Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dean Averay
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 19

Külső leírás: Piszkosfehér haja tépettre van vágatva és egészen álla alá ér. Néhány halvány tincs szemeit takarva öleli körbe arcát. Szemei már már természetellenesen halványak és kékek. Koromfekete, dús szempillái vannak. Ajkai halványak és teltek. Mosolyát mindennek lehet mondani, csak vidámnak nem. Magassága átlagos, nem túl magas és nem túl alacsony. Halvány bőrére mindig nagyon ügyel, kerülnie kell a napot ugyanis pillanatok alatt képes leégni. Mellkasának bal oldalán egy sárkányt ábrázoló tetoválás látható.

Jellem: Gyors, találékony és egyenes beszédű. Mindig figyelmes mindenkivel, gyakran elmerül az apróbb részletekben. Jól belátja a lehetőségeket és képes ezeket mérlegelni. A rutin untatja, ritkán csinál valamit kétszer ugyanúgy, ezért mindig más érdekli. Elképesztően gyorsan, és pontosan képes felmérni egy egy adott helyzetet. Mindent gyorsan felfog, és mindennek a mélyére lát. Könnyedén kiismeri az embereket, és gyűlöli a hazugságokat. Az talán az egyetlen amivel ki lehet őt borítani, olyankor mindig határozott álláspontot vesz fel. Addig amíg nincs probléma, csendes megfigyelő, ha pedig akad egy azt minél hamarabb megpróbálja megoldani.

Élettörténet: Ugyanolyan családba született és nevelkedett mint sokan mások. Szüleinek mindig is fontos volt a munka, de azért a gyermeküket sem hanyagolták el. Dean már kisgyerekként is mindig érettebb volt társainál. Amíg más gyerekek játszottak és rohangáltak a szabadban ő egy fa tövében ücsörgött és olvasott. Édesanyja mindig is büszke volt fiára, ahogyan az apja is. Egyszer sem keveredett bajba, na persze a gyermeki csínytevések az ő életében is meg voltak, de hamar túljutott ezen a korszakon. Még mindig a szüleivel él és próbál ott segíteni nekik ahol kell.

Hobby: Olvasás, emberek tanulmányozása, alvás

Foglalkozás: Nincsen.

Extrák: Van egy hamuszürke brit macskája aminek még most sem tudott nevet adni, így mindig máshogy szólítja. Elegendő megérintenie valakit ahhoz, hogy tudja, mi fog történni vele a közeljövőben.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) (http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2013/008/3/9/santa_by_a_gala-d5qu1rr.jpg)

Engedélyezve: 2014. 02. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).