Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucien Liones
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 24

Külső leírás: Már első pillantásra beleég az emberek emlékezetébe, mert a külseje egy cseppet sem hétköznapi. Nagyon magas, majdnem két méter és a testalkata egy műalkotáshoz hasonló. Minden izom a helyén van, már-már tökéletes külsővel rendelkezik, és ügyel rá, hogy ez így is maradjon. Az arca karakteres, nem lehet beskatulyázni egyetlen csoportba sem. Az ajkai teltek, az arccsontja magasan helyezkedik el, a szemei pedig hipnotikusak és gyönyörű smaragdzöld árnyalatúak. A haja természetes színe is vörös, de sokkal világosabb, ezért festeti. Kedveli az olyan ruhákat, amik kihangsúlyozzák a testét és kényelmesek. Utálja az elegáns viseletet.

Jellem: Mindig megy a maga feje után és azt teszi, amit csak akar. Fiatal kora ellenére rengeteg mindent kipróbált és sok téren szerzett tapasztalatot, mert a munkájához - ami egyben a szenvedélye is - folyton keresi az ihletet. Szeret szórakozni, de mindig a saját módján. Vannak furcsa szokásai, de ezt senki se rója fel neki, mert ahogy mondani szokás minden művész őrült egy kicsit. Az emberekkel általában mindig semlegesen beszél, ebből csak azok kivételek, akik felkeltik az érdeklődését. Velük szívesen társalog bármiről. Szeret csábítani, és imádja az olyanokat, akik valamiben különböznek a többitől. Számára a furcsa az érdekes. Nem igazán hisz a szerelemben, mert nem tudja elképzelni, hogy képes lenne annyira odalenni valakiért, hogy le élje vele az életét.

Élettörténet: Franciaországban, Dijon-ban született, de ma már Párizs belvárosában él egy egy tetőtéri luxuslakásban. A szüleit nem ismeri, árvaházban nevelkedett, ahonnan tizenhat évesen került ki, mikor egy festészetet oktató művész meglátta a gyerektehetségekről szóló cikkben az egyik kis festményét. A gyámsága alá vette és lelkesen tanította, míg Lucein egyre jobb lett. Mostanra már az egyik leghíresebb modern erotikus képeket festő művész egész Európában. Nagy elismerést vívott ki magának a képeivel, amikben mindig ott bujkál egy rejtett tartalom, szembeötlő az erotikus töltet, de mégsem közönségesek vagy megbotránkoztatók.

Hobby: rajzolás, festés, szex, új dolgok kipróbálása

Foglalkozás: festőművész

Extrák: A festményeit mindig egy érzés vagy egy arc ihlet. Soha nem tervez előre, mindig a hangulatának megfelelő műveket készít. Biszexuális és ezt nem is titkolja a közvélemény elől. Ha rákérdeznek ő megmondja és nem érdekli mások mit gondolnak. A szexuális életében nagyon is uralkodó típus, birtokló, domináns jellem. Ezért is nincsenek hosszú távú kapcsolatai, mert nem sokan bírják ki a jelemét.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 02. 15.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:18:21
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).