Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daniel Tyler Collins
Kategória: Hentai
Feltöltő: Momiji

Kor: 28

Külső leírás: Napbarnított, magas, izmos és szexi. Mi kéne még? Férfias testalkatú, százkilencvenöt centi magas, enyhén barna bőre alatt kemény izmok húzódnak. Ölelésre érződik széles válla, izmos karja és teste. Hasizmán sakkozni lehetne. Egész lényében vonzó férfi, és akkor még nem is néztünk az arcára. Lágy vonások, mégis férfias. Telt, édes ajkak és szikrázó barna szem, amivel bármit elérhet, amit csak akar. Tekintete ellenállhatatlan. Hajzuhataga meglehetősen nem hétköznapi, hosszú, méz szőke zuhatag, egészen a háta aljáig ér, általában összefogja egy copfba, de ha teheti, kiengedi. Öltözködése alkalomtól függ. Szereti az ingeket, hisz kiadja felsőteste lehengerlő formáját, de hétköznapokra inkább lenge, sportos cuccokat visel. Vagy épp semmit.

Jellem: Egy igazi pöcs. Nagyképű, tisztában van testi adottságaival és ezt teljes mértékben ki is használja. Tudja, hogy minden nő odavan érte, és élvezi a figyelmet, de komoly kapcsolatra egyiket se becsüli, csak egy éjszakás kalandra. A tökéletes férfi szerepében szendereg, de csak addig, amíg el nem éri, amit akar, utána bunkóvá válik és lekoptat mindenkit, aki kicsit is idegesíti. Nem foglalkozik olyan dolgokkal, amik problémásak, macerásak. Ha kell neki valami, azt meg is szerzi, és ha mégse tudja, előjön az erőszakosabb oldala. Aki közel van hozzá, és ismeri, tudja, hogy igazából a sok maszk mögött egy nagyon kedves, érzelmes pasi, csak a csalódás miatt elzárkózott másoktól.

Élettörténet: Szülei gazdag, visszavonult modellek, három szép gyerekkel. Ty az első, és van két húga, Ria és Cissy. Mindhárman szerettek modellkedni, de nem ez az életcéljuk. Ty jelenleg testépítéssel foglalkozik, az úszás az élete, és szeretne a legjobb lenni belőle a világon, ezért küzd. Nem foglalkozik olyannal, hogy szerelem. Szórakozni mindig eljár, hisz a testi élvezeteket igencsak kedveli, de komolyabb kapcsolatra nem vágyik egy régebbi incidens miatt. Fiatalabb korában szerelmes volt, de a nő átverte és megcsalta, azóta nem képes bízni egy nőben sem, testvérein kívül. Nem hisz abban, hogy valaha találjon egy olyan nőt, aki képes őt annyira szereti, mint ahogy ő képes lenne szeretni.

Hobby: testedzés, szex, buli, modellkedés, úszás

Foglalkozás: testépítő

Extrák: Jobb lapockáján van egy nagyobb égés folt, még kiskorából származik, amikor testvéreivel felgyújtották a konyhát ~ Jól bírja a piát, nem igazán lehet leitatni ~ Nagyon erős ~ Szereti, ha főznek neki, vagy ha azt teszik, amit ő mond, nagyon uralkodó egyéniség ~ Nem az a zavarba jövős típus, és egyszerűen imád minél kevesebb ruhában, vagy meztelenül lenni

Képinfo: Nem én készítettem, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 02. 04.
2017. 12. 03.

Módosítva: 2017. 12. 01. 19:27:21
Módosította: Momiji

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).