Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ino Yamanaka
Kategória: Naruto
Feltöltő: ookami67sophie

Kor: 20

Külső leírás: Magával ragadó jelenség. Hosszú, tejszőke haját vastag copfban hordja, egy tincset belőle arca elé lógat. Színét apjától örökölte, akárcsak opálkék szemeit. Finom, gyermekien bájos arcocskája viszont édesanyja öröksége.162.2 cm magas, vékony,első ránézésre törékeny leány. Csupán 46 kg, mégis bénítóan nőies idomokkal áldotta meg az ég. Mozgása egyaránt ügyes és Kecses. Kedvenc színe a lila, így szinte mindig ilyen ruhákat hord, s ez mára már védjegyévé vált. Szereti a rövid, sokat mutató, divatos darabokat. A férfinem legnagyobb örömére gyakran hagyja szabadon feszes hasát.

Jellem: Első látásra kedves és bájos, ám hamar kibújik belőle a kisördög. Nagyon szókimondó és cserfes, emiatt sokszor önteltnek tűnik.Látszatmagabiztosságával is sokszor csapja be a koránítélkezőket, valójában azonban csöppet sem elégedett magával, ám imádja, ha csodálják. Lételeme, hogy magára vonzzon minden tekintetet és elég jó benne. Ninja-ként jó csapatjátékos, megbízik a társaiban, s ő maga sem ad okot a kételyre. Megvan a magához való esze, bár a kidolgozott haditervek helyett inkább a rögtönözés áll hozzá közel. Nagyon önfejű és heves. Gyakran dönt érzelmi alapon, így olykor döntései nem racionálisak. Kitartó, akár a végletekig. Nem ismeri azt a szót, hogy lehetetlen.

Élettörténet: Átlagos család, átlagos gyermekkor. Imádó szülei egyetlen gyermekeként mindent megkapott, amit csak kívánt, kissé talán el is kényeztették. Kisgyermek korában ismerkedett meg Sakura Haruno-val, akivel szoros barátságot kötöttek. Ám a női intrika közbeszólt, hisz mindketten (mint minden lány) ugyanabba a fiúba, a hírhedt Sasuke Uchiha-ba voltak szerelmesek. Barátságuk rivalizálásba látszott fulladni, ám sok-sok veszekedés, és drámai pillanat után már elmondhatják magukról, hogy igazi barátok. Már amikor Ino épp nem piszkálja halálra. Genin-ként Asuma-sensei szárnyai alá került Chōji Akimichi-vel Shikamaru Nara-val együtt. Nem ez volt az első alkalom, hogy e-három család egy csapatot alkot, hisz édesapja, Inoichi Yamanaka csapattársai a két fiú szülei voltak. Ennek emléket állítva nevezte el Ino saját csapatát Ino–Shika–Cho-nak. Sok kalandot éltek át együtt, s csapattársai iránti szeretetén és gondoskodásán Asuma-sensei tragikus halála mit sem változtatott.

Hobby: virággondozás, vásárolgatás, Sakura bosszantása

Foglalkozás: Jounin, orvosi - ninja, olykor besegít anyja virágüzletében

Extrák: Anime: Naruto és Naruto Shippuden ~ Születésnapja: Szeptember. 23. ~ Csillagjegye: Mérleg ~ Vércsoport: B ~ harc közben általában tudatmódosító/átültető technikákat alkalmaz, ám ninjutsuban sem gyenge

Képinfo: A kép csak illusztráció, nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2014. 01. 17.

Módosítva: 2014. 01. 17. 17:19:45
Módosította: ookami67sophie

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).