Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Damon "Dam" MacGrayn
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Akahige

Kor: 22

Külső leírás: Haja szürke és rövidebb. Magas, vállai szélesek. Szeme kék. Kedvenc ruházata a képen látható csuklyás, sötétszürke bőrkabátja. Mindig nála van pálcája, ami hosszú, göcsörtös, és a végébe egy zöld gyöngy van ágyazódva. Szinte mindig van derekán egy szerszámos öv.

Jellem: Szótlan és csendes. Úgy van vele, hogy életmódja miatt bármikor meghalhat vagy elveszíthet valakit, ezért nagyon nehezen nyílik meg másoknak. Ez a személyisége csak idegenekkel vagy új emberekkel jön elő, a nyolc barátjával mindig viszonylag közvetlenebb. Csak velük bizakodó, egyébként mindig rajta tartja a szemét a környező embereken. Legtöbbször csak megfigyel, nem szól a beszélgetésbe. Az egyetlen dolog, amivel szemben szenvedélyes, az a szekta, ami megölte a családját. Mikor róluk van szó, vagy új nyomot talál, mindig megszállottá válik (csak átvitt értelemben, nem szállja meg semmi).

Élettörténet: Egy wales-i család másodszülött gyereke. Az apja úgy gondolta, hogy a gyerekeknek jót tenne a vidéki levegő, ezért kiköltöztek egy tanyára. A helyszínváltás nagyon tetszett Damon-nak, aki sokat rohangászott a füves pusztákon, és sok időt eltöltött a nem messze nyugvó kelta romok felfedezésével, és az ott található misztikus rúnák rajzolgatásával. Nyolc éves korában történhetett, hogy mikor a romok között játszott, beszakadt alatta a föld, és a romok pincéjében találta magát, aminek egy korábbi kőomlás eltorlaszolta a bejáratát. Nem volt mit tenni, el kellett hordania az útból a köveket egyenként. Fáradtan, piszkosan, és az újabb meg újabb kavicsesőktől sebesülten órákkal később tért haza. Amit ott talált, attól megfagyott benne a vér. A szüleit és a tizenegy éves bátyját felkoncolták, testüket kiterítették a nappali közepén, vérükkel jelekt írtak a földre és a falakra. Damon ordítva kiszaladt az útra, ahol éppen egy autó közeledett, ami elütötte az útra rohanó gyereket. Részben az ütéstől, részben a sokktól az elájult. A kocsiban ülő pár mentőt, majd mikor látták, mi van bent, rendőrt hívott. Damon nagyon nehezen tudta megőrizni ép eszét. A rendőrség elárulta neki, hogy ez nem az első ilyen eset volt a Red Hand nevű démonista szektától. Ismeretlen késztetéstől vezérelve elővette gyerekkori rúnarajzait, és utánuk nézett az interneten. Meglepetésére sokaktól érkezett válasz, ami a mágikus mivoltukra utalt. Tőlük megtudta, hogy a Red Hand egy rettegett szekta mágiahasználókból. Eldööntötte, hogy megörökölt vagyonából beutazza a világot, és annyit tanul mágiáról, amennyit csak lehet, hogy aztán kiírthassa az egész szektát. Ezalatt többnyire zsoldosmunkákkal kereste a kenyerét. Munkái során sokszor szembekerült egy Dusk nevű nemzetközi szervezettel. Tizenöt éves korában csatlakozott a szervezethez, hogy információforrásait felhasználva nyomozni tudjon a Red Hand után. Arra nem számított, hogy rideg terveiben szereplő szervezetben nyolc jóbarátra talál.

Hobby: Mágia tanulmányozása, olvasás.

Foglalkozás: A Dusk nevű szervezet speciális katonája.

Extrák: Mágiára vonatkozó enciklopedikus tudása miatt kissé mindenható: Képes irányítani a négy elemet, fénymágiára, telekinézésre, repülésre, kisebb démonok idézésére, ördögűzésre, halottidézésre, plazmagömbök lövésére, mágikus zárak és pajzsok felállítására. ~~ Közelharcban sem védtelen, ilyenkor botjával harcol. Apropó... ~~ Botja felerősíti mágiáját, de azzal az árral jár, hogy aki eltöri (nem könnyű feladat, nagyon nagy erő, vagy mágia kell hozzá), annak örökre a szolgája lesz.

Képinfo: Nem saját. ()

Engedélyezve: 2014. 10. 20.
2017. 01. 10.

Módosítva: 2017. 01. 10. 16:53:28
Módosította: Akahige

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).