Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Emily Tisedale
Kategória: Hentai
Feltöltő: Thalia

Kor: 18

Külső leírás: Barna hullámokban leomló haja és feltűnően világoskék szeme van. Alakja törékeny, alacsony és kissé vékony is, minden porcikája nőiességet sugároz. Arca finom vonású, orra pisze, ajka halványrózsaszínű. Imádja a nőiességét kifejezni ezért az esetek nagy részében szoknyát visel. Szereti a szolid ékszereket, de sosem cicomázza túl magát, mindig tudja hol a határ és hogyan bűvölhet el valakit.

Jellem: Igazi társasági ember akinek mindig rengeteg barátja van. Minden témához hozzá tud szólni és kedves is ha az akar lenni. Gyakran kerül a középpontba megnyerő személyisége miatt és népszerűségét csak emeli hogy lépten nyomon bajba keveredik. Egyszerűen mindig eléri valami. A gimnázium alatt 2 szer is iskolát, de ez cseppet sem töri le az önbizalmát, az új helyen is tökéletesen megtalálja a helyét. Egyszerűen imádja a bulit és a pörgést. Sosem unatkozik.

Élettörténet: Szülei egyetlen gyermeke, akit mindennél jobban szeretnek a szülei. Apja katona ezért a család többször is költözött amikor az érdekek úgy kívánták. Mire befejezte a gimnáziumot már a 7. helyen laktak. Amikor elérte a tinédzserkor akkor szokott rá komolyan a bulizásra, amit a szülei a sok költözésnek tulajdonítottak, ezért engedték lányukat. Emilyt több alkalommal is hozták ki börtönből éjszaka vagy jött haza csak másnap de a szülei úgy érezték nem zárhatják be. Minden balhé ellenére nagyon jó kapcsolatot ápol a szüleivel, akiknek elmondhatja ha nagy a baj és a szülők ha tudnak segítenek is.

Hobby: bulizás, ivás, tánc

Foglalkozás: jelenleg nincs

Extrák: A költözéseknek köszönhetően 3 nyelven beszél folyékonyan. Angolul, franciául és japánul. Ismeri a kínai írásjelek. Könnyen tanul és még könnyebben alkalmazkodik bármilyen helyzetben. Enyhén adrenalin függő, dohányzik.

Képinfo: a képet nem én készítettem, csak illusztráció ()

Engedélyezve: 2014. 01. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).