leírás: Világosbarna, egészen pontosan bézs színű, rövid haja és sötétbarna szemei vannak, bár utóbbit nem sűrűn láthatjuk, mert szemét általában csak szűk résnyire nyitja ki, tekintetébe így csak akkor lehet igazán belegabalyodni, ha valami plusz érzelmeket vált ki belőle, például megszorongatják karuta közben. Viszonylag magas és nyurga, kellemes alakja van a karutához. Ruhái a megszokott divatosabb kényelmes darabok, vagy az iskolája egyenruhája.

Jellem: Sudo komoly karutajátékos. Eltökélt és kitartó, de legfőképp - és ez hajtja előre a leginkább - roppant büszke ember, és nehezen tűri a vereséget, így még jobb és jobb akar lenni. Elszántságát mi sem bizonyítja jobban, hogy miután elérte az A szintet, hogy jobban játszhasson, és egy nap, ha szembe kerül a jelenlegi mesterrel, le is győzze, elvégzett egy felolvasó tanfolyamot, így már vett részt ő is úgy karuta bajnokságon, hogy nem a versenyzők között teljesített, hanem felolvasóként vezénylet végig egy kört. Úgy vélte, így közelebb kerülhet a karutában csak különleges játékérzéknek nevezett képességhez, hogy az ember hallja a szótag előtti apró különbségeket, és még azelőtt felismerje, melyik kártya következik, hogy az ellenfél képes lenne erre. Csapattársai szerint is híresen szadista hajlam. Szereti nagy nyomást helyezni az ellenfeleire, de akár saját csapattársaira is - utóbbiaknál a legjobbat, előbbiekné a legrosszabbat próbálva kihozni belőlük. Ha valami olyannal találja magát szembe karutázás közben, ami nehezíti a dolgát, vagy ha csak meg akarja zavarni az ellenfelét, kiejteni a ritmusból, gyakran feláll, és onnan tanulmányozza a kártyákat. Szeret szurkálódni, szintén azért, hogy kibillentse a környezetében levőket. Illetve kártyáit is úgy pakolja, hogy elvonja az ellenfele figyelmét - pl. Chihayának állandóan megküldte a Chihayafuru kártyát, ami a legerősebb kártyája a lánynak. Ez viszont arra utal, hogy egész jó emberismerő, és hamar képes rátapintani azokra a területekre, amely az ellenfél gyengéje lehet. Az, hogy egyébként mennyire elismert játékos, az azt is mutatja, hogy a jelenlegi királynő, aki csak úgy nem jegyez meg neveket, ismeri, és rászánja az időt, hogy szurkálódva felhergelje. Minden bizonnyal tisztelik, és alapvetően szeretik is csapattársai, mert megsiratják, mikor nem tudnak csapatként kijutni a nemzetközi versenyre Tokyoból, hiszen ez volt az utolsó éve. Nem nagyon látjuk azt se, hogy ellentmondjanak neki. Maga részéről ilyen szempontból néha kérdéses a viselkedése, mert láthatjuk, hogy néha nem veszi figyelembe a senpai-kouhai viszonyt, szóval valamennyi egó is szorulhatott bele, ő ezt megteheti. Egyébként törődő személy, és a maga módján tényleg igyekszik azokat támogatni, akiket megkedvel.

Élettörténet: Életéről nem tudunk meg sokat. A Hokuo gimnázium karuta klubjának elnökeként bukkan fel, kiváló játékos, még az itt töltött idő alatt elvégzi a felolvasói képzések sorát, és diplomás felolvasó lesz, ezzel is mélyítve a karutáról szerzett ismereteit. Ugyan vesztett Wakamiya Shinobu, a jelenlegi királynő ellen (talán már többször is), valószínűleg jól teljesített, hiszen a királynő kitünteti figyelmével. Mikor először fut össze Chihayával kikap tőle, s bár a vereség azt jelentette, a Hokuo csapatával már többé nem karutázhat, nem haragudott meg a lányra, sőt, bár riválisának tartja, akit természetesen le akar győzni, támogatja is olyan helyzetekben, mikor az nem válik hátrányára. Ugyanakkor szadista énjét sem tagadhatja le, egyéni versenyen továbbra is “megkínozza” a lányt (is) minden módon.

Hobby: karuta

Foglalkozás: tanuló

Extrák: A osztályú játékos* Anime/manga Chihayafuru* Senpai Ooe-sanjához

Képinfo: animéből ()

Engedélyezve: 2014. 02. 23.
2022. 06. 11.

Módosítva: 2022. 06. 11. 18:09:18
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).