Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Nyicolai Vasilyevics Csenkov
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 35

Külső leírás: Karakteres, férfias vonásai és bűnre csábító mosolya van, ami sok izgalmas percet ígér. A szemei különleges azúr kék árnyalatúak, amit sűrű fekete haja keretez. A testén szépen formált izmok sorakoznak, amiket a rendszered edzésnek köszönhet. Öltözéke mindig elegáns, sok figyelmet fordít rá, hogy kiválassza a legdrágább ruhák közül a neki tetszőt. Elmaradhatatlan kiegészítője egy ónix köves gyűrű.

Jellem: Az üzleti életben megfontolt, mérlegelő és következetes. Nem riad vissza az emberöléstől sem, soha nem választja a könnyebb utat és soha nem bán meg semmit. Az ellenségei félnek tőle, nem akarnak szembekerülni a Moszkvai Démonnal, ahogy Oroszországban nevezik. A magánéletében egy buja, csábító és végtelenül szenvedélyes jellem. Mindig megszerzi amit akar. Szeretőivel soha nem erőszakos, mert jobban szereti látni, a gyönyört az arcukon, mint a fájdalmat. Az izgatja fel a legjobban, ha egy ártatlan fiút csábíthat el.

Élettörténet: Moszkvában született. Az apja az orosz alvilág vezetője volt és miután megölték átvette a helyét. Kivívta a fejesek tiszteletét és félelmét, így egy olyan bűnszövetkezetet épített ki amely behálózza egész Oroszországot. A rendőrség nem talál olyan embert aki elárulná, mert mind ott voltak amikor a legutóbbi árulót saját kezűleg kivégezte. Üzleti kapcsolatot épített ki a japán, az olasz és a spanyol maffiával, amik igen csak jövedelmezőek. Különféle tárgyalások miatt gyakran utazik.

Hobby: csábítás, szex, régi fegyverek gyűjtése

Foglalkozás: orosz maffiavezér

Extrák: Szereti a gyönyörű fiúkat, de legjobban a szüzeket szereti elcsábítani. *Valamilyen úton módon minden megszerzi amit akar.*

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció (-)

Engedélyezve: 2017. 07. 12.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 15. 16:17:09
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).