Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Fleur
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: ismeretlen

Külső leírás: 160 cm, törékeny, sápadt fiú. Bőre fehér mint az alabástrom vagy márvány, és teste is olyan, mintha egy művész valóban abból faragta volna. Enyhe gyöngyházfénnyel csillogó bőre szinte foszforeszkál a sötétben. Rövid, selymes gesztenyebarna haja van, amelynek hullámos tincsei érzékien keretezik arcát. Az arca mindig nagyon kifejező és szépséges, finom vonásai szinte földöntúli szépséggé varázsolják. Szemei pedig olyan hihetetlenül mélybarnák és melegek, amelyekbe bele lehet zuhanni, elveszni és megsemmisülni bennük. Néha kék kis szikrák teszik különlegessé, ha épp mosolyog vagy nevet, de ezt nem tudja senki, mert soha nem mosolyog vagy nevet senkire.

Jellem: finom, érzékeny lélek. Amióta fogságban tartja Lord Merigor, azóta elvesztette az időérzékét, emlékeit. Semmi sem maradt számára, csak élénk fantáziája. Egy mesevilágba képzeli magát, hogy megóvja elméjét a megbomlástól, így viseli sorsát. Szinte teljesen kikapcsolja magát, amikor gazdája táplálkozik belőle, és nem is emlékszik rá utána, hogy miért olyan gyenge. Kezdetben sokszor próbált elmenekülni, majd öngyilkossággal is próbálkozott, ezért nagyon vigyáznak már rá. Reményvesztett és mégis reménykedő lélek.

Élettörténet: A második világháború alatt született Párizsban, a Fleur nemesi család fiaként. Előkellő nevelést kapott, családját nem viselte meg a háború, így gazdag körülmények között nőtt fel. Kevesen tudták, hogy ez a nemesi család igazán tiszta kékvérrel rendelkezik, Adam külsején viszont egyértelműen látszott. Igazi kékvérű szépség volt már akkor is. Egyik este, amikor az Operaházban volt szüleivel, a páholyában üldögélt és akkor felfigyelt valamire. Érezte valakinek a tekintetét, és felpillantott. Gyönyörű szemei találkoztak egy különös szempárral. Fogalma sincs, milyen lavinát váltott ki ezzel. Még aznap éjjel betörtek rezidenciájukra, családját elpusztították, őt foglyul ejtették és Lord Meridor tulajdonává vált, aki nem volt más, mint Párizs városának vámpírura. Nem csak szépségének, de vérének finomságának is rabjává vált a férfi. Olyannyira, hogy halandó szolgájává tette, de csak az első jelet adta rá, ezzel biztosítva hogy a fiú soha ne öregedjen meg, és mindig maga mellett tarthassa. A maga módján szerette a fiút, de szexuálisan nem közeledett hozzá soha, neki elég volt a vére és hogy érintheti. Adam évtizedek óta éli privát poklát, ahol megállt az idő és nem létezik más, csak a folytonos körforgás. Táplálkozás, alvás, álmodozás, és aztán urának táplálása, amelyre nem emlékszik sohasem, mert elméje képtelen feldolgozni. Szófogadóan hajtja végre gazdája parancsait, már felhagyott a szökési kísérletekkel és az öngyilkossági próbálkozásokkal is.

Hobby: álmodozás. Saját kis álomvilágában él. Szívesen simogatja és szagolgatja a virágokat.

Foglalkozás: pomme de sang (véralma) ~ vámpírkaja ^^

Extrák: nagyon fél a sötétben, és retteg a likantrópoktól, ha azok átváltozott formában mutatkoznak előle. Arra az éjszakára emlékezteti, amikor lemészárolták a családját.

Engedélyezve: 2009. 12. 06.

Módosítva: 2010. 07. 11. 19:04:46
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).