Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tsukitachi
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 27 éves

Külső leírás: 186 centi, daliás pasas, megnyerő megjelenéssel. Nem tűnik ki különösebben, de van egy bizonyos kisugárzása, amitől minden kedveskedése ellenére erősnek érzed, mintha minden csak álca lenne. Valóban erős és jól tudja titkolni. Rövid vörös haja mindig rendezett, és hagyja érvényesülni helyes arcát, valamint a piros fülbevalóit. Szemei arany-sárgásak, mosolya sejtető. Ruháját mindig lezserül hordja, laza selyemsállal és kissé kigombolt inggel. Ruházata általános kapitányhoz illő öltözet. Sötét frakk, cilinder, kesztyű, sétapálca. Az utóbbi egy olyan fegyver, amit el tud rejteni avagy láthatatlanná tenni.

Jellem: Első látásra nagyon lazának és „nemtörődömnek” tűnik, de ez szintén csak látszat. Nagyon is felfogja és érdekli is, mi történik a környezetében, könnyen megért másokat és együtt tud érezni. Ha jónak látja még segít is másoknak szinte mindegy miről van szó. Optimista alkat, ez fakadhat abból hogy szerencséje és ereje kombinációja gyakran kihúzta már a csávából és megbízik másokban is. Ez nem jelenti azt, hogy nem tud aggódni, csak könnyebben nyugtatja meg magát. Vidám egy figurának látszik, és ez nem mese, optimizmusával együtt jár, hogy általában jó kedélyű. Nem szereti a papírmunkát, mindig későre hagyja, ezért gondolják a többiek, hogy túl lusta a rangjához. Hiratoval „jó” baráti kapcsolatot ápol, amibe bevehető Akari is.

Élettörténet: Múltjáról szinte semmit nem lehet tudni, de az, hogy a Cirkuszhoz került, elég sokat sejtet arról, hogy nem volt fényes gyerekkora. Amikor tinédzser volt, akár csak Hirato, együtt jártak a Cirkusz iskolájába, ekkor ismerkedtek meg Akarival is, aki akkoriban már kutatásokat végzett. Azóta ismerik egymást, s ha mind el sem ismerik, barátságot szőttek egymással. Jelenleg Tsuki a Cirkusz első hajójának kapitánya, ez árulkodik arról, hogy erős, és jó vezetői képességekkel rendelkezik. Átlátja a lényeget, jó az észjárása és a képességei is megvannak ahhoz, hogy vezető legyen, csak a passzív vezetői munkához kéne kicsit jobban hozzáállnia és talán jobban tisztelnék is a magasabb fokozatú harcosai. Tsukitachi az, aki elmagyarázza Garekinek, hogy honnan származik az erejük, és a fegyvereik. Nai-t világosítja fel arról, hogy ő és a cirkusz "kihasználják" egymást, ezért ne érezzen bűntudatot, hanem nyugodtan használja ki a Cirkuszt arra, hogy megtalálja Karoku-t, akit már régóta keres. Megértő és törődő, mindenkihez úgy áll hozzá, ahogy szerinte bánni kell vele, persze nem hanyagolható el a saját kedvtelése egyes személyeknél.

Hobby: ivászat, piszkálni Akarit és időt tölteni Hiratoval amikor lehet.

Foglalkozás: A Cirkusz első hajójának kapitánya

Extrák: Anime: Karneval ** Szereti az alkoholt és jól is bírja. ** Szeret gyorsan repülni. ** Magabiztossága onnan is látszódik, hogy a „rettegett” Akari-senseit simán nevezi Akari-sannak sőt akár még Akari-channak is, s ezt a másik fél még fel sem rója neki. ** Szívesebben töltene több időt Hiratoval aki gyakran visszautasítja, s egyesek úgy vélik azért, mert Hirato nem tud lépést tartani Tsuki jó kedélyű jellemével. ** Speciális cilinderrel rendelkezik, amilyen általában csak a kapitányoknak van, képes felvenni egy csoport Banshee formáját. ** Gyorsabban tud repülni másoknál, néha már olyan határokat elérve, hogy szabad szemmel nem is látható. **

Képinfo: Animéből ()

Engedélyezve: 2014. 01. 03.

Módosítva: 2018. 05. 09. 21:49:36
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).