Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alan Persh
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 23

Külső leírás: Mosolygós fiatal srác, aki még mink nélkül is tökéletesen néz ki. Ennek ellenére a forgatásokon nem kerülheti el a púdert és egyéb apróságokat. Igazából sosem tudja mit kennek rá, egyszerűen csak hagyja magát, hiszen a munkájához tartozik. A szürke hétköznapokban persze nem használ ilyesmiket, de néha még a fésűt sem. Igazából borzasztóan szereti, ha fekete tincsei kócosan merednek mindenfelé, és kitart amellett, hogy így a lányoknak is sokkal jobban bejön. Hatalmas sötétbarna szemei vannak, amik a hosszú szempillákkal kicsit nőiessé teszik az arcát. Ennek ellenére saját magát nem tartja nőiesnek. Igyekszik sokat sportolni, és egészségesen étkezni, hogy a legjobb kondiba maradhasson. Szálkás izomzatú, igazán kellemes látványt nyújtó fiatal férfi. Az ékszerekért nincs oda, egyedül az órákat szereti, de abból is csak kettő igen drága példánya van. Viszont amit nem költ el ékszerekre, az a ruhaboltokban köt ki. Imádja a divatos ruhákat, bár vásárolni nem szeret. Inkább csak tudja, hogy hová kell mennie, hogy hol talál gyorsan, nagyszerű ruhákat. Stílusa nem annyira jókisfiús, mint sorozatban alakított karakteréé, viszont az ingekért egyszerűen odáig van. Igazából külseje teljesen átlagos, még csak magasságával sem lóg ki a tömegből. Ha nem lenne híres, akkor nagy valószínűséggel észre sem venné senki. Ő ezt szereti is, így ha magányra vágyik, akkor mindent megtesz az arca elrejtése érdekében. Leginkább egy stílusos, nagy, fekete napszemüveget használ erre a célra, és ezt mindig magánál hordja táskájában.

Jellem: Nem egy tipikus elkényeztetett sztárocska. Persze szereti a csillogást és ha rá figyelnek, imád szerepelni és a középpontban lenni, minél többen figyelnek rá, annál boldogabb, de sosem használná ezt ki. Az asszisztenseivel, a sminkeseivel, a fodrászokkal, az öltöztetőkkel, a stáb összes tagjával tökéletesen kijön, és a lehető legbarátságosabban bánik. Nincs az a lekezelő, parancsolgató stílus, amit a legtöbb színésztől megszoktak. Szörnyen alázatos, bármit mond is a rendező, azt ő megteszi, hiszen a főnöknek mindig igaza van. Még sosem borult ki forgatásokon, a hisztik teljesen messze állnak tőle. Olyan mintha csak egy színész lenne, aki az édes színészfiút játssza el, mert ilyen a valóságban nem létezik. Alan az élő példa rá, hogy mégis. Sok barátja van, de szinte mind csak felszínes, igazán közel senki sem áll hozzá. Ha szórakozásról van szó, akkor is inkább olyan programokat választ, amiket egyedül is élvezhet, mint például a múzeumok. Nem mintha nem szeretné az embereket, lételeme a közösség, egyszerűen csak fél attól, hogy csak a pénze miatt barátkoznak vele. Ilyen barátokra meg nem igazán vágyik. Akkor inkább jó neki egyedül. Bár nem mintha sok ideje lenne szórakozni, hisz szinte minden idejét a forgatásokon tölti. Szereti a vicceket, olyan, mint egy járkáló vicckönyv, és ezzel gyakran szórakoztatja kollégáit. Sokszor szünetekben köré gyűlnek, hogy meghallgassák a mai viccgyűjteményt. Egyedül akkor nincs kedve nevetni, mikor megtalálja az újabb és újabb ajándékokat az öltözőjében. Senki sem tudja hogyan kerülnek oda, és ez megrémíti. Eleinte viccesnek találta, de ahogy egyre személyesebbé váltak az ajándékok, úgy egyre inkább elkezdett aggódni. Mindig volt egy enyhe paranoiája, de ezek a dolgok csak még inkább felerősítették ezt benne. A rendőrségnek eddig nem mert szólni, mert nincs kit megvádolni, és egyenlőre fenyegető tartalom sem volt az üzenetekben. Egyszerűen csak ijesztő, hogy valaki ilyesmire is képes.

Élettörténet: Átlagos, középosztálybeli szülők második gyermeke, aki mindig is bátyja árnyékában élt. Na persze ez az árnyék nem volt olyan rossz, hiszen szeretve volt, gondoskodtak róla, és szinte mindent megkapott amit szeretett volna, egyszerűen csak nem ő volt az első. Róla kevesebb kép volt a falakon, és ha elkezdett beszélni vagy járni, az már nem volt olyan érdekes, mint mikor bátyja tette az ő idejében. Ennek ellenére nagyon jóban voltak, bár az öt év korkülönbség miatt keveset jártak együtt iskolába. Az hogy imád szerepelni, már nagyon hamar megmutatkozott. Otthon mindig előadásokat tartott szüleinek, eljátszott egy meserészletet, vagy éppen a saját kis történeteit. Az iskolában a színjátszó kör tagja lett, és az iskola mellett is járt különböző kurzusokra. Elég sok mindent meg szeretett volna tanulni ahhoz, hogy kelendő színész válhasson belőle. Szinte minden idejét ez a cél kötötte le, így a jegyei nem is voltak túl fényesek. De amíg valaki kitűnő lett, addig Alan már fiatalon reklámokban, vagy filmekben egyszerű statisztaként szerepelt. Amikor azonban elkezdte a színész sulit, már nem kellett többet aggódnia a jegyek miatt. Egyszerűen mindenki imádta, és tehetsége is volt a dolgokhoz. Sosem akart színházakban szerepelni, neki az nem volt vonzó, viszont a filmek és a sorozatok igen. Hosszú idő, és rengeteg meghallgatás után azonban végre megszerezte a álmai munkáját. A "Te vagy az egyetlen!" című sorozat főszerepét rá osztották, és ezzel végre megváltozott az élete. Elég pénzt keresett ahhoz, hogy elköltözzön szüleitől egy szép, kényelmes lakásba, ami teljesen az igényeihez igazodik.felismerik az utcán, elismerik, és szeretik az emberek. Szóval megvan minden, amire egy kezdő színész vágyhat.

Hobby: Tollaslabda, futás

Foglalkozás: Színész

Extrák: Anyanyelvén kívül még beszél olaszul és németül. *** Mélyen hallgat róla, de sztriptíztáncos órákat is vett, hiszen ki tudja mikor lesz rá szüksége. *** imádja a sajttortát, bármilyen mennyiségben képes belőle fogyasztani, ez az egyetlen sütemény amit igazán szeret, hiszen nem túl édesszájú. *** Nem bírja az alkoholt, pár korty bor után már szédülni kezd, ezért ha teheti nem is iszik, nehogy valami hülyeséget csináljon. *** A bulvár lapok állandóan összehozzák a sorozat valamelyik női szereplőjével, de ezek többnyire alaptalanok. Sosem választana magának a szakmájából párt, mert tudja milyen sekélyesek a színésznők. *** Klausztrofóbiás. *** Foglalt.

Képinfo: Valleyhu ()

Engedélyezve: 2014. 01. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).