Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Wyatt Knight
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 23

Külső leírás: Dús haja, amely puha és selymes tépett hajtincsekkel fogja körbe arcát és a fekete színt választotta magának. Eme hajszálak egészen tarkójáig leérnek. Szemöldöke határozottságra utalnak és fekete szemei a munkába a szigort árasztják és a tiszteletet. Orra nemesi egyenességgel teszi még markánsabbá vonásait, míg ajkai kissé keskenyek mégis teltek és puhák melyek édes csókkal tudják megajándékozni a gyengébbik nemet. Bőre puha tapintású és nagyon halványan észrevehető bőrén a barnulás jelei. Vállai szélesek és férfiasak ruha alatt is sejteni engedik izomzatát. Két karján is felfedezhető melyik izomköteg melyikhez csatlakozik ez érvényes izmos felsőtestére és kockás hasára is. Csípője keskeny, feneke izmos és kerek lábai szintén tökéletesen izmosak. Kezei nagyok és férfiasak mégis ujjai kissé hosszúak és művésziek. Testmagassága eléri a 220 cm-t is így egyáltalán nem mondható kisméretű férfinak. Ruhatárában a fekete a legdominánsabb szín már csak munkája miatt is. Bár a szöveteket sem veti, meg jobban elviseli magán a bőr cuccokat, amikben könnyebben lehet mozogni. A bőr kellékek elengedhetetlenek már csak a motorozás imádata miatt is. Más színt nem is nagyon visel el magán a feketén és a többi sötét színen kívül.

Jellem: Személyiségét egész jól lehetne jellemezni ezzel a két szóval: a farkas és a bárány. A munkájában egyedül van akár egy magányos farkas mégis ő a falka hím, aki vezeti a csapatát. Igazán erősakaratú egyéniség, aki amit akar azt meg is kapja. Maga a megtestesült hűség csapata felé soha senkit nem árulna el és ezt vissza is megszeretné kapni. Számára a hazugság és a kétszínűség maga egy főben járó bűn. Sokan kegyetlennek mondanák, mert ő megtorolja a bűntetteket nem is kicsit az illetőt helyre igazítja, ha tetszik neki, ha nem. Hibát a munkahelyen egyáltalán nem tűr meg, ha már ő pontosan dolgozik, akkor ezt a tiszteletet viszonozzák is. Mindenkivel próbál jó viszont kialakítani, de megtartja pozícióját, hogy tudják ki a főnök. Míg a munkában megtestesíti az ördögöt és szörnyetegnek is mondható addig a magánéletben egy kezes bárány. Mindig viccelődik és egy bizonyos szintig nyitott egyéniség. Mindenkit cukkol és próbál ingerelni egy kis szócsatára amiket ő annyira élvez. Persze perverzségét sem rejti, véka alá bár megválogatja, kinél ereszti el a pikáns poénokat hisz nem mindenki lelke bírja el. Ilyenkor szinte a birka türelem határát súrolja és kedves még azzal is akinek legszívesebben a torkát kitépné. Persze, ha felidegesítik és már nem bírja tolerálni a viselkedést az illetőt rövid úton megtanítja repülni vagy kesztyűbe dudálni. Esetlegesen a jégcsap szerepét is felöltheti, de abból sem származik semmi köszönet. Nála a fiatal hölgyek és gyerekek szentek persze először megbizonyosodik ki súrolja a tisztesség és épp elméjűség határát és aki megbukik a vizsgán azt udvariasan, de kiosztja vagy eltávolítja a saját maga valamint környezete közeléből. Sokan igazi diktátornak jellemeznék pedig annak, akit szeret egy igazi kezes báránnyá változik és szerelméért még életét is képes oda adni. Az embereinek a 99.9% csakis a rideg oldalát ismerik és az a bizonyos egy százalék a pár szem baráti kőrbe tartozik, amik megadattak neki. Már vágyakozik a szerelem után, mert életét csakis a munkája, barátai és családja kötik le. Szívesen érezné már egy női kéz simogató gyengédségét.

