Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Antonin Rethyre
Kategória: Hentai
Feltöltő: Catgirl

Kor: 26

Külső leírás: Egy valamit meg kell hagyni, mégpedig azt, hogy éjfekete haja, ami már napfénynél tinta feketének tűnik és nyílegyenes hajszálakkal omlik te egészen vádliig. Néhányan őrültnek nézhetik pedig haja gyönyörű az ápolástól szép fényes és selymesen puha. Szemöldöke szépen ívelt mégis mintha mindig pimaszkodva nézne az emberre vagy éppen gúnyolódva. Szemei hihetetlenül kékek olyan tiszták, mint néhol a tenger vize. Azokban tényleg csillog a pimasz vagányság ingerlő fénye bár tulajdonosa lelkivilágáról nem fecseg ki semmit sem. Orra nemesien egyenes ajkai pedig eszméletlenül buják. Felsőajka kissé keskenyebb, mint az alsó, ami jóval teltebb így csalogatva csókra az áldozatot. Arca maga a markáns férfiasság, amit mintha a természet faragott volna és nem a gének. Füleiben fülbevaló díszeleg, bár haja ezeket eltakarja. Vállai szélesek és izmosak akárcsak karjai. Mind két mellizmát tökéletesen látni lehet akárcsak hasának kockáit csípője pedig keskeny. Feneke feszes combjai izmosak kezei férfiasan nagyok és erősek. Bőre kissé le van barnulva így tökéletes az összhang a kék és a fekete között. Valaki futólag is megérinti, bőrét megdöbbenhet mennyire puha a tapintása. Nyakában van egy bőrnyakörv, amiről lelóg egy kis medálion és mind két mellbimbójában egy-egy piercing található. Ruhatárában szerintem nem meglepő, hogy csak a fekete szín található meg ingek és bőrruhák egyebet nem nagyon hord. Elvétve található más fazon a szekrényében. Szinte mindig nála van napszemüvege is ezzel takarja szemeit és kissé ridegebb külsőt is kölcsönöz neki. Testmagassága eléri a 230 cm-t is így nem éppen kis férfiúnak mondható.

Jellem: Mit is várhatnánk el egy maffiavezértől, mint nyugodtságot és tökéletes parancsolni tudást. Mindent kezei között tart és szeret tudni minden egyes lépéséről, ami a csapatában csak történik. Aki először meglátja, hátrál két lépést mert már messziről sugallja a veszély zónát. Igazából nem is sokat téved az ember, hisz nagyon is sokszor olyan akár egy jégcsap, akit nem lehet felolvasztani. Senkit sem enged be a bizalmába, hisz ki tudja kivel hozza össze az élet. Ezt a bizalmatlanságot soha sem mutatja ki mert aranyszabály. Az ellenségedet is tartsd magadhoz közel mégis távol. Nagyon ritkán, ha van gyenge pillanata azt, csak akkor mutatja ki, amikor egyedül van. Bármikor képes kegyetlen gyilkossá alakulni, aki nem ismer kegyelmet mégis a nőket tiszteletben tartja akárkiről legyen szó. Persze, ha ellenfélként áll vele szemben, akkor igen csak megválogatja, hogy mit tesz, vagy mit mond. Nagyon jó a megfigyelőképessége és mindig szemfüles akárhol van így a megérzéseinek és a tényeknek az ismerete az ő aduásza. Szeret eljárni néha szórakozóhelyekre, de nagyon néha távozik, hölgy társaságában nagyon megválogatja, partnereit hiába szereti a sexet. Mégis van egy gyengéd oldala, amit csakis leendő párjának tartogat és ezt senki sem látta még. Magának sem vallja be, de szereti a gyerekeket bár fél vállalni a munkája miatt. Külseje alapján egy vagány nagyvárosi ficsúrnak lehetne elmondani, de ez valójában nem igaz. Mindig kimért és ésszerű persze, ha szükségét látja a spontán helyzetekre bólint és cselekszik. Amikor szemben áll az emberrel szeret csipkelődni és flörtölni bizonyos mértékkel bár, ha ő úgy gondolja el is vágja a nyitott kaput. Igazi jégtömb tud, lenni néha mégis ez vonzza a nőket benne. Összetett és bonyolult személyiség, akit megfejteni olyan akár egy labirintusból kijutni.

Élettörténet: Élete nem volt valami rózsás az egyik szemszögből, amíg a másik megvilágításból érdekesnek is mondható. Egy maffia vezér első és egyben egyetlen fiaként látta meg a napvilágot egy őszi délutánon. Ki, hogy tekint erre a fordulatra, de Antonin erre visszaemlékezve azt mondja, hogy ez egy borzalom volt. Már kiskorától kezdve is egy dajka nevelte, hisz édesanyjának folyton férje mellett kellett lennie, mint egy engedelmes feleségnek. Antonin apja, Max pedig egy kegyetlen zsarnok volt, akit csak a maffia érdekelt semmi más. Feleségét imádta és fiát is bár a gyermek felé az érzelmeit valahogy nem tudta vagy nem merte kimutatni. Antonin kisfiúként először a játékba majd a tanulásba temetkezett. Először nyelveket kezdett el tanulni a kötelező óraszámok mellett majd szépen ezt bővítette a fegyverek ismeretére a kocsikra és a maffia legtitkosabb tudnivalójára. Az általános iskolát sok balhéval vitte végig mégis kitűnően tanult, hisz ebbe menekült. A középiskola helyett inkább egy kiképző táborba ment, ami lényegében katonáknak volt való nem egy kisfiúnak. Még jobban beleásta magát a fegyverek ismeretébe és szinte megszállottan olvasott. Osztály első volt a többiek sokszor kiakarták kezdeni, de nem sikerül mivel mindegyiket laposra verte. Soha sem volt valami szelíd, már azért sem mert szülei egyáltalán nem figyeltek rá csakis a dajkája nyújtott neki szeretet. Mondhatni olyan volt mintha ő szülte volna és örökbefogadásnak tekintette eme gesztust, hogy szeretet nyújt felé. Ezekben az időkben kezdett el csajozni, aminek meg is volt a gyümölcse, hiszen buktak rá a hölgyek és keresték a kegyeit, de nagyon is megválogatta kivel kezd ki és egyikből sem lett komoly kapcsolat mindegyiket csalfának ítélte az ő ízléséhez. Mikor a tábort is befejezte következett a való élet és átvette édesapjától a maffia vezetését bár ezután, sem lettek jóban azon kívül, hogy édesanyja próbálta megengesztelni fiát és kibékülni vele. Ez sikerült is, de Antonin kerek perec kijelentette, hogy apjáról egy szót nem akar hallani. Így tengeti hétköznapjai és talán lesz egy hölgy, aki kivívja nála a tiszteletet és elrabolja a szívét is.

Hobby: Fegyverek, sex, flört, maffia szervezetével való foglalkozás, olvasás, utazgatás, kocsik

Foglalkozás: Egy maffia szervezet vezetője

Extrák: *** Nagyon jól bírja az alkoholt és nagyon ritkán cigizi is. A kábítószert megveti soha sem próbálta és nem is kíván élni a lehetőséggel, hogy megkóstolja. *** Fegyverek és a kocsik fő szakértője persze a maffiavezetés ehhez párosul. *** Az ágyban mindig ő a domináns fél nagyon ritkán rángat valakit az ágyába inkább az üzletekbe fekteti az energiáját. ***

Képinfo: A kép csak illusztráció nem én készítettem. ()

Engedélyezve: 2014. 01. 02.

Módosítva: 2014. 01. 02. 13:36:00
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).