Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lu Jia Ying
Kategória: Hentai
Feltöltő: Gwen

Kor: 16

Külső leírás: Vékony szálú, fakó fényű, fekete haja egyenes, éppen lapockája alá ér. Nem lehet túl tápláltsággal vádolni, sovány, de azért csontjai még nem látszódnak át bőrén. Átlagos testmagasságú lány, egész lényéből süt a komorság. Bőre több helyen heges, főleg kezei, ahol nem csak sebek hegei, de égési sebek nyomai is látszanak. Arca szép lenne, ha mosolyogna. Szemei barnák, hosszú szempillák mögött bújnak meg. Orra kicsi, kissé pisze, kislányos bájt varázsol arcára. Ajkai teltek, színtelenek, bőre hiába dolgozott a napos szinte betegesen sápatag. Ruházata nem valami változatos, édesanyja régi ruháit viseli, idejét se tudja mikor kapott már teljesen új ruhát.

Jellem: Nem lehet szószátyársággal vádolni. Csak akkor beszél ha kérdezik, akkor is csak egy-két szóban. Türelmes, szinte lehetetlen kihozni a sodrából, de ha valakinek sikerül, az rettegjen a következményektől. Nem valami vidám ember, ritkán mosolyog, még ritkábban nevet. Pesszimista, mindig mindenben először a negatívumokat látja meg, a legrosszabbakba gondol bele. Még él benne a gyermek, aki dacol a felnőttek borzalmas világával, bár mélyen elnyomja magában ezt a "gyengeséget". Utálja ha valaki hozzá ér, ha valaki megsérti, akkor elvonul egy-két órára és magában rendezi a gondolatait. Apróságokkal fejezi ki szeretetét valaki iránt, például egy biztató mosollyal, egy gyors érintéssel egy félszeg, suta mozdulattal. Mint az elején is említettem ő nem a szavak embere.

Élettörténet: Kína egy kis falujában született, ahol az emberek főleg mezőgazdasággal foglalkoztak. Jia Ying volt a család harmadik gyermeke, egyben a legfiatalabb. Édesapja a földeken dolgozott édesanyja pedig otthon vezette a háztartást, a két bátyja iskolába járt, ő pedig otthon segédkezett anyjának. Mikor elég idős lett, az édesapja ragaszkodott hozzá, hogy a lánya is járjon iskolába, hogy legyen belőle valaki mire felnő. Mivel viszonylag nagy volt a korkülönbség közte és a bátyjai között, nem sokat törődtek egymással. Jia Ying könnyen tanult és nagyon élvezte, hogy mindig több és több tudást szívhat magába. A harmadik évét kezdte az iskolában, amikor édesapja betegségben elhunyt, és édesanyja teljesen összeroppant. Akkor bátyjai már felnőttek voltak és kirepültek a házból, elköltöztek a városba, és havonta egy kisebb összeget küldtek húguknak és anyjuknak. Jia Ying abba hagyta az iskolát, és vezetni kezdte a háztartást, valamint zöldségeket kezdett el termeszteni. Próbált úgy termelni, hogy minél kevésbé szoruljanak bátyjai támogatására. Mindent maga tanult meg, varrni, főzni, ellátni az állatokat, takarítani, vezetni a háztartást. Két-három hónappal a tizenhatodik születésnapja előtt édesanyja is elhunyt, ő pedig egyedül maradt otthon összetörve. Próbálta tovább folytatni eddigi életét, de már nem hajtotta semmilyen motiváció, míg végül fiatalabbik bátyja meg nem jelent nála és magával nem vitte.

Hobby: varrás, éneklés

Foglalkozás: -

Extrák: Gyönyörű énekhangja van, de manapság már soha nem lehet énekelni hallani || A házuk padlásán talált pár könyvet, azokat olvasta rongyosra || Nagyon fáj a szíve amiatt, hogy be kellett fejeznie a tanulást || Nevének jelentése: okos, jóságos

Képinfo: A képet nem én készítettem csak illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 03. 22.

Módosítva: 2014. 03. 21. 17:32:44
Módosította: Gwen

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).