Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ethan McDonald
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 23

Külső leírás: Fekete haja egészen rövidre van lenyírva, olyan igazán férfias vonást adva arcának. Arcát igazán markáns vonásokkal áldotta meg az ég, amit enyhe szakáll keretez. Erősebbik nemhez képest szemöldöke szépen ívelt, apró dús szempillák keretezik szemeit. Ez a szempár mogyoró barnán csillognak, és szinte megbabonázza vele az ellenkező nemet. Teste nagyon is impozáns, tökéletesen kidolgozott izomkötegek tulajdonosa, és eme vonzó izmokra egy igencsak szépen napbarnított bőr tapad, hogy még jobban kirajzolódhasson. Magassága nem éppen az átlagemberhez sorolható, hisz a maga 207 cm-vel nem éppen kistermetű. Egész alkata meghazudtolja a legjobb úszót is, széles háttal, keskeny csípővel és kissé hosszúkás lábakkal rendelkezik, de minden testrésze tökéletesen idomul magasságához, és termetéhez. Ruházata is igencsak kiemeli izmait, hisz sportos öltözékeket szeret hordani, ugyanakkor látható rajta a laza férfias szerelés is, ami még jobban kiemeli, szinte egy úriembert láthatunk meg benne ilyenkor. Két lapockáján keresztül húzódik egy szép tetoválás, ami egy nonfiguratív farkas.

Jellem: Kinézetéből kifolyólag nagyon sok érzelem és jellemvonás futhat át az embereke gondolatain. Talán az első az, hogy makacs ember, aki megkapja, amit szeretne. Nos, ezzel nem is állunk messze a valóságtól, mert amit ő elhatároz ahhoz foggal, körömmel ragaszkodik is. Talán a munkájában kissé kegyetlen és még picit önteltnek is nevezhetjük, ami már néha idegesítő tud lenni. Utálja, ha valaki a munkáját elodázza vagy esetlegesen tojik, bele az egészbe csak kapja meg a fizetését. A hazugságot soha sem tolerálta eddig és ezen változtatni sem fog. Az ő szemében a nők egy igazi nagy rejtély, amelyet előbb kiismer, mint sem a külső alapján ítélne el. Ezzel szemben a gyerekekkel nagyon kedves és előzékeny bár itt is tisztában van vele, hogy sok az ördögfióka. Ezeket félretéve magánéleti szemszögből okozhat némi meglepetést az embernek. A párjával olyan akár a kezes bárány bár, ha az hülyeséget csinál, szépen felnyitja a szemét, hogy nem így kellett volna megoldani. Nem öntörvényű és még beképzelt, sem mert úgy van vele mindenki egyenrangú még az idióta felfogású emberek is. Bár őket inkább kerülni szokta, valahogy nem repes érte, ha valamelyik rá akaszkodik azzal a céllal, hogy kihasználja. Visszatérve arra, ha van párja egy igazi territóriumát védő hím válik, belőle persze ez nem azt jelenti, hogy féltékenységi jeleneteket rendezne. Hagyja, hogy párja is kapjon teret és egyenjogú félként kezeli a kapcsolatban, de ha valaki megbántja szíve választottját annak kitekeri a nyakát és kicsit a gyomrába lép emlékeztetés képen, hogy tanuljon egy kis etikettet. A hűtlenséget soha sem bírta elviselni és nem is szeretné elkezdeni, hogy tolerálja eme viselkedésformát. Ő hűséges partneréhez akkor ezt viszonzás képen el is várja a párjától. A munkájában pedig szervtelen persze lehet, pont ez is kell, hisz érzelmes nem lehet az ember állandóan. Munkatársaival jó viszonyt próbál ápolni persze őket is biztos kezekkel fog igaz két emberré vagy hárommá kell válnia minden szempontból. Szerelmes már volt nem is egyszer, de mind a kettő érzelmileg számára egy igazi természeti csapás volt. Ezért inkább szereti, kiismerni a kiszemelt hölgyet miközben udvarol neki így talán nem koppan annyira nagyot, mint az előző kettőnél. Reménykedik a szíve mélyén, hogy őt is eltalálja majd Amor nyila.

