Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Wade Wilson/Deadpool
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Akahige

Kor: Nem tudtam kederíteni, annyi biztos, hogy öngyógyítóképességének hála nem öregszik.

Külső leírás: Műtéte után : magas, erős testalkattal. Haja szőke, bozontos, szeme kék, álla pedig enyhén borostás . A műtéte előtt arca horrorfilmbe illő volt, kopasz, tele hegekkel, helyenként hiányzott a bőr, mindent összevetve, az a tipikus zombi feje volt, éppen ezért maszkját (link az extrákban) szinte sohasem vette le, evésnél is csak felhajtotta. Kosztümje egyébként piros és fekete színekben játszik. Hátán mindig ott van két katana, oldalán pedig pisztolyai.

Jellem: kissé elmebeteg, éppen ezért elég irritáló személyisége van. Be nem áll a szája, mindenhez van valami hozzáfűznivalója, és imád beszólogatni, viccet csinálni másokból, gyakran a veszéllyel mit sem törődve. Öngyógyító képessége miatt gyakran könnyelműen veszi ellenfeleit, és ezt olykor olykor meg is bánja, de sosem tanul belőle. Néha eléggé nagyra van magával. Ennek ellenére neki is vannak barátai, akikkel törődik. Gyakran ledönti a negyedik falat, ami annyit tesz, hogy látványosan felismeri, hogy egy képregény, sorozat, videojáték vagy film szereplője.

Élettörténet: Mivel anyja kiskorában rákban meghalt, erőszakos katona apja nevelte fel, akit egy eldurvult ivászat alkalmával lelőttek. Nemsokára Wade maga is csatlakozott a hadsereghez, de rövidesen ki is rúgták tűrhetetlen viselkedése miatt. Az orvosok nála is rákot diagnoztizáltak, amitől kétségbeesett. Végül ajánlatot kapott egy x-fegyver nevű projektben, ahol a tökéletes katonát akarták megalkotni. Ezt ő el is fogadta, ezért megpróbálták beléültetni egy korábbi x-fegyver projekt, a Farkas öngyógyító képességet. Ez félig volt sikeres: a képesség ugyan létre jött benne, de a kísérlet következtében a rák kiterjedt az egész testére, és arca elviselhetetlenül ocsmány lett. Ennek köszönheti mentális instabilitását. A kísérlet végrehajtói nem tudtak a részleges sikerről, ezért ahogy a hasonlóan kudarcot vallott kísérletekkel együtt el akarták rejteni a világ elől. Végül sikerült megszöknie, hála az öngyógyító képességének, és katonai tapasztalata révén zsoldosnak állt, a Deadpool álnevet választva. Több harcművészetnek és lőfegyver használatnak is a szakértőjévé vált. Később megműtötték ráktól szenvedő bőrét.

Hobby: mások bosszantása, de őt ismerve biztos van még pár más is

Foglalkozás: Zsoldos

Extrák: Elmeproblémájának hála személyiségzavarban szenved, így eredetét teljesen elfelejtette. () Habár pisztolyokat és bombákat is mindig tart magánál, kedvenc fegyverei a katanái. () A műtét előtti arca: www.hypergeeky.com/wp-content/uploads/2012/11/Deadpool.face_.jpg () Maszkja: http://fc05.deviantart.net/fs70/f/2011/309/6/c/deadpool_head_for_spy_mask_by_cyber_toaster-d4f5hpt.jpg () A Marvel képregényuniverzum tagja, és benne volt az X-men kezdetek: Farkas című filmben.

Képinfo: Nem saját, készítője egy Tsuki-Nekota nevű devianart felhasználó (the image is created and owned by a devianart user, called Tsuki-Nekota) (http://tsuki-nekota.deviantart.com/art/Wilson-Wade-Wilson-397834833)

Engedélyezve: 2014. 01. 29.
2014. 04. 20.

Módosítva: 2014. 04. 18. 22:15:14
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).