Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Futaru Momoka
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 24 éves

Külső leírás: nem magas, de nem is alacsony termetű lány. Törékeny alkatát gyakran rejti nagyon szép és elegáns, mégis kissé takaró ruhák alá. Munkája során, mindig fehér köpenyt hord, otthon viszont kényelmesen öltözik. Félhosszú, kissé tépett, hullámos barna haja van, szereti kiengedve hordani, csak néha fogja össze, ha szükséges. Gyönyörű mogyoróbarna szemeit egy kis keret nélküli szemüveg „takarja”, mert nem szereti a kontaktlencsét. Szép vonású arcán gyakran ül halvány mosoly, olykor pír.

Jellem: Félénk, visszahúzódó, és eléggé szemérmes, ennek ellenére szereti az eleganciát. Kevés barátja, inkább ismerősei vannak, jobban szeret otthon olvasgatni, vagy napos időben sétálgatni. Ha zavarban van, mindig dadog kicsit, ami sokak szerint aranyosan áll neki. Értelmes és művelt nő, amit nem sokan néznek ki belőle.

Élettörténet: Átlagosnak mondható családban nőtt fel egykeként, ahol ő volt az apja kis hercegnője, mégsem volt elkényeztetve. Apja is cukrász volt, imádta és még most is imádja a szebbnél szebb süteményeket, mindig csillogó szemekkel nézte a pultokat. Később ő is cukrásznak tanult, végül nyitott egy saját kis üzletet. Rajta kívül még egy munkaerő van, egy fiatal srác segít be neki általában. Eleinte még apja is besegített neki akarata ellenére, és így megrendelésre, fogadásokra és más melyekre is készítenek süteményeket, ha valamely vevő meghívja, elmegy ha kedve tartja.

Hobby: sütemények különleges díszítése, szerelmes regények olvasása, séta, színházlátogatás.

Foglalkozás: cukrász

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 09. 08.

Módosítva: 2009. 09. 08. 02:11:52
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).