Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Alice Kingsleigh
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Gwen

Kor: 19

Külső leírás: Átlagos testmagasságú, testsúlyú lány. Szőke tincsei lágy hullámokban omlanak a hátára, gyakran hagyja kiengedve haját. Bőre sápadt, nem igazán látni rajta anyajegyet, vagy szeplőket. Arca kissé szögletes, szemei barnák. Szemöldöke egyenes és vékony. Orra egyenes, ajkai teltek. Gyűlöli a fűzőket, valamint a harisnyákat, mert szerinte felettébb kényelmetlenek. Ruhái általában kék színben pompáznak.

Jellem: Nagy jellemfejlődésen esett át. Leküzdötte a bizonytalanságát, és most már nyugodtan lehet határozott nőnek nevezni őt. Nagyon makacs, ha valamit a fejébe vesz azt véghez is veszi, nem fél vitába szállni az emberekkel. Igazi álmodozó, gyakran gondolkodik másiknak nevetségesnek tűnő dolgokon. Bátorságban sincs hiány az ő esetében, a barátaiért mindent megtenne, még az életét is kockára tenné. Személyiségileg, nagyon édesapjára hasonlít, nem fél nagyot álmodni.

Élettörténet: Második gyermek, egy nővére van Margaret. Édesapja kereskedelemmel foglalkozott, különböző kereskedelmi útvonalakat akart kiépíteni, és szinte soha nem gondolkozott kicsiben. Alicenek kicsi kora óta álmai voltak egy helyről amit ő Csodaországnak nevezett. Édesapja elhunyt, Alicet pedig férjhez akarták adni, ám az eljegyzési partin megjelent egy fehér nyúl órával a kezében és mellényben. Alice követte a nyulat, majd belezuhant egy üregbe, így került át Odaországba. Megismerkedett azokkal a lényekkel, akiket eddig csak álmában látott, majd a Dics napján legyőzte a sárkánygyíkot, ami miatt a Vörös királynő lekerült a trónjáról és helyébe a Fehér királynő lépett. Alice a történtek után hazautazott, elutasította a házasságot, majd apja örökébe lépve kereskedelmi utat szeretne kiépíteni Kínával.

Hobby: álmodozás, tervezgetés

Foglalkozás: kereskedő

Extrák: Mielőtt elhagyta Odaországot tett egy ígéretet a Bolond Kalaposnak, hogy vissza fog térni, és nem fogja elfelejteni őket ** Könyv: Alice Csodaországban

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 02. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).