Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Evangeline Smith
Kategória: Yuri
Feltöltő: Thalia

Kor: 20

Külső leírás: Hosszú jelenleg vörösesbarna haj, halvány bőr. Átható mélybarna szemek és gyönyörű szoborszerű arcvonások. Vékony de nagyon nőies alkat. Mi kellene még hogy mindenki álma legyen valaki? És Eva éppen ilyen. Talán ezért talán tehetsége miatt rengeteg rajongója van fiatal kora ellenére.

Jellem: Igazi színész. Mindenféle érzelmet tud produkálni, szinte sosem mutatja meg igazi arcát sokkal inkább viselkedik aszerint amilyennek a környezete látni akarja vagy amilyen szerepet játszik éppen. Különös átéléssel tud játszani és néha a próba vagy fellépés után is rajta ragad a szerep egy ideig. Bármilyen karakterrel képes azonosulni. Mivel színész és teljesen benne van ebben az életmódban ezért nevetős, örökké vidám központi embernek mutatja magát.

Élettörténet: Egy elit család harmadik gyermekekénk sosem volt könnyű élete. Mindkét szülője kutató és egyetemi tanár. A nővére és bátyja is kiemelkedően okos, kitűnő tanuló, őt viszont sosem érdekelte különösebben a tudomány. Így nagyon hamar a család feketebárányává vált. Továbbra is ő volt a szeretett legkisebb gyerek de szülei sosem tudták megérteni, így azzal kompenzálták ezt, hogy mindent megadtak neki amit kért. Ezzel alaposan el is kényeztették. Elég korán már óvodás korában kiderült színészi tehetsége, így az óvónők javaslatára színjátszó körbe íratták a kislányt, majd ilyen irányú iskolákba is. Egész gyermekkorában részt vett színházi előadásokon. A második otthonává vált a színház, főleg hogy ott jobban meg is értették őt. A gimnázium végeztével nem ment főiskolára mint a többi testvére mert szerződést kínáltak neki a helyi színházban, amit azonnal el is fogadott. Azóta is ott játszik. A legtöbb főszerepet ő kapja meg, különös tehetségnek tartják.

Hobby: olvasás, vásárlás, bulizás

Foglalkozás: színész

Extrák: egyre több és több rajongója van* egyik színészbarátnőjével közösen bérelnek lakást

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2014. 01. 20.

Módosítva: 2014. 01. 20. 13:09:45
Módosította: Thalia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).