Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Miyamoto Ruka (kitalált)
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: Blacky

Kor: 17 éves

Külső leírás: 170 centiméter, tehát a korabeli lányoktól egy kicsit magasabb, de mégsem égimeszelő, pont ideális a magassága. Alakja csinos, atlétikus. A sportnak köszönhetően karjai, vádlija és feneke feszes és izmos, ám ő erre nem a női hiúság miatt büszke, sokkal inkább azért örül neki, mert így még hatékonyabban tud sportolni. Arca bájos és hamvas, kakaóbarna szemei pajkosan tudnak csillogni, ajkai vékonykák, de szépen íveltek. Sminket nem sűrűn használ, csupán a szempilláit szokta kifesteni. Ébenfekete hajzuhataga a háta közepéig ér, elöl van egy kis lenőtt frufruja, mely olykor a szemébe lóg, de ez őt általában nem zavarja, csupán kisimítja onnan. Néha egy színes kis csattal oldalra tűzi a tincseit, ha nincs már türelme kifésülgetni az arcából. Sport közben általában hátraköti a haját lófarokba, esetleg befonja és egy szoros kontyba rögzíti. Mindig finom eperillat lengi körül, ugyanis imádja az ilyen aromájú tusfürdőket és krémeket. Noha játék közben nagyon meg tud izzadni, mindig hord magánál dezodort, ami eltünteti a kellemetlen szagokat.

Jellem: Energikus és pörgős csaj. Általában vidám, feldobott; könnyen nyit az emberek felé. Kedves és aranyos azokkal, akiket szeret, de az idegenekkel szemben is barátságos. Szinte minden témához hozzá tud szólni, és joggal mondhatjuk, hogy imád beszélni. Néha, ha zavarba jön, ez a tulajdonsága csak még inkább érvényesül, ilyenkor aztán összehord mindenfélét, majd jót nevet magán. Persze ettől még nem egy szószátyár fruska, hiszen nagyon is tudja, mikor kell csendben maradnia. Határozott és céltudatos jellem, amit főként a kosárlabdázásnak köszönhet. Sajnos rendkívül makacs is tud lenni; ha egyszer valamit a fejébe vesz, addig nem nyugszik, amíg véghez nem viszi azt, viszont legalább kitartó. Mások tanácsát sokszor elengedi a füle mellett, így többnyire a saját kárán tanul, de akkor egy életre megtanulja a leckét. Nem szereti, hogyha a fiúk a neme miatt lebecsülik. Ha ez megtörténik, nagyon dühbe tud gurulni.

Élettörténet: Szülei még kiskorában elváltak, így az édesanyjával élnek ketten. Nincs testvére, bár ő mindig nagyon szeretett volna. Anyjának egy időben volt egy komolyabb kapcsolata, aminek során összeköltözött az akkori párjával és annak gyerekével, így ha nem is véglegesen, de Ruka nyert egy kis tesót. Öt évig éltek így közösen, összefoltozott kis családként, de aztán a sors úgy hozta, hogy a szülők útja különvált. Rukának a mai napig jó kapcsolata van egykori nevelőapjával és „kisöcssével”, Shinichivel. Általános iskolás kora óta kosarazik. Nagyon megszerette a játékot, és ügyes is benne. A pályán fürge és heves, de még bőven van hová fejlődnie. Sajnálatos módon, amikor elkezdte a gimnáziumot, kiderült, hogy az iskolának nincsen lány-kosárcsapata. Sebaj, ő hamar feltalálta magát, és az utcai pályákon élt tovább a szenvedélyének. Mivel csak fiúkkal játszott, sokszor cukkolták lány kiléte miatt, amin a végén már nagyon felhúzta magát. Úgy érezte, hogy őt teljes mértékben lenézik emiatt, és hogy játszhat akármilyen jól, sosem fogják elismerni. Ilyen előzmények után egy nap gondolt egyet, összekötötte a haját, baseball sapkát nyomott a fejére, a mellkasát egy fáslival körbekötözte, hogy elfedje idomait, és Haruka néven bemutatkozva ment fel a pályára. Érdekes módon mindenki dicsérte a játékát, ezen felbuzdulva pedig rendszeresen „fiúként” játszott az utcán. Idén édesanyja kapott egy állásajánlatot, ezért Tokyo-ba költöztek. A felső középiskola második évét már itt kezdi, abban a reményben, hogy sikerül hamar beilleszkednie.

Hobby: kosarazás, street ball (fiúnak öltözve), úszás, séták a parkban, epres finomságok készítése/evése

Foglalkozás: tanuló

Extrák: iskola: Kaijo | születésnap: november 30. | csillagjegye Nyilas | A fiúk közelében egyáltalán nem félénk, hiszen hozzá van szokva a társaságukhoz. Ennek ellenére még nem volt romantikus kapcsolata, a srácokra csak kosárlabda játékosokként tekint. Ha mégis tetszik neki valaki, az illető jelenlétében zavarba jön, és ilyenkor aztán össze-vissza beszél és ügyetlenkedik.

Képinfo: Tamuky2 tulajdona (http://tamuky2.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 01. 07.

Módosítva: 2014. 01. 07. 17:36:55
Módosította: Blacky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).