Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Stiles Stilinski
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: makeme_real

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos magasságú és testalkatú srác. Testalkatilag nincs nagyon eleresztve, az a pont jó kategória: bár szálkás izomzata egy kicsit talán le van maradva a csapattársaihoz képest, azért ő sem panaszkodhat. Haja dús és rövid, egyedül a feje tetején van kicsit hosszabbra hagyva, ahol aztán minden sötétbarna tincs szabadon meredezhet az ég felé. Az arca megkapóan helyes, bár kissé kisfiúsnak tűnhet, főleg a nagy, barna bociszemek miatt – bár mindezektől csak még aranyosabb lesz. Gyakran mosolyog, amitől imádnivaló kis gödröcskék jelennek meg az arcán és kivillantja vele tökéletesen egyenes, fehér fogsorát is. Érzelmeit remekül juttatja kifejezésre a mimikájával, legyen szó az előbb említett mosolyról, a szemöldöke sajátos fel-, esetleg összevonásáról, vagy bármilyen grimaszról. Öltözködése teljesen átlagos, a korabéliekhez hasonló. Általában farmert hord, felül pedig előszeretettel kombinálja a pólókat egy-egy kockás inggel.

Jellem: Mindig is egy kissé bolondos, kissé kétbalkezes, ámde normális tinédzser volt – egészen addig, míg a legjobb barátját meg nem harapta egy vérfarkas, felforgatva és totális káosszá változtatva ezzel az egész életét. Ez a helyzet egyébként valahol keserédes számára, mert valamilyen szinten kirekesztettnek érzi magát, hiszen Scott így már a vérfarkasokhoz is tartozik, ő pedig, bár mindenben segít nekik, fizikailag nem közülük való. Egy kicsit olyan, mintha ő lenne a Scott Batmanjéhez tartozó Robin. Alapvetően egy vicces és humoros srác, aki gyakran él a szarkazmus kínálta lehetőségekkel, és sokszor akkor is dumál, amikor már nagyon nem kéne – edzett szájkaratés, inkább ebben bővelkedik, mint testi erőben. Stiles egyébként kimagaslóan okos, a tanárai is látják, csak túlságosan szétszórt ahhoz, hogy ezt kamatoztassa. Abban viszont nagyon is előnyükre válik, hogy a legtöbb rejtélyre, amivel eddig találkoztak, Stiles esze szolgáltatta a megoldást – ha nem is teljes egészében jött rá a titok nyitjára, a rávezetést mindig neki köszönhették. Az vele az egyetlen baj, hogy rendeltetésszerűen szegül ellen az utasításoknak, soha nem azt csinálja, amit kellene, amit elvárnak vagy kérnek tőle, hanem megy a saját feje után. Valószínűleg ezért van az, hogy vonzza a bajt és a veszélyt. Egyébiránt Stiles maximálisan hűséges barát, közvetlenül a nevéhez kapcsolható a lojalitás és a segítőkészség fogalma is. Nagyon jó barát, és emiatt valószínűleg ugyanilyen jó társ is válhatna belőle – már ha nem lenne ilyen abszolút szerencsétlen. És persze ha valaki végre feledtetni tudná vele, hogy időtlen idők óta lohol reménytelenül az egyik osztálytársuk, Lydia Martin után.

Élettörténet: Beacon Hills városában született a megyei seriff és felesége egyetlen gyermekeként. Édesanyja, Claudia néhány évvel ezelőtt hunyt el – Stiles jelen volt a halálakor, és azóta sem volt képes túltenni magát édesanyja elvesztésén; valamiért önmagát is hibáztatja a haláláért. Jelenleg is az édesapjával is él együtt, akivel a kapcsolata tipikusan olyannak mondható, mint amilyet az ember egy kamasz fiútól várna. Főleg, mivel Stiles gyakran húzza ki a gyufát, és éppen az ő apja a seriff... Gyakran keverednek kisebb-nagyobb összetűzésekbe, viszont tagadhatatlan, hogy ragaszkodnak egymáshoz, és nagyon szeretik egymást, az egyetlen probléma talán az, hogy keveset beszélgetnek úgy igazán. Stiles gyakran aggódik az édesapja biztonságáért, főleg amióta az ő élete is fenekestül felfordult, ráadásul úgy tűnik, Beacon Hills lassan tele lesz vérfarkasokkal... Amióta gyerekkori legjobb barátját, Scottot megharapta egy vérfarkas és így ő maga is átváltozott, Stiles is úgymond szerves részévé vált a dolgoknak, még akkor is, ha ő maga mentes a szőrtől, a karmoktól és az agyaraktól. Már rengeteg mindent éltek át Scottal, az életük azóta kész kaland, ami sokszor az életveszélyt is magába foglalja. Kezdetben Derek ellen harcoltak, aztán mellette, majd megint ellene fordultak, mikor rájöttek, hogy Derek a saját iskolatársaikat változtatja át, hogy saját falkát gyűjtsön. Ez ellen végül nem tehettek semmit, utána pedig megint kénytelenek voltak vállvetve harcolni – ezúttal már az új falkával együtt. Még szerencse, hogy időközben újra megbékéltek egymással, mert Beacon Hills felé úgy tűnik megint veszélyes idők járnak...

Hobby: lacrosse, Scottal lógni és állandóan a bajt keresni

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Könyv: Teen Wolf. *** A Stiles igazából csak egy ráragasztott becenév, mindenki így szólítja; a valódi keresztneve mai napig nem derült ki.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. (http://google.com)

Engedélyezve: 2014. 02. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).