Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hanna Finigen
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24

Külső leírás: Arca igazán nőies vonásokkal rendelkezik, ajkai dúsak, és a vörös rúzzsal még jobban kihangsúlyozza. Orra pisze kissé kislányossá varázsolja arcát, ami hatására még vonzóbbá teszi. Szemei különleges zöld és ezüst keverékeként ragyog, amiket fekete szempillái kereteznek. Fekete, szürke és fehér szemhéjpúdert szokott magára festeni, hogy gyönyörű szemeit, még ragyogóbbá tegye. Szemöldöke tökéletes ívet kaptak, amire gondosan ügyel, hogy mindig olyan is maradjon. Haja olyan fekete, akár a hollóé, amire ha rácsillan egy kis fény, máris ezüstös színt is kap. Ez a hajzuhatag leér egészen a derekáig, és nem található meg benne egyetlen egy elkóborolt göndör tincs sem. Igazán dús keblekkel rendelkezik, és előszeretettel szeret felvenni olyan felsőket, amik ki is hangsúlyozzák. Tökéletes homokóraalkatát, minden nő megirigyelheti, hisz mellein kívül a dereka is tökéletes, feszes, és formás fenekéről már nem is beszélve. Lábai hosszúak, mégis szeret felvenni magas sarkút, hogy még hosszabbnak tűnjenek. Jobb oldalán található egy tetoválás, ami egy absztrakt virágminta. Körmeit feketére szokta általában festeni. Nagyon szereti a kiegészítőket, mint például a nagy karika fülbevalókat, vagy a bőrszíjas nyakbavalókat. Ruhatára igen csak egyedi, sok mindent szeret, de legjobban a feszes topot, és a rövid szoknyákat, csíkos, vagy épp sima egyszínű harisnyákkal.

Jellem: Hanna az igazi rockerek közé tartozik akiknek, ha nem tetszik valami bizony az illető kioktatása a cél. Persze van neki egy szelíd oldala is csak hát az nagyon ritkán csillogtatja meg és nem is mindenkinek. Mivel kétféle hivatást űz így személysége is többrétegű. A tetováló szalonban próbálja az érzelmeit palástolni vagy esetlegesen a vendéghez igazodik mert, ha nem muszáj, nem játssza a taj paraszt szerepét. Míg a bandában van, ahol dobos abban a közösségben felveszi a tomboló szerepét és kiéli dühét a rock dallama között. Mint minden nőnél nála is vannak, olyan pontok melyeket érzékenyen kezel. Talán a legelső az a hazugság ezért könnyű szerrel osztogatja a pofonokat bár, ha valaki hűtlen hozzá lehet egy törött karra lesz gazdagabb vagy egy fájó ágyékkal. Igazi vadmacska és ettől függetlenül szeret az ágyban a passzív fél lenni, ha ő kap, akkor viszonozza is a simogatást. Magánéletében csak családjával és barátaival kedves ilyenkor levetkőzi vad jellemét és átváltozik egy jó kedvű mindig mosolygós lánnyá. Aki ilyenkor látja, azt hinné, hogy álmodik, hisz a többi emberrel nagyszájú. Talán az-az egyik hibája, hogy ami a szíven az a száján. Mondhatjuk azt is, hogy Hanna a nincs, rózsa tövis nélkül kategóriát reklámozza. Tetszik vagy sem a beszélgető partnereknek megkapják az igazságot a szemükbe. Van a lánykában egy minimális perverzitás és néha előszeretettel csipkelődik is egy-két pikáns poénnal vagy megjegyzéssel. Hanna pont a nehezen megkapható hölgyek táborát gazdagítja az olyan nőket, akik több férfiasságot fogtak, mint kilincset mindig is utálta. Úgy gondolja, inkább küzdjenek meg érte mint sem, hogy annyi férfi menjen keresztül rajta ami egy falu lakosságát is kitenne. Nos, ehhez az igen csak kusza személyiséghez párosíthatjuk azt, hogy a leányzó imádja a gyerekeket és ő maga is szeretne nem is egyet. Eddig négy komoly párkapcsolatot tudhat a háta mögött, de mindegyik rossz választásnak bizonyult eddig a részéről. Egy vagy két szakítása után lett annyira vadóc, hogy a pasik nagy része menekül tőle, de ez őt hidegen hagyja. Úgy van vele, ha majd kell valakinek az úgy is kitart mellette. Bár ő sem vallja be saját magának, de néha fájó szívvel nézi a szerelmes párokat.

