Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jack Edison
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 24

Külső leírás: Halványzöld szemeivel könnyedén zavarba tud hozni bárkit, meg sem kell szólalnia ahhoz, hogy elbűvöljön másokat. Hangja kellemesen mély, suttogása altatódalnak is elmehetne. Barna tincsei mindig kuszák, nem szokása sok gondot fordítani hajára. Tartózkodó mosolyával könnyedén belopja magát az emberek szívébe. Magas férfi, szálkás izmait nem rejti el túlzottan. Nyakában egy dögcédulát hord, amit régebbi gazdájától kapott aki egy háborúban vesztette életét. Bársonyos bőrére mindig nagyon odafigyel, azt soha nem hanyagolja el. Másik alakjában egy tündérien édes cica. Barna bundája vörösbe vált át ha a nap megfelelő szögben süt rá. A szemei az egyedüliek amik mindkét alakjában ugyan olyanok maradnak.

Jellem: Hiába van tündéri mosolya, mindez semmit nem jelent, ha közben szavai éles pengeként sértik meg azt akinek szánja őket. Mindig is önző volt, nem figyelt senkire maga körül. Ha szüksége van valamire, tud hízelegni bárkinek, ezzel nincs sok gondja. Még ha kell a csillagokat is lehozza az égről szavakban. Önfejűsége általában sok bajt okoz neki, na meg persze az aktuális gazdájának. Eddigi életében egy személy volt akihez tényleg hűséges maradt. Kedvességét önként adta neki, ott segített ahol szükség volt rá. Hamar összebarátkoztak, megtanította Jack-et hogyan bánjon kedvesebben másokkal. Halála után, minden tudást amit tanított neki eltemetett magában, jól megfontolja kihez ragaszkodjon.

Élettörténet: Élete mindig is egyszerű volt, mindig volt otthona. Egy hely ahol szeretetben volt és gondoskodtak róla. Legelső gazdájától önként szökött el, nem bírta a folytonos babusgatást és bezártságot. Neki is szüksége volt egy kis magányra és szabadságra. Néhány héttel később amikor visszatért az otthonába, már senkit sem talált odahaza. Nem volt mit tenni, új otthon után kellett néznie, hamar befogadta őt egy fiatalember. Néhány hónappal később fel is fedte magát előtte. Meglepődött ám, de nem csapta ki. Jack ezen el is csodálkozott mint ahogyan az illik. Miután gazdája behívót kapott a katonaságba magára hagyta őt. Nem kellett senkire sem rá bíznia, hiszen emberként tökéletesen gondolkodni tudott magáról. Pár hónappal később levelet kapott amiben közölték vele a halálhírt.

Hobby: lustálkodás, céltalan csavargás, mások bosszantása.

Foglalkozás: Nincsen.

Extrák: Régi gazdájának a dögcéduláját mindkét alakban nyakában hordja. Könnyedén váltogatni tudja alakjait. Ha úgy akarja pillanatok alatt csúszik át egyikből a másikba.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) (http://th02.deviantart.net/fs71/PRE/i/2013/242/2/9/june_by_lorandesore-d6kbvc9.jpg)

Engedélyezve: 2014. 02. 12.

Módosítva: 2014. 02. 10. 21:00:28
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).