Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mashima Taichi
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Az anime elején 172, a végére már 178 centi, és valószínűleg még növésben van egy kicsit. Kellemes, karcsú alkata van, elég sportos ahhoz, hogy a lényegesebb dolgokhoz mozgékony legyen. Nem elhanyagolandó tényező, hogy nagyon helyes, sőt olyan természetes szépséggel rendelkezik, hogy akár modell is lehetne, sokan ezt is hiszik róla. Haja fakó, de nagyon szép színű, barna és szőke keveréke, félhosszú, de a rövidebb fazonból, kissé hullámos tincsekkel. A kényelmes, sportosabb ruhákat részesíti előnyben, általában pólóban és melegítőnadrágban láthatjuk, néha tradicionális viseletben vagy az iskolai egyenruhájában.

Jellem: Nehéz összefoglalni, bár nem egy bonyolult lélek. Az biztos, hogy érzelmes és nagyon kedves, valamint tipikusan az a gyermeki vonás jellemző rá, hogy aki tetszik neki, avagy akit igazán szeret azt gyakran piszkálja, vagy inzultálja. Ez a vonása kicsi kora óta megvan és ha fokozódott is valamennyire, de megmaradt. Elég gyakran bizonytalan, főleg érzelmi téren tanácstalan és esetlen, pedig nagyon okos, de itt nehézségekbe ütközik. Nem mer lépni, de nagyon féltékeny típus. Hihetetlenül jó a memóriája, csak órán figyel oda, és már az elég neki, hogy az iskola legjobb tanulója legyen, minden stréberkét is legyőzve. Ezt a tudását használja a Karutában is. Bár azt hiszi, hogy könnyen el tudja rejteni, de mindenki tudja róla – a célszemélyt kivéve – hogy „menthetetlenül” szerelmes Chihayaba, de egyszerűen nem tudja neki elmondani vagy eléggé kifejezni sem lépni a dologban. Nagyon sokat törődik vele, bár az alaptermészete is nagyon kedves és segítőkész.

Élettörténet: Gazdag családbüól származik, és anyja egy jelenség. Chihaya fél is tőle. Apja és nagyapja is orvos. Gyerekkora óta népszerű és okos volt, bárhol ahol volt. Mindig megszokta, hogy körülrajongják, hogy támogatják vagy épp utálja valaki irigységből vagy másból kifolyólag. Ez akkor változik meg, amikor általános iskolában találkozik Cihayaval és bekerül a képbe Arata is. Chihaya nagyon különbözik az átlagos lányoktól, vannak fiús dolgai, nem nőies és nagyon nyíltszívű, mindig kimondja amit gondol még ha badarság is, de ettől szeretnivaló. Szinte már természetes, hogy ez az a lány, akit Taichi nagyon megszeret. Kezdetben nem érdekelte annyira a karuta még ha jó is volt benne, mert nem tartotta túl érdekesnek, de szintén Chihaya hatása, hogy egyre jobban beleásta magát. Alsó középiskolában teljesen elváltak útjaik, egyik fiú sem folytatta a karutázást, kivéve Chihayat. Felső középiskolában ismét összehozza a sors Chihayaval ahol nagy nehezen ráveszi, hogy újra játsszon, alapítanak egy csapatot, s az anime első évadának egyik jelentős része, hogy a messze lakó Aratat rá kell venniük, hogy visszanyerte a karuta iránti szeretetét. Itt is megnyilvánul Taichi „tipikus hősszerelmes” énje, mert bármit megtesz azért akit szeret, akkor is ha ettől saját maga nem lesz boldog, de a másik boldogsága egy időre vigasztalja.

Hobby: Karuta

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Anime: Chihayafuru szériák *** Születésnap: április 2; Vércsoport: A *** Bizonytalansága, ami érzelmileg fakad belőle kihat a Karuta játékára. Kifejezetten szerencsétlennek érzik, és valóban ritkán van szerencséje a lapokkal, és emiatt azt hiszi a sors kegyetlen vele, de még inkább jellemző rá, hogy azt hiszi nem elég tehetséges. Pedig nagyon is megvan hozzá, már csak az önbizalmát kellene felépíteni. *** a Karuta egy japán kártyajáték. A sport és az irodalom keveréke némi történelemmel fűszerezve, nem utolsó sorban memóriajáték is egyben. Rengeteg energiát vesz igénybe, és profi szinten hihetetlen gyorsaságot. Csak japánban játsszál versenyszerűen. Száz régi japán vers az alapja a játéknak, ezt már gyerekkorban megtanítják a japánoknak. Nem olyan népszerű, mint hinnénk , rengeteg japán tartja unalmasnak ezt a játékot avagy sportot. *** Sokáig ragadt a B szinten karutaban, mert vagy nem volt szerencsés helyzetben, vagy annyira elveszett az önbizalma, hogy a meccs látta kárát. Szerencsére ebben már fejlődőképes, magánéletben már kevésbé, még ha támogatják is. *** a Mizusawa Karuta Klub elnöke.

Képinfo: Animéből ()

Engedélyezve: 2014. 01. 09.

Módosítva: 2018. 05. 09. 21:48:08
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).