Élettörténet: Egy csodaszép őszi reggelen született egy szép kertes családi házba. A Finigen család második gyermekeként hozta a gólya, van egy bátyja Brock aki két évvel idősebb nála. A kisfiú nagyon örült a hugicának még akkor is, ha így osztozni kellett a figyelmen. A család középosztály bélinek számított így kényelmesen el tudták tartani a gyermekeket. Hanna imádott óvodába járni csak azután következett a fekete leves. Általános iskolában elkezdték piszkálni és csúfulni a kinézete miatt és azért is, mert jó tanuló volt. Ekkor még igazán szelídlelkű lánykát ismerhettünk benne, aki megpróbálta meglátni mindenkiben a jót. Ami ezután következett az maga volt a pokol, azért mert rockos volt és mert ott is kitűnő tanulmányra törekedett. A ballagás igazi felüdülés volt a számára felvételizett a Művészeti egyetemre ahova fel is vették. Itt megismerkedett a normális közösség fogalmát és itt szerezte az első barátokat is. Hannáról tudni kell, hogy több fiú barátja volt, mint lány és, ha őt bántották, akkor bizony a fiú barátok megindultak. Velük soha sem lépte át a szerelem határát olyanok voltak neki mintha csak a bátyjai lennének. Bár az egyetemi évek alatt volt három komoly párkapcsolata, ami csúfos kudarcba fulladt mind a három arra számított, hogy Hannából plázacicát faraghatnak miközben megcsalták őt a bulik során. Nos, rossz lóra tettek, mert ő ezt alapból nem tűrte. Egyik barátja a sok szemétkedés miatt még egy törött orral és egy törött karral is gazdagabb lett. Haverjai, bátyja és szülei aggódtak, hogy a rendőrségen köt majd ki. Végül nem történt semmi baj bár a férfi még egy darabig zaklatta Hannat. Mikor kikerült az egyetemről akkor volt még egy párkapcsolata, de eközben megnyitotta saját tetkó és piercing szalonját persze párja mellett még egy szerelme volt, mégpedig a motorok. A párkapcsolatában minden rendben volt és még bátyával mega a haverokkal egy rock bandát is alapítottak. A Black Tiger egy kikapcsolódás volt Hanna számára. Barátja hirtelen hagyta el minden ok és szó nélkül ekkor a lány kicsit összetört. Mégis kissé összeszedte magát és a jövőbe tekint újult erővel.

Hobby: Tetkókészítés, motorok, Black Tiger

Foglalkozás: Tetkó és piercinget készít a szalonjában és dobos valamint énekes a Black Tigerben.

Extrák: *** oosakinanának számára készített karakter. *** Hanna imádja a motorokat szinte él és hal értük. *** Szereti a tetkókat és piercing szalonját bár emellett mindene a Black Tiger. *** A rosszul sikerült kapcsolatai miatt nagyon fél egy újabb kapcsolattól. *** Már nem él a szüleivel vett egy szép kis kertes házat. *** Imádja a rockot, van egy fehér alapon fekete foltos macskája Lucius. *** Szeretne majd gyermekeket és egy férjet. *** Szereti a süteményeket és a csokikat bár csak mértékkel eszik belőlük.***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2014. 01. 31.

Módosítva: 2014. 01. 30. 22:25:43
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).