Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Pansy Parkinson
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Eva

Kor: 17

Külső leírás: Hegyes állával, pisze orrával meglehetősen arrisztokratikus külsővel rendelkezik. Dús, vállig érő fekete haját ritkán fogja össze. Zöld szemeiben ritkán látni érzelmeket, legtöbbször csak megvetést lehet kiolvasni belőle. Tökéletes alakját mini szoknyákkal és mélyen kigombolt ingekkel teszi még vonzóbbá.

Jellem: Nagyon arrongáns és ambiciózus. Amit akar, azt megszeri bármi áron. Céljai eléréséhez a testét is használja, ha úgy hozza a szükség. Talán Draco Malfoy az egyetlen akiben megbízik magán kívül. Nagy tisztelet és megbecsülés övezi a Mardekárban, sokan felnéznek rá - viszont sok irigye is van. Szeret mások érzelmeivel játszadozni, szíveket összetörni. Ahogy Draconak, neki is az egyik kedvenc elfoglaltsága Weasley-éket, Pottert és a "sárvérűket" minden módszert bevetve megalázni. Szinte bármilyen szerepet képes megjátszani. Az "erősebb" nemet soha nem hagyja hidegen és ezzel pontosan tisztában is van.

Élettörténet: Apját sosem ismerte, anyja egyedül nevelte fel. Hiába gazdag a családja, boldogtalanul nőtt fel. Ekkor tanulta meg hogy az érzelmeire nincs szüksége. Szerelmes sem volt még soha. Kiskora óta ismeri Draco-t, mert mindketten aranyvérű dinasztia tagjai. Mivel már gyerekkorában a muglik és a mugliivadékok ellen nevelték - megveti őket, ahogy a vérárulókat is. Sötét Jegye még nincs, de kisebb-nagyobb feladatokat már elvégzett a Sötét Nagyúrnak titokban.

Hobby: újabb és újabb embereket elcsábítani. Mindenféle fogadást kötni, ahol próbálgathatja az adottságait. Potterék megalázása. Prefektusi jogait "mindefélére" használni.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Képességei: Nagyon ravasz és okos. Számító gondolkodásával és jó emberismeretével nehéz megtéveszteni. Sötét varázslatok kivédésében és bájitaltanból mindig is kitűnő volt, de még átváltoztatástanból és bűbájtanból is jeleskedik. Talán a legnagyobb gyengéje az hogy türelmetlen.

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).