Élettörténet: Élete nem volt túl rózsás semmilyen szempontból sem, hisz szüleit nem ismeri egy katolikus árvaházban nőt fel apácák között. Igaz az egész szervezet egy összetartó család volt és ezért hálát ad istennek, hogy legalább ezt a fajta családszeretet megismerhette. Az iskola szinte már mindent biztosított neki és hamar felismerték rejtett képességeit és ezt kihasználva pénzt gyűjtöttek neki és iskolába küldték. Így Ethan ki tanulhatta a tetkós szakmát és mellette önerőből még a grafikait és meg tanult gitározni is. Az egyetemet imádta és mivel azt tanulhatta, amit szeret vígan letette kitűnő eredménnyel az egész iskolát, amin sokan álmélkodtak is, mert persze lenézték, azért mert árva. Igaz végül, hogy megéljen és kicsit be is segítsen a zárdának elkezdett kétkezű munkát dolgozni vagy esetleg rajzolt pénzért így kihasználva erre való tehetségét. Végül mégis a motor és kocsi javítás és tervezés mellett horgonyzott le és mit ne mondjak, nagyon jól megy neki a szakma. Alig három év alatt híres tervező lett, akinek a tervezései a milliárdos összegeket rúgják. Így alapított egy céget és az alkalmazottakat pedig kedvesen bánik mégis vasmarokkal így mondhatni olyanok ők, mint egy nagycsalád ahol Ethan az apuka. Pedig egy hatalmas cégbirodalom van a kezei között, amit szeret is igazgatni csak már unja, hogy az üres lakásba tér állandóan haza. Sokszor dönt úgy, hogy betér oda ahol felnevelkedett és mind anyagilag mind érzelmileg támogatja az árvákat így jobbá téve az életüket. Lényegében az apácáknak köszönheti azt, hogy rendes ember lett belőle nem pedig egy utcai gyerek, aki a drogokat árulja. Volt két kapcsolata, de mind a két nő csak pénzhajhász hárpia volt így rövid úton kitette a szűrüket az utcára persze sok információval vissza is éltek. Így egyelőre maradt a lassan jársz, tovább érsz titulusnál és a munkába fekteti minden energiáját szinte. Mindig eljár a bemutatókra és a műhelyben is, hogy ellenőrizze minden rendben van-e a kocsikkal. Bár már kissé unalmasnak találja ezt az életet is, de próbál mindent pozitívan felfogni így nagy energiával néz a jövőbe. Talán őt is eltalálja Amor nyila és végre megtalálja azt a hölgyet, akivel családot alapíthat, amit ő soha sem kaphatott meg.

Hobby: Kocsik és motorok szerelése, összerakása valamint tervezése. Ezen kívül szeret rajzolni és olvasni, flörtölni és tartalmas beszélgetéseket lefolytatni.

Foglalkozás: Kocsik és motorok szerelése és tervezése. Egy hatalmas cég feje.

Extrák: ***oosakinanának készült karakter. *** Ethan hihetetlen perverz sokszor szeret úgy cukkolni másokat, hogy pikáns vicceket hint el előtte, de általában igazán úriember és kedves. ***Már szíve vágya egy nő, akit feleségül vehet és gyermekeket vállalhat. Így hihetetlen nagy szeretetét nem csak cégének, de családjának is adhatná. Persze az árvákat is családjának tekinti, de a kettő még sem ugyan az. *** Sok alkalmazottja az árvák közül kerül ki, akik hihetetlen nagy munkaerőnek számítanak, hisz nagyon meghálálják a kedvességét. Jó pár embert tekinthet közülük barátjának és ezzel a kapoccsal soha sem él vissza. *** Élete legjobb döntésének tartja azt, hogy ezt a hivatást választotta. Itt kiélheti, kreativitását bár a tetkó szakmát sem hanyagolja, el sokszor készít barátoknak egy-egy tetoválást. *** Tetoválása: http://stockfresh.com/files/k/kuzzie/m/11/759204_stock-photo-wolf-tattoo.jpg ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2014. 01. 29.

Módosítva: 2014. 01. 29. 21:26:01
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).