Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hedwig Ordway
Kategória: Yuri
Feltöltő: Catgirl

Kor: 18

Külső leírás: Egy dolog biztosan jellemző rá, ez pedig a szinte gyermeki külső. Kivétel nélkül mindenhol elkérik a személyi igazolványát, mert nem hiszik el, hogy nemrég betöltötte a 18-at. Ahol pedig ismerik, ott csak mosolyogva legyintenek; Törpi megérkezett. 154 cm-es magassága sem cáfol rá gyermeki külsejére, ami egyébként sok szempontból tükrözi brit származását. Kisgyermekként még répa vörös haja volt, ám ez az évek során egy különleges, nagyon finom, enyhe vörös fénnyel játszó, krémes szőkére fakult. A világért sem festetné a haját, hiszen imádja ezt a különleges színt. Tincseit sokszor felköti, ellenben otthon kócosan, kiengedve hordja. Csak akkor fésülködik, ah megy valahova, így is szögegyenes frizurát képes produkálni. Szemei csillogó kékek, érdeklődés sugárzik róluk legtöbbször. Alkatára nézve jellemzően sovány, genetikailag olyan, hogy akármiből akármennyit ehet, nem fog elhízni. Stílusa, öltözködése a hétköznapokban lezser, ám, ha nagyon be akarja dobni magát, bizony nem fél felhúzni egy szűkebb, testhez simulósabb darabot, szórakozóhelyekre pedig nem hajlandó úgy menni, hogy előtte nem csípi ki magát, mindennek meg szereti adni a módját. Képes egy vagyont kiadni bizonyos ruhakölteményekre, hogy felhívja magára az emberek figyelmét.

Jellem: Hedwiget talán ellentmondásos személyisége miatt tartják nagyon érdekes egyénnek. Amellett, hogy legtöbbször ő maga a nyugalom szigete, és melankóliája álmossá, csendessé teheti egész kisugárzását, ha elemében van, csak úgy izzik körülötte a levegő. Ilyenkor nem azt kell elképzelni, hogy hiperaktív, és be nem áll a szája, annak ellenére, hogy valóban aktívabb, mint "alapállapotban"... Egyszerűen csak vonzó a szenvedély, amivel képes intézni a dolgait, és végezni a munkáját. Képes szenvedéllyel tanulni egy általa érdekesnek vélt tantárgyat, és szenvedéllyel kattintgatja a fényképezőgépet a bulikban, vagy épp szenvedéllyel főzi meg az aznapi ebédet. Egyből meglátszik rajta, ha egy adott téma nem érdekli, de ha valakinek nem elég egyértelmű az álmos tekintet, nem fél tudtára adni az illetőnek a véleményét. Törékenynek látszik, de nem kell őt félteni. Cinikus humorával elveszi az emberek kedvét a rosszindulatú megnyilvánulásoktól. Nem egy hirtelen haragú személy, nagyon megfontoltan száll vitába "ellenfelével", hangját pedig soha nem emeli fel. Még ha a másik üvöltözik, akkor sem. Szórakozóhelyeken nem szeret beszélgetni, véleménye szerint nem is lehet. Ő az a személy, akinek egyetlen jó barátja van, és egy halom felszínes haverja. Mivel sok szórakozóhelyen megjelenik, igyekszik egy nagy kapcsolathálót kialakítani, hiszen a fotózás ezen ágához elengedhetetlenül szükségesek az ismeretségek. Akkor is, ha azok csak egy mosolygós egymásra köszönésből, vagy pár váltott szóból állnak. Ez nem jelenti azt, hogy számító lenne. Megpróbálja figyelembe venni az emberi értékeket. Ha valaki nem szimpatikus, azzal nem barátkozik, csak azért, mert jó kapcsolatai vannak az illetőnek. Arca, tekintete általában fürkésző, ritkán mosolyog, ellenben tudhatjuk, a gesztus minden esetben őszinte.

Élettörténet: Nagy Britannia északi részén, Manchesterben született egy tősgyökeres brit család legkisebb leánygyermekeként. A három lánytestvér közül alkatilag is ő a legkisebb. Mindig is csendes volt, ám 14 évesen a sarkára állt, és kijelentette, ő bizony a fővárosban szeretne tanulni, egy művészeti szakközépiskolában, fotó szakon. A szülők támogatták a terveit, annak ellenére, hogy nagyon féltették őt. Londonnak rengeteg veszélye is van a lehetőségek mellett, a bevándorlók sokaságától kezdve a drogos szórakozóhelyeken át egészen a munkahelyi átverésekig. Ám itt mutatkozott meg, hogy Hedwig mennyire talpraesett valójában. 16 éves koráig kicsit nehezen jött ki anyagilag, de onnantól kezdve bemehetett a szórakozóhelyekre fotózni, és olyan ügyesen csinálta, hogy rendszeresen visszahívják a mai napig. Most már alig küldenek a szülei egy kis jövedelemkiegészítést, vígan megél a fizetéséből legtöbbször, s a szülei által adott pénzt félre is teszi. 14 évesen jött rá leszbikusságára, mikor felköltözött Londonba. Egy lakást bérelt 3 iskolatársnőjével, s az egyikbe, akiről korábban megtudta, hogy leszbikus, beleszeretett. 1 évig voltak együtt, majd Hedwig belegabalyodott egy egy éjszakás kalandba. A barátnője elé állt, és elmondta neki, mi történt. A lány értékelte Hedwig őszinteségét, de nem tudott neki így sem megbocsájtani. Így Hedwig új lakást keresett, azóta egy kellemes, otthonos, ám nagyon kicsiny garzonlakásban él.

Hobby: partifotózás, tánc, olvasgatás, tanulás, gasztronómia, zenehallgatás

Foglalkozás: Tanuló, Polihisztor

Extrák: Gyűlöli a cigarettát. Nem bírja elviselni. *** Minden hónapban egy hétig Vegán diétát tart, hogy ezzel méregtelenítse a szervezetét. *** Nagyon szeret nagybevásárlást tartani. Mindig előre megírja a bevásárlólistát, mire van szükség otthon, majd elindul, hogy beszerezhesse a lehető legjobb termékeket, a lehető legjobb áron. *** Hiába haldoklik a brit ötórai tea hagyománya, ő, ha törik, ha szakad, pontban délután ötkor bizony megissza a Twinings Assam, vagy PG erős fekete teáját egy leheletnyi tejjel keverve. *** Beceneve "Törpi", magasságára utalva. *** imádja az ékszereket, és a szép ruhákat.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2014. 02. 23.

Módosítva: 2015. 03. 28. 17:25:01
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).