Élettörténet: Nem valami hétköznapi életet élt, hisz szülei belekeveredte kegy maffia ügybe még a kicsi Wyatt születése előtt. Mondhatni a házaspárt túszként tartotta magánál a maffia, mint aduászt a zsaruk ellen. Egyik este felbolydulás volt a szervezetben, aminek a következménye az lett, hogy Wyatt szülei megszöktek fogva tartóik elől és feljelentették a rendőrségen őket. Persze ennek az lett a következménye, hogy folyamatos rendőrségi megfigyelést kapott a házaspár. Új országba kellett költözniük teljesen új külső és személyazonossággal együtt így a régi életüket ott kellett hagyniuk. Szakmájukat megtarthatták, hisz máshoz nem értettek. Mire a két szülő megnyugodott beletelt két évbe bár a rendőrségi őrizet megmaradt, de már mertek gyermeket vállalni. Így született meg egy szem fiúk Wyatt Knight. A kicsi nagyon okos és gyors felfogású volt kiskorától kezdve és ezt mindig ki is használta, hisz szemfüles volt. Az általános iskolás korában mindig jóval előrébb haladt az anyaggal, mint a többiek ezért unaloműzésként nyelveket tanult pluszba és különböző műszaki könyveket bújta. Az iskolát jeles tanulóként végezte és mikor átlépett a középiskolába eme szenvedélye egyáltalán nem maradt el. Sőt mintha még erősödött volna és próbálta mindig kielégíteni tudásszomját. Szülei folyton meghökkentek gyermekük mohóságán, de soha sem fogták vissza hagyták, hogy tanuljon, ha szeretne. Középiskolás évei alatt megjelentek az első balhék és tini szerelmek, amit hamar lerázott magáról hisz látta, hogy elég elkorcsosult a vele egykorúak látásmódja. Néha verekedésért az igazgatóit megjárta, de ezzel ellentétben jól tanult és él tanulóként végzett az érettségi vizsgán. Ekkor fordult egy nagyot az élete, hisz a maffia revánsot szeretett volna venni szülein a múltban történtek miatt. Nem értette a házaspár, hogy találtak rájuk, de persze próbáltak menekülni. Mégis Wyatt édesanyja majdnem meghalt egy golyó miatt mire a fiú elhatározta, hogy egy szervezetet fog megalapítani, ami kiírtja az összes maffiatagot a világon. Így tanulmányait félretéve álma megvalósításáért dolgozott és burkolt hirdetéseket tett fel 18 éves fejjel. Ez ment éveke át folyton jöttek a jelentkezők még képzett katonák is akik segítettek Wyattnek a harcművészetekben és kikupálták akár egy igazi katonát szokás. Mikor betöltötte a 22 életévét végre sikerült megalapítani a szervezetet, amelyet még a CIA is segít, sőt szoros a kapcsolat közöttük. Ez alatt az idő alatt egy komoly kapcsolata volt bár nem lehetett teljesen őszinte hisz a szervezet megalapulását nem veszélyeztethette. Kútba is esett a kapcsolat a sok titkolózás miatt így Wyatt úgy döntött nagyon szemfülesen fogja megválasztani jövendőbeli párját. Már egy éve igazgatja a Black Rose-t és egyre nagyobb és terjedelmesebb lesz a létszám, aminek ő csak örül, hogy mit tart számára a jövő kíváncsian várja.

Hobby: Motorok, kocsik, olvasás, zenehallgatás

Foglalkozás: Black Rose szervezet tagja és néha személyi testőr is

Extrák: *** 4 évébe került, hogy megalapítsa a Black Rose nevű szervezetet, amely írtja a maffiát és egyben személyi testőrséget is biztosít. Ebbe beletartoznak még a CIA feladat körei is. *** Wyatt szüleit a szervezet gócpontjába költöztette így tudja, hogy biztonságban vannak és nem kell féltenie őket. *** Személyisége az évek alatt hatalmas lépésekben kezdett kifejlődni és ezt kihasználta a nyelvek tanulása terén is és minden egyéb másnál. ***Imádja a kocsikat és a motorokat, szinte amit lehetett elolvasott róluk kész lexikon. *** Kevesen tudják, de nagyon szép mély baritonja van, amit nem szokott csillogtatni inkább megtartja magának még énekelni sem nagyon szeret. Amikor unatkozik, akkor zenehallgatás közben néha énekel. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2014. 01. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).