Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lord Wesley Melbourne
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 16

Külső leírás: Külseje hűen tükrözi nemesi származását, még ha nem is rendelkezik oly férfias vonásokkal. Magasságával nem rí ki a tömegből, viszonylag átlagosnak mondható, teste azonban meglehetősen karcsú és kecses. Mindig is ilyen volt, természet adta adottság ez, csak úgy, mint bájos arca, mit az orra körül finoman elszórt szeplők ékesítenek. Világos bőrén sehol máshol egyetlen színfolt, vagy hiba, ezek a halvány pigmentek azonban szépen harmonizálnak ajkai barackszínével. Mosolya gyönyörű, igéző. Élénkzöld szemeit az édesanyjától örökölte, s ritka árnyalata miatt sokan megbámulják, amit Wesley nem igazán szeret, ezért gyakran ösztönösen is lesüti a szemeit, hogy úgy érzi valaki kitartóan mered rá. Nem kedveli a cicomát, a díszes ruhákban kényelmetlenül érzi magát, inkább az elegáns, de egyszerűbb darabok híve, ugyanakkor ha rangja engedné, azt se bánnak, ha egy szellős ingben és nadrágban tengethetné a napjait.

Jellem: Vidám és kedves természetű fiú, aki képes mindenben és mindenkiben felfedezni a jót. Álmodozó, ugyanakkor nem naiv teremtés, aki megbecsüli amit az élet adott neki. Nem kapzsi és nem is kérkedett soha a rangjával. Mindenkivel barátságos legyen nemes vagy egyszerű szolga. Visszafogott, és a többi korabéli ifjúval ellentétben nagyon szégyenlős. A túlzott figyelem, a bizalmas érintés, egy mosoly vagy akár egy pillantás is zavarba hozza, ez azonban nem szab határt kíváncsiságának. Szinte minden érdekli, rengeteg könyvet olvasott már el, hogy bővítse tudását, aminek sajnos többségét nem hasznosítja, mert nemesi származású lévén nem dolgozhat. Kevés élettapasztalattal rendelkezik, de amilyen van azt bölcsen hasznosítja, egy olyan világban, ahol szerelemnek nincs helye, csak a kötelességnek. Néhanapján még az egyszerű szeretet létezését is megkérdőjelezné, ha nem lennének a testvérei, akiket mindennél jobban szeret. Tudja, hogy egy napon feleségül kell vennie valakit, akit talán nem is ismer, de mivel még sosem gondolt a szerelemmel, nem érzi igazán ennek a súlyát.

Élettörténet: A 18.század közepén, egy angol vikomt legkisebb fiaként látta meg a napvilágot. Őelőtte öt bátyja jött már világra a hatalmas családi birtokon, Wesley születésével azonban az idilli, boldog családi élet egyszeriben megszűnt létezni. A fiú anyja ugyanis belehalt a szülésbe, így az apja, aki világéletében imádta a feleségét, beleroppant az elvesztése fölött érzett gyászba. Ahogy teltek az évek, egyre inkább kivetkőzött magából, legkisebb fiára rá sem bírt nézni. Gyakran a pohár fenekére nézett, ilyenkor öntudatán kívül szidta szegény fiút, azzal vádolta, miatta halt még a felesége, ő vette el az asszonyt a fiaitól. Wesleynek mindez olyannyira fájt, hogy igyekezett elkerülni az apját, ugyanakkor sosem tudta elfelejteni a szavait és titkon ő is önmagát hibáztatta azért, hogy megfosztotta fivéreit a szerető szülőtől. A testvérei persze szeretik őt, jó párszor megpróbáltak már beszélni az apjuk fejével, a férfi azonban annál megkeseredettebb lett, minél jobban hasonlított Wesley a feleségére. A fiú emiatt nem is neheztelt rá, elég okos volt ahhoz, hogy megértse az apja fájdalmát és igyekezzen megkímélni őt amennyitől csak teheti. A vikomt így a szerencsejátékba és az italba menekült, hogy megfeledkezzen a bajairól, közben fokozatosan elherdálva a család teljes vagyonát. Az öt idősebb fiát Franciaországba küldte tanulni, hogy ne lássák mit művel és ne keljen szégyenkeznie előttük, mostanra azonban már annyi vagyona sem maradt, hogy fenntartsa a családi birtokot, ami évszázadok óta öröklődik apáról fiúra. Tehát, hogy megmentse a még megmaradt látszólagos becsületét, egy merész és gonosz döntést hozott...

Hobby: olvasás, tanulás, lovaglás, lovak gondozása

Foglalkozás: -

Extrák: Halálosan fél a fájdalomtól, mióta az apja egyszer részegen megverte egy sétapálcával. Nagyon szereti a lovakat, főleg a sajátját, akit minden nap ő etet és gondoz. A családja nagyon konzervatív, ezért teljesen ártatlan, semmilyen tapasztalata nincs a testiség terén és nem is tudja, hogyan kell.

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:09:33
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).