Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tyler Robertson
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: 23

Külső leírás: Kisportolt, erős. Magassága átlagos. Haját mindig katonásan rövidre nyírja, arc szőrzete hol van, hol nincs. Van bal vállán egy tollas kígyót ábrázoló tetoválás. Ruha választása általában a bőrdzsekije. A képen még mindkét szemére lát, de utána egyiket sérülés éri, és megvakul, az után azt szemfedővel fedi.

Jellem: Szigorú és alapos. Barátaitól megköveteli (vagy legalábbis elvárja) a katonás fegyelmet. Ez az attitűd még a seregben ragadt rá, ahol vasmarokkal fogták a katonákat. Egyébként ebből is adódik, hogy nagyon megbízható. Néha hajlamos egy kicsit főnökösködő lenni, de mindig meghallgatja társai véleményét. Ez egyébként gyerekkori álmából eredhet, hogy katonatiszt lesz.

Élettörténet: Átlagos gyerekkora volt. Apja, Theodor Robertson katonatisztként dolgozott, amit gyerekként nagyon izgalmasnak talált, így tizenöt éves korában illegálisan (túl fiatal volt) katonai pályára állt. Két éves kiképzése után kiképzői nagyon elégedettek voltak vele. Egy nap azonban apjára bíztak egy terrorelhárító akciót. Ő elbukott, így a túszokat kivégezték. A felettesei nem akarták lefokozni, mert nagyon szép eredményeket felmutató, lelkes tiszt volt, de mindenképpen büntetést érdemelt. Ezt a fián, Tyler-en keresztül. Tyler-t egy olyan szakaszba osztották, ami egy Dusk nevű, a természetfelettivel foglalkozó szervezetben szolgált tovább. Ott két féle katona van. A rohamegységek, akik nagy számokban, gépfegyverekkel dolgoznak, és a speciális katonák, akiknek különleges képességük van. Tyler hamar kiemelkedett a rohamegységek soraiból, és miután egy különösen eldurvult küldetés után csak ő maradt életben, még azt is felajánlották neki, hogy lépjen be a speciális katonák soraiba, amit ő boldogan elfogadott.

Hobby: Lőtéri gyakorlat

Foglalkozás: A Dusk nevű szervezet speciális katonája

Extrák: Fő fegyvere a gépfegyver, és a pisztoly, valamint kézigránátok, de ha úgy adódik, bármilyen lőfegyverrel boldogul. Egyéb kedvencei a mesterlövész puska és a gránátvető.

Képinfo: Nem saját ()

Engedélyezve: 2014. 01. 20.
2017. 01. 14.

Módosítva: 2017. 01. 13. 00:29:48
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).