Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Geneviev Parks
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 16

Külső leírás: Imádnivaló megjelenésű kiscsaj, igazán vagány és csajos egyben. Százhetvenöt centi magas, formás, fogdosnivaló testű. Van rajta egy kis plusz, de ez csak még vonzóbbá teszi testét. Hosszú lábai formásak, dereka széles és kerek, pici pocija van, hisz mi tagadás, imád enni, mellei nem túl nagyok, és körte típusú ír, ami miatt mindig szégyellte őket, nem visel soha kivágott felsőt. Arca kerekded, kislányos, telt ajkakkal, pisze orral, és hatalmas, fürkésző barna szempárral. Hosszú, barna hajzuhataga egészen derekáig leér, tapintása puha, levendula illattal. Öltözködése igazán sokrétű, de mégis inkább sportosnak mondhatni, a farmert és a tornacipőt részesíti előnyben, szoknyát csak akkor vesz, ha valakinek tetszeni akar. Szereti egyébként a szexi darabokat, de ezeket sose veszi fel sehova, a szekrénye mélyén pihennek várva a megfelelő pillanatra.

Jellem: Alapból egy végtelenül kedves, jószívű lány, aki sose lenne képes ártani senkinek, de ahogy idősödött, egyre több fájdalom és bántalom érte, így meg kellett keményíteni magát. Mára már kialakult egy egész jó személyisége, de még mindig nem igazán képes megvédeni magát. Imád barátkozni, és egy társaságba általában szeretik is őt, hisz gyönyörű és jó a humora. Imád nevetni, és viccelődni. Kicsit fiús személyiség, szókimondó, és nem fél trágár szavakkal kifejezni magát. Fiútestvérekkel nőtt fel, ebből adódik egy igazi, vérbeli játékos csaj, aki szabadidejében rengeteget lóg a gépén és a ps3-án.

Élettörténet: Kiskorában rengeteg probléma volt az életébe, a családja se volt teljesen épp, édesapja elhagyta még kiskorban, és anyukája egyedül nevelte. Nagyon beteges kislány volt, amint kicsit lehűlt a levegő, már beteg lett. Magányos is gyakran volt, mivel valamilyen okból a többi gyerek mindig elkerülte, és nem barátkoztak vele. Akkor kezdett minden megjavulni, amikor anyukája először megházasodott, és így Gen gazdagabb lett egy apukával, és két mostoha bátyával, akik mindig is vértestvérként tekintettek Genre és nagyon szerették. Pár év múlva született egy közös fiúgyermek is. Jelenleg nyugodt, szeretetteljes családban élnek.

Hobby: PS3, számítógépes játékok, zene hallgatás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Bal vállán van egy rózsaszín rózsa tetoválás ~ Még szűz, sose volt barátja, mindig is az igaz szerelemre várt ~ Mindenkivel szuperül el tud lenni, de ha tetszik neki valaki, ott leblokkol, és mindenféle hülyeséget hord össze ~ Imádja a rock zenét ~ Nem tud betelni az édességekkel ~ Jobb melle felett, ahol még épp nem lóg ki a pólóból, van egy farkas mancs tetoválás ~ Mindenki csak Gen-nek hívja

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 02. 04.
2017. 12. 03.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:26:34
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).