Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Clementine Fresberg
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Rakoncátlan, rézvörös tincsei belehullanak az arcába, keretet adnak annak a kerekded, kislányos arcocskának. Emiatt az arc miatt mindenki fiatalabbnak nézi a koránál, amit ő nem is bán annyira. Egyik szeme barna míg a másik kék, igazi különleges szépség. Szemöldöke ívelt, kissé sötétebb színű, mint a haja. Haját mindig hátraköti, hogy ne zavarja, elülső tincsei mégis állandóan az arcába lógnak. Fülében egyetlen fülbevaló sem található, nem szereti az ékszereket, ráadásul allergiás mindennemű fémre. Ajkai teltek, rózsaszínek, alapjában véve nagyon aranyos, és szép arca van, pár szeplővel, amitől csak még imádnivaló. Magas lány, szép alakkal rendelkezett. A csípője igaz kissé szélesebb volt, mint azt ő akarta, de senki nem lehet tökéletes. Már jól látszik rajta a terhesség, nem is akarja elrejteni. Szereti az aranyos, vidám színű ruhákat, a lezser ingeket, és a farmernadrágokat. Szandál mániás, imádja ezeket a lábbeliket, legszívesebben télen-nyáron csak szandálokban sétafikálna.

Jellem: Szeretnivaló lány. Mindenkivel törődő és gondoskodó, egyszerűen nem lehet őt nem szeretni. Gyengéd és törékeny lány, felettébb érzékeny, de mindig mosolyog, mert nem szereti ha aggódnak érte. Gyakran sír titokban, nem szereti másoknak kimutatni a fájdalmát, nem szeret másokra támaszkodni, próbál egyedül boldogulni. Retteg egyedül, mindig azt szeretné, hogy valaki legyen mellette. Felettébb naiv még mindig, hiába verte már meg az élet, mindenkiben képes vakon megbízni. Optimista, minden erejével azon van, hogy majd jó anyja lehessen születendő gyermekének.

Élettörténet: Egy tisztességes polgár családba született. Egyedüli gyerek, a szülők szeme fénye, mindig imádták az ő kis hercegnőjüket. Mindentől óvták, rengeteg szeretettel halmozták el, nagyon jó életet biztosítottak neki. Clementine imádott a szüleivel lenni, nem hanyagolta a tanulmányait, mindig azon ügyködött, hogy a szülei állandóan okkal lehessenek büszkék rá. Sok barátja volt mindig az iskolában soha nem volt kirekesztett, szerették őt mindenhol. Mindig is gyerekekkel akart foglalkozni, ezért óvónőnek kezdett el tanulni, de aztán megtörtént a baj. Egyik este az utcán egyedül sétált, amikor egy csapat férfi elkapta, és megerőszakolta. Az elkövetőket nem tudták kézre keríteni, az viszont kiderült, hogy teherbeesett. Akkor már járt egy fiúval, de mivel még nem létesítettek testi kapcsolatot, biztos volt, hogy valamelyik olyan férfitől van a gyerek, aki megerőszakolta. Mivel Clementine nem akarta elvetetni a gyermeket a barátja kidobta, így most egyedül van. A kollégiumból visszaköltözött a szüleihez, akik nagyon aggódnak a kislányukért.

Hobby: gyerekekkel tölteni az időt

Foglalkozás: óvónőnek tanul

Extrák: Nem akarja megtudni a gyerek nevét, azt akarja, hogy meglepetés legyen || Fél, hogy milyen lesz egyedülálló anyának lenni, és hogy a gyermekét mennyire fogja megviselni egy apa hiánya.

Képinfo: A kép nem az enyém csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 01. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).