Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Damon Strageran (Kitalált karakter)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24

Külső leírás: Fekete haja tépett, lágy hullámokban keretezik, arcát egészen leérnek a hajszálak a tarkójáig. Arca igazán markáns és férfias a gyengébbik nem előszeretettel legeltetheti rajta szemét. Szemöldöke szépen ívelt szemöldöke és hosszú szempillái kihangsúlyozzák smaragdzölden csillogó szemeit melyek a titkokat ígérik, amelyek megfejthetőek. Jobb szemét általában szemkötővel fedi mivel beszerzett egy nagy vágást, amely szemöldökétől egészen szeme alá húzódik. Jobb szemére is tökéletesen lát, de inkább eltakarja, hogy ne hozza a frászt senkire sem a heg miatt. Orra egyenes vonalú, ajkai pedig teltek és csókra formáltak melyekért eleped bármelyik nő. Már nyakán látszik kissé izomzata, vállai szélesek és izmosak karjaival egyetemben. Kezei nagyok és férfiasak pedig ujjai hosszúak akár egy művészé, aki a szobrot formálja. Mellkasa izmos minden izom látszik lágyan és ez alól hasának kockái sem kivételek. Csípője keskeny, feneke feszes és izmos ezeket követik izmos combjai, amik szép hosszúak is így nagy lábra engedték a centiket. Egészen eléri a 210 cm magasságot így még átlagos termetűnek sem nevezhetjük. Bőre kissé napbarnított szinte alig látszik meg rajta, hogy állandóan a szabadban csatangol pedig ápolja bőrét, amely meghálálja ezt és igazán selymes. Amikor varázsol, megjelennek szarvai, amik a testébe zárt démonra utalnak. Általában fekete bőrből készült kabátját hordja, amin még szőrme is található. Mindig és mindenhova felveszi bőrből készült kesztyűit mondhatni azt is, hogy kesztyű mániás. Nem meglepő, ha azt mondom nadrágja is bőrből készült, amibe övet helyezett és azokról lánc lóg le. Jobb csuklóján egy fém és egy bőr karkötő található. Nyakában érdekes nyakláncok díszelegnek, melyeket soha sem vesz le.

Jellem: Mindenki azt hiszi, hogy egy jégtömb és semmi érzelemre nem képes pedig ez egyáltalán nem igaz. Igaz komoly fejjel járkál az utcákon és nem 230 wattos vigyort ragaszt a szájára minden helyzetben pedig, ha akar egy nagy humorzsák tud lenni. Persze ezeket megfűszerezi a pikáns beszólásaival és egyáltalán nem takargatja, hogy van benne egy jó nagy adag perverzitás. Amikor szomorú mellette valaki mindig próbálja felvidítani, ami jóformán mindig sikerül is neki. A hazugságért iszonyatos haragra tud gerjedni és vagy nem beszél az illetővel vagy esetleg kap egy jókora maflást persze, ha csak férfiról van szó. A nők és a gyerekek nála szentek, de ha ellenség, akkor őket sem kíméli, hisz a gonoszt valahogy kordába kell tartani. Tudja az aranyszabályokat, hogy mi a jó és mi a rossz. Minden alkalommal mikor egy árvát meglát vagy esetlegesen egy férfit, aki bántalmazza a feleségét mindig elgondolkodik, hogy hova korcsosul a világ és elszorul a szíve. Lételeme az igazság és a segítés és közszeretettel harcol is érte. Birka türelme van, de ha a szeretteit bántják előtte, akkor nem ismer kegyelmet. Számára szerettei és barátai szentek, hisz ők a családja, akik a világot jelentik számára. Kiskorától kezdve nem volt meg a naivsága és álmodozó képessége szinte szárnyalt ezt pedig mindig kihasználta. Mégis fél a dühtől, mert akkor a testébe zárt démon kitörhet. Sokszor pozitívan lát mindent, amit a többiek nagyon is irigyelnek tőle, hisz ő már csak a legvégső esetben keseredik el vagy talán akkor sem. Bár egy érzelmet még soha sem érzett az pedig a szerelem.

Élettörténet: Élete egyáltalán nem volt rózsás az első két évére például senki nem tud semmit. A Fairy Tail céh vezetője vette magához a kis árvát és nevelte fel saját fiaként. A kis Damon ezt kihasználta és egészen gyerekkorától tanulni kezdte a mágia csínját bin ját. Eleinte magának való gyerek volt főleg az után, hogy először kitört testéből a démon. Először mindenki megrémült, hisz nem tudták mire vélni a dolgot és félni kezdtek a gyerektől. Amikor ezt a problémát orvosolták, hogy egy kötést tartalmazó nyakláncot adtak a kisfiúnak rögtön minden visszaállt a régi kerékvágásba. Amíg meg tanulta kezelni érzelmeit és a Brethardra névre hallgató démont a testébe több év beletelt. Egészen 19 éves koráig viaskodott a démonnal, ami egyáltalán nem volt fáklyásmenet. Ezt követően elkezdett a hölgyek után érdeklődni és sikeresen beleszaladt pár csalfa teremtésbe. Mégis nagy szerencséje volt, hogy még soha sem volt szerelmes így még a szívét nem is törték össze. Volt pár naiv leányzó, aki belészeretett Damonbe, de ez nem a fiú hibája volt ő csak a barátságát nyújtotta. Ezért nevezik őt Frosennek azaz jégvarázsnak. Mert egyetlen nőbe sem szeretett bele, aki az útjába került csak eggyel vagy kettővel eltöltött egy kellemes éjszakát. Bár ezzel is hamar besokallt és akik közeledtek egy egyéjszakás kalandra azokat is elhajtotta.

Hobby: Flört, mágia, harc, a céhtagok cukkolása

Foglalkozás: Fairy Tail céh varázslója

Extrák: *** Anime: Fairy Tail *** Soha sem volt még szerelmes egyetlen egy nőt sem talált érdekesnek és nem is fogta meg egyik sem úgy igazán. *** A benne lakozó démont Brethard-nak hívják és az évek során sikerült tökéletesen megtanulnia uralni. *** Nem emlékszik szüleire csak onnan vannak emlékei, hogy a nevelőapja befogadta. *** Frosennek becézik néhányan, amiért még soha sem volt szerelmes ő ezen csak jót mosolyog. ***Nincs még csapata mindig egyedül megy a küldetésekre és ő a felsőszinten a céhháznak igen csak járatos. A legjobbak közé tartozik és erre büszke, szinte amikor csak tud gyakorol. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2014. 01. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).