Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Samantha Long
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Vadmacska

Kor: 18

Külső leírás: Korához képest alacsony és karcsú. Hosszú haja hófehér, ami egészen a derekáig ér. Általában kiengedve szokta hagyni, csak mikor edzése van akkor fogja össze. Fehér hajától a bőre kicsit sápatagnak tűnik, de barna szeme melegséget sugároz. Szemei alatt apró fehér virágokat tetováltatót, a homloka közepére pedig három darab úgyszintén fehér deltoidot. Általában kék és fekete ruhadarabokat visel.

Jellem: A legtöbbször kedves de szeret pimaszkodni is a többiekkel. Persze csak addig amíg tréfa, senkit nem szeret megbántani. Őt viszont könnyen ki lehet hozni a sodrából, nagyon makacs és hirtelen haragú. Szerencsére könnyen békül, így nem sokáig van haragban senkivel. Az új emberekkel kicsit bizalmatlan.

Élettörténet: Egy olyan világba született ahol az olyan embereket akiknek van valami különleges képessége elviszik egy erődítménybe. Onnan eddig élve senki sem jött vissza. Kiskorából az emlékek homályosak, csak arra emlékszik hogy idegenek törtek be a házukba, az édesanyját és a nővérét elhurcolták, az apját pedig agyon lőtték. Őt is el akarták vinni de mikor a férfi megragadta a kandallóból lángok csaptak ki és megégették az idegent. Neki sikerült ki menekülnie, de a házuk hamuvá éget. A következő kép amire emlékszik hogy átfagyva éhesen fekszik az utcán és pár ember fölé tornyosul. Szerencsére ezek az emberek menekültek akik befogadták. Mára már a csapat szerves tagja, általában, híreket közvetít a többi bunker között, emiatt van hogy hetekre felszívódik, de mindig add valami élet jelet magáról hogy a többiek ne aggódjanak.

Hobby: -

Foglalkozás: Hírvivő

Extrák: Sok időt tölt a kisebb gyerekekkel, szeret velük foglalkozni...Soha senkinek nem mondta eddig el hogy a tűzet ő okozta aznap. Egy elhagyatott sportpályára szokott kijárni és ott szokott gyakorolni. A tűzet csak idomítani tudja, előidézni nem így mindig hord magánál egy öngyújtót.

Engedélyezve: 2014. 02. 20.
2017. 08. 17.

Módosítva: 2017. 08. 16. 18:41:46
Módosította: Vadmacska

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).